četrtek, 14. julij 2011

1287758 - brez dlake na jeziku, kar gre tovarišici Diklićevi in njenim lupetanjem

[NavadniNimda]
A v demokraciji, da živimo? Kakšna demokracija pa je to, kjer se želi prepovedati kupovanje nepremičnin nekomu na osnovi njegove nacionalnosti? A Italijanom boš prepovedala kupovanje "naše, slovenske" zemlje? A Slovencem boš prepovedala razpolaganje z zasebno lastnino ter mu s tem prisilno nižala življenski štandard? A s kolektivističnim vreščanjem boš ločevala med "našimi" in "njihovimi" na nacionalnih temeljih? Sorry, ampak to je nacional-socializem, ne pa demokracija!

[Lidbarsky]
nemci so lahko srečni, da niso imeli po koncu 2. sv. vojne spomenke. babnica je tako sposobna, da bi nürnberško sodiše uspela prepričati, da so nacional-socialistični liderji najbolj zaslužni za konec vojne in naj kar kandidirajo na prihodnjih "demokratičnih" volitvah. bodo že ljudje presodili, ali naj sedijo v parlamentu ali ne.
Bojan Korsika Milanu Kučanu, ki je med najbolj zaslužnimi za demokratizacijo prejšnjega režima, prve svobodne volitve in osamosvojitev ne seže niti do kolen

neviđeno izlaganje...drugarica diklić...

ok,arhive ste požgali....a boste retuširali tudi slike,video posnetke,tv-dnevnike

Drugovi y drugarice, bezobrazna drugarice Diklić, spoštovani diplomatski kor akreditiran v Sloveniji, vaša ekselenca tovariš Bifši, vaša drugorazrednost tovariš Sedanji, tovariš Gutle, zapisničar,

Glede na to, da je tovariš Lidbarsky, s katerega izjavo se strinjam 1000%, za svoje izvajanje dobil plebiscitno visoko podporo, kar je razvidno iz ocen njegovega prispevka, odgovarjam, njemu v čast, baš tu izpod njegovega posta;

Glede na to, da se z izjavo tovariša Nimde Navadnega Veličastnega Pjervoporočenega strinjam kakih, ka ti jaz ven 1000%;

Glede na to, da se z izjavo tovariša majora Sivega Pinočeta Lucidoviča strinjam kakih, ka ti jaz ven...eee...1000% in...

in...

...glede na to, da je za tovarišico Diklićevo bolje, da jaz zdaj nimam časa, ker grem na tekmo, svečano izjavljam in zahtevam da gre v zapisnik, da jaz izjavljam fse to kar so izjavili vsi omenjeni inkriminirani osebki in to vse v seštevku.

PS
Tovarišici Diklić čestitam, ker je odkrito pokazala, da ko je užaljena zna zelo umetelno Korsiki reči, da ima kriv nos in velika ušesa, oz. da je zdravljen komunist. Kar je res, jebiga. Ma...

...Korsika je zdravljen komunist tak kot Janša in številni drugi, ma sta se oba komunajzer zlu očitno [ v precejšnji meri, hehe] ŽE odpovedala in znata na zlo pljuniti, in biti proti zlu in komunajzer bratovščini iz rodu t.i. "pravovernih", kar je razvidno tudi iz gonje in antagonizma, ki ga Bratovščina Srpokladifca, po vseh svojih partizankah spomenkah in partizanih karbah in tolmačih pravilne linije drmarkeših in miheljakih in repetih, itd, goji do obeh.

Drugarica Diklić pa je še vedno na liniji Kompartije. Neomajno. Zanjo so Janša in Janševi zgolj sektaši, valda znotraj kompartije, jebemliga, nea bi vedu, frakcija takorekoč, ki jo njena bratovščina stigamtizira za "desnico", ker jo komunisti rabijo da lahko sfejkajo svojo kobajagi levonastredinskost, ki da kobajagi ni ultra fašistično levičarstva, ker jebiga, če je Janša markiran kot sidrišče in je ultradesničar, polej so oni kobajagi relativno baš pravbilno dovolj levo od njega, da so sredina, hehe: Auuuuuuu. Dobro, če ona tak pravi, bo že držalo, jaz nea bi vedu, saj nisme publicistka, kanede, hehe.

In še to, Korsika je luciden pisec, s katerim se marsikdaj in marsikdo v marsičem ne strinja, sou fakin wot in kricefiks porkamadona, ma ga spoštujemo številni, zelo številni. Drugarica Diklić, pa si, recimo mojega spoštoanja ni uspela prislužiti, navkljub svojim letom in silnemu žlobudranju o "spravi", ki je zanjo očitno definirana tak: "Sprava je dejanje, ko komunistični rablji oprostijo svojim žrtvam, in ne obratno". 

Zato po njenem Janša, ki je zanjo presonifikacija domobrancev in vseh tistih žrtev komunistov in vseh tistih družin žrtev, zgolj "sektaši", kakror rada reče ona, naučena tak govoriti v Kumrofcu in na kongresih KPJ in KPS, zato ni sprave, ker Janša, teleban blesavi nestrpni, ne pusti da bi mu komunisti odpustili, recimo tudi to, da so komunisti ljudi zaprli v Hudo jamo. Janša je torej pička, ker "sektaši", namesto da se bi tudi on zlil v enotno vero kompartijske bratovščine tovarišice Diklić, in s tem, nesramno kakopak, onemogoča komunistom, da bi svojim žrtvam odpustili. 

Nekam si fteknite takšno svojo spravo, drugarica Diklić, ako smem predlagati, kanede! 

PPS

Hvala bogu nimam časa, drugače bi po vsej verjetnosti jutri namesto mojega posta lahko brali Gustlnovga s toto vsebino: "Naslednjič boš lahko pisal prvega aktjabra leta 2020, takoj potem, ko bo prenosa vojaške parade na rdečem trgu v Moskvi konec. 

Link

Ni komentarjev: