ponedeljek, 1. avgust 2011

1305663 - še celo Titova teta je za razliko od slovenistanskih ovc zelo zgodaj skužila komunizem

Ko je znani komunistično-fašistični terorist in taliban s pedofilskimi nagnjenji Tito obiskal svojo teto v Sloveniji se v debati nista najbolje razumela. Terorist, ki je ljubil občutek svilenih gat na svoji komunistični guzici, ji je na vprašanje kaj počne odgovoril, da se "s komunisti bori za oblast".
Ker revica ni pravilno razumela, mu je svetovala, "da naj le premaga komuniste, saj nam bodo te lopovi vse odvzeli in tudi vse zafurali tak kot v CCCP kjer je lakota.
Pedofilski svilenogati komunistično talibanski fašist Tito je to potem, kot šalo pripovedoval celo Bridgit Bardot, češ kobajagi "vidi mene ja demokrata, a moja teta o nama komunistima kao o nekom evropskom bauku".
Da je Brozova teta imela fakin v iber prav, smo izvedeli že v času prve inkarnacije socializma oz komunofašističnega etato-monolastniškega-monoteističnega-kapitalizma v katerem je rulal en sam mafijski nomenklaturni kartel - kartel z imenom KPJ in njegova podružnica KPS oz kobajagi ZKS.
Teta je lepo napovedala prvi bankrot komunajzer orgije ni pa mogla revica vedeti, da bo v Sloveniji, kot edini deželi na celem svetu, komunajzer-fašistična beštija nadaljevala svoj roparski ples.
Z drugimi besedami, umni žurnalisti in mojstri peresa ini lahko prelijejo tone črnila, ma dokler komunistični beštiji sin slovenske matere ne prebode zlobno srce in ji odreže vse tri glave K, P IN S, bodo slovenske tete napovedovale le in zgolj še večjo bedo. Kajti beda pride v paketu s KPS nomenklaturo. In mi jo imamo tako na oblasti kot med top 30000 lastnikov premoženja. Ljucvo ima eno samo orožje v rokah - volitve. Dokaj učinkovito, ma zamudno in sila težko upravljivo. Najebali smo!

Link

Ni komentarjev: