sobota, 20. avgust 2011

1327120 - pred 7 leti so na dan zmage "napačnih" štrajkali novinarji, ob naslednjih volitvah pa se utegne zgoditi...

[yuTel]
2004 so na dan volitev s stavko na RTV (če se prav spominjam) izrazili nestrinjanje z volilnim telesom, ki je imelo drugačne preference kot pa je bil njim naročen cilj forsiranja. Ali bo zopet kakšna stavka, mogoče kar oboji osrednji RTV?

Za TiVu ne vem, vem pa da bodo semuljićefske ulicotacaške falange oživele. Kakorhitro bo Janša na poziciji, bodo sindikalni kumunajzer vazali instantno ugotovili brezmejno nepravičnost, ki jo zdaj 4 leta ni bilo. Pa bodo drhal pognali v brozgo tacati na prvega snega dan.

Pa falanga N571-H572 minus naš Novica Mihajlović, ki jim več ne bo nasedel, oz. jim bo Janković prepovedal od Novice prositi podpis, hehe, bo tudi nemudoma odkrila, da je zatirana. Kajti oni verjamejo, da imajo svobodo govora inu žurnalizma zagarantirano le, če so talibanski komunisti-fašisti na oblasti. To sicer nikjer drugje na svetu ne drži, ma oni useglih svobodnemu svetu pošiljajo S.O.S pisma, češ, pomagajte nam, dajte nam NašeSvoje komuniste-fašiste fsakdanje kontinuitetne večno-praetorianske nazaj na pozicijo. No, v okvirju tega, bodo seveda tudi TiVu žurnalisti krilili z ročičkami in jokcali že na volivnega dneva dan ob objavi prvih začasnih rezultatov, ko bo padel prvi, vehementni.... "....gospod Miheljak, gospod DrMarkeš, levica je poražena, kako naprej, kajti jasno je, Janša ni dobra novica za Slovenijo...". hehe, jebotealah!

Link

Ni komentarjev: