sreda, 6. julij 2011

1277635 - zakaj je kamarilja sploh lansirala Borata

Pahor je patetična teatralna blondasta afna, ki se ji niti sanja ne kaj pomeni frazeologija, ki jo patetično teatralno, y bogamy nemarno tudy, žlobudra v kamere. Pahor je politični klovn in karikatura vodje države, ki ga je obupana kompartija izstrelila na vrh, s ciljem da narod nasede na domnevno simpatičnost plitveža, ki da je kobajagi prikupno zmeden, ter prične misliti, da kompartija ni več fritzlovska in barbarorovska! To je najhitrejša definicija stanja v perimetru BojdaLeveBojdanaSredinske, torej Kompartije.

Na nek način je Kompartija, al Organzacja, kot pravijo da ji je konspirativno ime zdaj, hehe, skušala tržiti vzdolž vektorja eksimskega haikuja, ki gre tak: "Malo zbunjen, malo smeten, Borut Pahor dete kreten." Hudooo! In grdooo od njih, kali ni?

Janša po drugi strani zelo dobro voha, da so mafijski botri o katerih je oni dan govoril stari prdež DrBučko, furiozno nezadovoljni. Konec koncef sam Pahor mu je nekoč naslonil glavco na ramo in bridko jokajoč potožil tako: "Ehh, Janez moj, jaz bi lahko sez teboj takoj sodeloval, konec koncef sva oba levičarja, ma, nimaš ti pojma kaj so ONI pripravljeni storiti"

Jaz sem si, ko sem to slišal, takoj spontano imaginiral kako Štefka Kučan pokliče Pahorja in mu zagrozi: "Ti pizda mala zagamana polizana, čuj, ki sez menoj nočeš pit špricerja, a se z butastim redbullom nacejaš, odjebi že enkrat z idejo da boš precednik. To smo bezecali za Danilota, ki veš dobro da ima dolgoletne zasluge v UDBI in vobče je lojalen Kompartiji. Če ne odnehaš sez tem teženjem, driska mala, ti bomo vse armanije in vse brionije in vse tvoje zgloncane lahovske škarpe dali zažgati!". Heheeee, to je Pahorja moralo biti groza da se mu je akr meglilo pred okami. Ni čuden, da se je Janši zjokal na rami. Edino Janez bi mu lahko vso to njegovo manekensko perje skril na konspirativni ljokaciji v Lepeni, recimo, da Štefkini ninđa cunje-asasini ne bi mogli do njih.

Moram pa priznati, da sem za Slovenijo ugledal prvo luč na koncu tunela, ravno ko so botri dopustili da Pahor vlada. Rekel sem si, evo, mafiji se je od starosti, zapacanih prostat, in napredujoče demence končno odpulilo, to je začetek njihovega konca, stari prdeži kompartijski so očitno zelo fkurcetu, če jim je blodansta afna Pahor sprejemljiv za mandatarja.

Pahor bi bil odličen turistični vodič po kakšnem zelo enostavnem turističnem kraju, ki ima dobro stezo za tek, fitness in savno. Zraven bi žnjim v paru moral hoditi še nekdo, ki bi turistom vsake toliko povrnil zaupanje in pobožal ego tak, da bi rekel, da se Pahor šali, ko se sam hvali, češ da je ta hudomušnež hotel reči, da so oni turisti dobri in grejt in to pa to.

Upam, da se bo zdaj našel kdo, ki bo komunajzer botrom zadal milostni strel in jih za vedno odjebal na smetišče zgodovine. Zreli so kot naravno razpočena lubenica. Pa rdeči so ravno tako kot lubenica, hehe, od zuni pomirjujoča zelena barva kobajagi sestopljencef, notre pa rdeči kot kri.

Link

Ni komentarjev: