torek, 16. avgust 2011

1321914 - kako nepremičninska kamarilja zasužnjuje narod

[1014JeLov]
To jaz že vseskozi trobim. Zaradi poznanstev sem dobil na vpogled točne rekapitulacije iz prve roke velkih gradbenih firm (nekatere so že propadle zaradi namernega izčrpavanja) in se na lastne oči prepričal. Za bloke (nad 50 stanovanj) v sred ljubljane cena ni bila več kot 1200 - all inclusive. Večina teh firm je imela lastna zemljišča še iz socialističnih časov in je tam lastna cena bila celo manjša od 800. Tako da tole je nateg stoletja, ki je uničil cele generacije mladih ljudi. In ta račun že prihaja.

Jap, ta račun še prihaja.

PS
Naj se mi posmehuje celotna berzskrupulozna politična kelptokamarilja Slovenije, češ kako je toti shaman polit-naiven, ma to kar si izpostavil, je tragedija Slovenije in hud zločin proti vsem državljanom Slovenije, razen proti samim članom bratovščine, ki ta zločin dela, čeprav najebali bodo tudi oni. 

To je tudi del zgodbe o sistematičnem zločinskem delovanju komunistično-kartelne rentarske klepto kamarilje, ki je, de facto, morda pa tudi namerno, kdo to ve, bilo naravnano na eliminacijo vsake možnosti, da bi v Sloveniji nastal srednji sloj svobodnih ljudi.

Stanovanjski krediti in še marsikaj podobnega povrhu, so, v kombinaciji z diskriminatorno davčno-prispevkovno uravnilovsko doktrino, cvet Slovenstva sistematično zasužnjili za nekaj generacij.

Te sebični, požrešni, moteni zločinci, s krvavordečo fojbo tam kjer bi morali imeti dušo, so slovenskemu narodu ukradli bodočnosti. In to spoznanje marsikomu v betico šele počasi kaplja. 

Link

Ni komentarjev: