sobota, 20. avgust 2011

1326986 - eni orto komunajzarji, denimo don Zocchi, vnaprej odpisujejo Borata in Jajčkota - v paketu

Luzerskega komunista mokre sanje.

Kumunajzarom so usta polna odpisovanja Janše v paketu iz sez njihovimi avšami.

Naj njihovoSvojo avšo Pahorja odpisujejo kolikor jim volja, glede janše so to lahko zgolj mokre sanje pravoverne kumunajzer sodrge, hehe.

Kar se pa tiče anket, ki "razkrivajo", da Kranjci kobajagi umirajo od želje po oz. da "ljubijo" sluzastega ogabnega Tretjerazrednikoviča in njemu po brezokusnosti na nek način podobnega sterilnega birokrata Viranta, pa lahko rečem dvoje. 

(1)Na bruhanje mi gre že to drukanje levičarske sodrge v kobajagi poštenih anketah, ampak pustimo zdaj to, in (2)napovedujem ponovitev leta 2004, ko so kvazilevičarski kumunajzer-fašistični wishfullthinkerji na čelu s tovarišema Miheljakom in DrMarkešom, še 5 minut do objave Janševe zmage srali, da bo zmagala t.i. NjihovaSvoja levica. Želja po večni kontinuiteti kumunajzerizma v Sloveniji, je pač nenadzorljivo velika, jebiga.

Pripravil si bom cigaro in najboljši konjak in potem užival ko bom gledal kako se Miheljak in Drmarkeš zvijata v studiju TiVu kot deževnika na vrelem julijskem asfaltu, ko bo umni DrMarkeš ob 23.59 "argumentiral", češ, vsi glasovi še niso prešteti in čeprav Janša trenutno vodi s 63% to še ne pomeni da bo zmagal, sploh pa ne bo mogel sestaviti koalicije in to pa to. To bom užival, hehe.

Link

Ni komentarjev: