sreda, 10. avgust 2011

1315481 - neki ultrakomunajzar se je spravil k ocenjevanju demokratičnosti strank

[0219K21]
SDS se ne sme prikopati oblasti vse dokler ima Ivan Janez količkaj vpliva v tej stranki. Ko pa bo Ivan J. odstopil s položaja predsednika stranke ali celo izstopil iz stranke, šele tedaj bo SDS izpolnila prvi pogoj, da sploh postane demokratična. Sedanja črka D v imenu SDS je žalitev za vse resnične demokrate. SDS je demokratična približno toliko kolikor je bila Vzhodna Nemčija, ki je takisto bila "demokratična", da o Severni Koreji niti ne izgubljam besed.

Auuuuuu: Ti si bre druže Mond vidim da neki stručnjak, kanede. 
Daj majketi, dokler si še v pisarni, izračunaj nam še to koliko je demokratična KPS oz njene derivatne frakcije ziljonkrat preimenovane in reciklirane, da se zavara neprijatelja, SD, LDS, Zares, Desus, SLS in SNS. 

Pa še enih par jih je, a la ona nova laburistična stranka tovariša Žnidaršiča nekoč člana rdečkhmerskega Opus Desus, ter podobnih frakcij nastalih na doktrinarni podstati KPS, ki jih vodijo modeli, ki jim nobena izmed obstoječih frakcij ni dovolj komunistična, pa so si naredili svojo lastno.

Če ti bo kaj cajta ostalo do konca šihta, malo nam razodeni kolikšna je stopnja demokratičnosti našega nam precednika, ki se tak fino razume na drugorazrednost mumij in okostij ljudi po komunistični beštiji zverinsko živih zazidanih v Hudo jamo, pa malo nam povej še koliko je demokratična stranka, v kateri ordinira oni rdeči igralec Gojc, pa oni Godnič, ki bi jim še več dal zazidati v Hudo jamo kakorhitor jo spraznijo, ipd. 

Pa še to nam izračunaj, dovolj je na dve decimalki natančno, kolikšna je stopnja demokratičnosti vseh kumunajzer strank , katerih rdečkhmerski talibanizirani člani naciji ponosno ter grozeče oznanjanjo, da so ponosni sukcesorji KPS in njenih asasinov ter gozdnih terorističnih talibanov, ki je za seboj pustila stotine tisočev trupel, zverinsko pobite cele družine vred z otroci, ter da oni komunizma ne bodo obsodili nikoli, Evropa se naj jeba, terorist in klavec mass-morilec Tito da mora imeti svoje ulice in trge, šef slovenskega KPS STASSI-ja pa da mora na vsake toliko dobiti orden za posebne zasluge proti narodu.

Meni se sicer niti sanje ne kaj bo tvoj kalkulator za konačni obračun, vrgel vun kot rezultat, jaz tak na uč, po moji odokativni metodi ocenjujem, da so vsi našteti demokratični fpičkomaterino. Zlasti tisti pizdeki izza rdečega odra ter iz rdečega podmizja, ki ene modele pošiljajo okol, da zganjajo karbarizme, recimo. Alpa oni, ki suspendirajo prostotržnost, enake priložnosti za vse in vse to zlorabljajo, da s pomočjo iz tega nastalih črnih fondov sistematično suspendirajo oz. inhibirajo demokracijo vobče. Podmizniki, pripadniki zemonskokartelnih klanov, recimo.

To morajo biti toti pizdeki demokratični v iber, ko recimo zaprejo Popoviča pa rečejo da so se zmotili, alpa, ko kot trop steklih hijen naletavajo na Janšo, a argumentov in corpus delicti ni nikjer niti v formi rabutanja jabolk, jebenti. To ti je vaša talibanska demokracija fpičkomaterino. Fumis vaginalis od demokracije. 

Vprašanje je dneva kdaj bomo po stari komunajzer šegi vsi krivi po načelu "domnevno, najbrž, na neznanem kraju, ob neznanem času na neznan način sumimo, da so imeli željo, da bi jim neznani storilci ponudili provizijo". Alpa, da bomo vsi, ki imamo kurac, obtoženi posilstva. Če ste demokratični, kako to da niste na enak način atakirali na rahmetli nam rdečega Drnovška, ki ga je pokrival Cekuta in na izraelskega in bosanskega orožarja Kučana, ki je v tistem času bil precednik, ves čas je pa alfa in omega slovenskega političnega podzemlja, upss, pardon, podmizja sem hotel reči.

Jebeš državo v kateri komunajzer spake čitate naciji kozje molitvice o demokraciji. Kje še na svetu velja komunist za demokrata. Ostav zbog Slovenije! Kaj je naslednje, jebenti? Da nam bo Ćićolina čitala kozje molitvice o seksulani nevzdržnosti v Kranjcef. 

Link

Ni komentarjev: