sobota, 30. julij 2011

1303486 - 571 "objektivnežev" je, kakopak, spregledalo Koširjev brutalen poskus utišanja Financ

Vsi zarostani orto komunajzari miskonceptualno uporabljajo eno konkretno sintagmo. Gre pa takole: "Imam pravico do svojega mišljenja, upam, da mi to dovoliš"

Njihova uporaba je pa takšna, kot če bi posiljevalec spisal politični program in spremljajočo polit-doktrino, da se on, zavoljo egalitarizma in pravičnosti vobče, zavzema, da lahko vsak moški "dobi oz. s pomočjo države dobi svoj delež atraktivnih rajcig deklet". "Ker smo socialna država".

In kakorhitro se kje na javni sceni ali za šankom debata o tej pošastni fašistoidni in vobče sprijeni in bestialni miselnosti razvije, pohitijo komunajzarčki na mizo bruhati: "Ne me napadat, to je moje mišljenje, upam, da do tega imam pravico, to kar počneš, ko moje [bestialne etato-nasilne fašistoidne] ideje kritiziraš in obsojaš je enoumje...eee...hujši si kot komunisti....vidi se ti da si največji Janša oz. komunist useh časof". Yeahh, right! hehe.

Da je, tudi mimo tega, toti naš tovariš bifši poročevalec s sedeža Kominterne v Moskvi zblojen v iber, pa ni vredno začeti razpredati, ker bi nas to odpeljalo v pisanje esejev, katerih obimnosti se še Dostojevski ne bi sramoval.

Tudi tega se teatralno ne bom vprašal, češ "Pa kje je ta model rasel gor?". Ker vsi vemo kje. V KOMUNISTIČNI ĐAMAHIRIJI EFDEVEISTAN. Pod okriljem KPS. Ki ga je zdaj končno nagradila z nekaj številk prevelikimi škornji. Kar je izpadlo patetično. In razkrilo fašistoidno naravo malega slovenistanskega Berie.

PS

Pupika moja Simona, do tal se priklonim tvoji zrelosti v tem dopisovanju. Ne daj se. In ostani konsistentna do vsake fašistoidnosti. Zlasti komunajzarske, ki ima za ambicijo svoja zlodela prikrivati z alibiji, ki slišijo na ime "višji plemeniti cilji".

Pizdek pa se naj frit grize do trenutka, ko bo prišla nova oblast na pozicijo, polej si pa naj magari prične grizt nokte, ko bo videl, da si ostala dosledna.

Link

Ni komentarjev: