sreda, 6. julij 2011

1277619 - na katere "nacionalne šampione" bi lahko bili ponosni

Na Krko, Mercator, Petrol ... je ponosen skoraj vsak Slovenec. A kako veliki so v primerjavi z največjimi na svetu?

Chef, ne mi ga tu srat. Na Krko verjamem, da je marsikdo ponosen, še več nas je simpatizerjev. Vsi bolj ali manj upravičeno. Če odmislimo Miloševe eskapade z narekovanjem dobička knjigovodkinji. :-)

Ne vem pa zakaj bi naj kdo bil ponosen na Mercator?! Mislem, wtf?! Na Mercator bi naj mi bili ponosni, zakaj že? Zato ker je Zoki nekoč v krvi zadušil nekaj tisoč na valu slovenske pomladi ravno nastalih Mama &Papa družinskih trgovinic? 

Zato, ker je preko Enelebe kolhoza in državne klepto zakonodaje sodeloval v ropanju nesojenega srednjega razreda kobajagi bogatih prešičef med delouci, ko je bil maziljen s krediti v višini 2% obresti z moratoriji gazilion let, nikdar nastali srednji razred pa medtem plačeval dakonske harače in paraharče v državno blagajno od tam pa sanirali Enelbe? 

Zato, ker izsiljuje domače dobavitelje, češ, s polic te bomo umaknili, če se ne ukloniš našemu diktatu, ki ga v formi nekšnega kobajagi neobstoječega dogovora, oz. spontanega samovžiga koordinacije cen, hehe, mirakula takorekoč, izvajajo skupaj sez Intersparom in Tušem, iako se bogamy kartelno ne dogovarjajo. Majke jim sudija, vprašajte Merviča in Tuša, oba vam bosta potrdila, hehe.

Alpa recimo Petrol? Ma, na Petrol bi bil človek lahko ponosen takrat, ko ne bi bil državni in ko tam ne bi svoje marifetluke izvajali razni svetelški moralnohorizontaloviči. Bilo kuda prjatu odvetnik na državni renti svuda.

E, edino na Mercator pike smo pa res, ampak res, ampak zares res lahko ponosni, to pa ja. hehe. Vsak Slovenec bi moral od navdušenja nad totimi pikami k najboljšemu sosedu hoditi tam doli že primerno navlažen od vzburjenja in že dva centimetra odprt. Da mu lažje fse tote pikice smestijo...eee...kako, da kažem, v anus seveda, kam pa. Auuuuuu!

Link

Ni komentarjev: