petek, 22. julij 2011

1295065 - kako nekako si kleptokamarilja predstavlja naciinteresno privatizacijo infrastrukture

Mejk no mistejk, komunistična kleptokamarilja ves čas in že zelo dolgo sanja mokre sanje prihvatizacije infrastrukture. Po enakih načelih kakor je deloval nazi-interesni zemonskokartelni klan v času ko je taisto infrastrukturo gradil za trojno ceno.

Zato so recimo t.i. "cestnjinjenja", vred z barikadami, morala ostati, da se folk navadi plačevati poseben harač, ki bo kmalu šel v žepe NjihovihSvojih zavednih kakopak Slovencev.

Še pred tem bo, "ksreči", avtoceste kupil "naš" domači investitor, ki bo s pomočjo kredita pri slovenskih državnih bankah rešil Slovenijo pred kseno sovragom. Ki se, kakopak, itak želi polastiti naše nazioanalne infrastrukture, ki je seveda da bila zgrajena v super-nad-standardu. Vsaj sodeč po plačani ceni o tem ni nikakršnega dvoma.

AC bodo prodali po tržni ceni, ki bo, žalibog, zgolj cca 2 miljona na km, torej, skoraj eno meljardo bomo pokasirali v državno blagajno za vse te naše platinaste AC, kar bo zadoščalo za en kvartal za pokrivanje deficita v t.i. "levičarskem" proračunu. Zgradili smo jih sicer za 8,9 meljard, ma jebiga trg je trg, takšna je pač cena po kateri se da prodati, a prodati se kobajagi nujno in neizogibno mora, "ker nas vzdrževanje stane veliko, mi pa denarja nimamo", kanede?

Novi lastniki, dva konzorcija, konzorcij "NjihoviSvoji Investmentz LLC" iz Lihteštajna in TihodružbeniNjihovi iz Kajmanskih otokov, oboji v lasti "skupine zavednih Slovencev", bodo cene cestnin oblikovali prosto, na "prostem trgu", kar je menda običajna praksa v državah OECD; Aseana, Magreba, Comonweltha, EU y bogamy y šyre. 

Novinar Financ, Novica Mihajlovič (z mehkim na koncu koncef, da se razumemo!) je gospodu Juretu Jankoviču (ki trdi da ima trdega tudi na koncu), portparolu skupine "zavednih slovenskih investitorjev", ki za zdaj preferirajo ostati anonimni, postavil dve vprašanji: (1)"Ali je v ozadju skupina poslovnežev, ki je iz vrst F21?" in dobil odgovor, da Jure tega ne more ne potrditi in ne zanikati. Drugo vprašanje, nesramnega novinarja Financ, medija, ki je, to se že dolgo ve, nenaklonjen gospodu Velikemu Recepcionistu Velike slovenske lože F21, tovarišu Zokiju Jankoviču Wanabijeviču, je bilo: (2)"Kdo natančno bo vaša konkurenca na tem domnevnem prostem trgu storitev vožnje po AC?".

Gospod Jure je nesramnemu žurnalistu namenil nasmeh št. 5, za gimnazijske brucke in občane, ki bi jih slavni Jure najraje vtaknil v "tisto" inštitucijo, alpa prjatla prosil za "dokončno rešitev vprašanja", plus en kratek odrezav stavek: "Odgovor enak prejšnjemu".

Ko je Jaka Elikan, v enaki maniri kot Novica, postavil vprašanje, ali je za tem projektom res kot prvo na vrsti električno omrežje ali železniška infrastruktura in ali je res, da sta se konzorcija prijavila na vse razpise finalne prihvatizacije, je Juretova pomočnica za stike iz sez javnostima, gospa Simona D., nenadoma vstala in moderatorkama presice tovarišicama Kos Marko in Črešnar Pergar, preko svoje brhke pomočnice Vide Čadonč Špelč, na glas, v čistem Kvinz Inglišu namerno pomešanem s Cockney Inglišem, da je mimo omenjenih gospa, v celoti razumel samo še Damian Murko, ki je prenos presice gledal pred TV ekranom v luki Koper, kjer se je ravno odpravljal na potovnje s Sončkom, sporočila, da bo presica "zdaj zaključena, ker gospod Jure ima nujne opravke na Menhetnu in potem še v London Cityju". Odvetnik Čefurin jr. je pa Jureta za vsak primer trdno prijel izpod pazduh in ga vlekel proti zadnjemu izhodu iz dvorane, ter mu hkrati skušal zapreti usta, da žurnalisti ne slišijo kaj vse je izrekel na račun žurnalista Elikana.

Novinarka Mojca Pašek Šetinc, po srcu pa še Von Golobitsch, se je preko satelitskega linka vključila v dnevnik nacionalke in naciji "nalila čistega vina", rekoč: "Hoteli smo kapitalizem in privatizacijo, to zdaj imamo! Četudi številni državljani morebiti zdaj trepetate v negotovosti, ker ne veste kaj bo to glede višine cestnin ter drugih dajatev pomenilo čez leto ali dve, se vsi vendarle lahko nekoliko umirimo, ob spoznanju, da infrastruktura ipak gre v "slovenske roke"..

"Namigovanja, da je vse bilo že davno načrtovano ter, da se je to milijardo itak ukradlo in na eksotične destinacije vdomilo v času preplačane gradnje, so po mnenju večine "poznavalcef", ter tudi po mnenju prvaka SLS Radovana Buzdovana Žerjava Von Tišina, iz trte zvita.

"To, da se je iz preplačanih AC formiralo črne fonde leve koalicije in tudi črne fonde t.i. rdečih direktorjev, so teorije zarote vredne lunatika, ki si jih je izmislil", je pred nekaj dnevi modro komentiral tovariš nam Bifši, zato dovolite, da s to modro mislijo Očeta naroda znanega po svojem umirjenem odzivanju povsod, pa najsi bo to med negociranjem z generali JLA na Brionih, s čimer nas je osamosvojil, ugodnim in sproščenim srečanjem z diplomatskim korom v gradu na Brdu, vzhičenem pohajkovanju po Triglavu z aktivom kmečkih žena iz Dupleka, ali pa pri srečanju z odpadnikom in takrat še edinim slovenskim Janševim pripravnikom za tajkuna Šrotom, na tribunah rokometne tekme, ko je naš modri Oče naroda še zlasti zrelo reagiral ter izmečku Šrotu mirno posredoval svoje ustno sporočilo, ki je Šrotu padlo na zgloncane taljanske škarpe.", je še dodala in svojo vključitev v dnevnik 1. multinacionalke oz. unilateral, sklenila brhka žurnalistka MPŠ, ki je tudi tokrat ves čas skrbno in čuječe iskala, da bi kje vrinila stavek ali dva občudovanja, ki ji ga, skupaj s purjo koutjo vedno znova izzove globok pogled modrih ok iz višav oz. iz glave njej tako edinstvenega tovariša Golobitscha. "Moč, ki jo je čutiti ob tem pogledu je osvobajajoče razoroževalna", je nekoč, na pol off z rekord, dolgo po opravljenem intervjuju s strategom LDS, Žižkovim frendom Staljinom, lamentirala tovarišica MPŠ.

Link

1 komentar:

Atlas Financial Service pravi ...

Dobrodošli v podjetju Atlas Financial. Delavnim podjetjem zagotavljamo finančno pomoč, da hitro dobijo denar, ki ga potrebujejo za posamezna podjetja s 3-odstotno obrestno mero. Imamo fleksibilno kreditno sposobnost, ki ji zaupajo milijoni, uveljavite se v nekaj minutah. Naše zmogljivosti; Hitra prijava, takojšnja odločitev, hitro financiranje, namenska podpora.

Kontaktna pisarna: Atlasloanfirm@outlook.com

Telefon / whatsapp: +1 443 345-9339