četrtek, 11. avgust 2011

1316212 - kdo je komunajzarjem pred 20 leti podtaknil kapitalizem

[s69t]
Kaj Belorusom pomaga internet, FB, twitter???? Sanja se ti ne, kako je drzava samo en korak oddaljena od tega, da zopet pade nazaj v komunisticno totalitarno brezno. Vse je pripravljeno za to, sploh ce razpade EU, kar je samo vprasanje casa nekaj let. Kaj bos potem, ko razpade EU?

Ufiladelfija, Ufiladelfija, iere we come. Eto, to bo, ko država zopet zdrkne v komunistično brezno, ki se že odpira pod nami. Nov val cca 200-300 taužent Slovencev bo odrinil ven iz dežele. Tako, kot se je nekoč že zgodilo, ko je v državi zakorakal komunistični-fašistični škorenj.

PS
Oni dan je Vodušek v studiju svoje Info TV imel v gosteh komunajzer-talibanske zombije, ki jim nekaterim koža pri živih telesih že na obrazu razpada, a še vedno sikajo in bruhajo svoj komunajzer ideološki lopovsko-rentarski strup. Bernarda Jeklin, Janez Kričač-Brkač, Jože Pirjevec, Oni Racov bruder, Svetlana Makarovič. Bogtenimarad! Paleta kreatur kot iz kakšnega horor filma, jebenti. Tam so neki zmedeno in zblojeno lamentirali, pa blekne Janez Brkač. "Leta 1990 smo šli na plebiscit in volili za samostojnost. Samo so nam [ONI???} zamolčali, da bodo na prevaro uvedli še kapitalizem. Za kapitalizem nismo volili. To so nas prevarali. Tudi za cerkev nismo volili. Ta prevara...ta prevara..." itd, je jecljal ta polpismeni gozdni komunistični psevdofilozofski prdež, ki tri čiste ne uspe sestaviti. Kar on laprda lačen potepuški pes ne bi mogel jesti niti če bi v špeh zavil.

Štekamo? Kumunajzari so se toliko že znova osilili, da že iščejo imaginarnega krivca, fantoma, ki da je njim podtaknil kapitalizem. Auuuu! Neko im bre podtaknil kapitalizem. Ts.ts.ts.ts.ts!

Vsak normalen, mentalno nemoten posameznik, ki ima vsaj dve zdravi možganski celici, pa ve, da je nacijo oz. deželo nategnila ravno ta kumunajzer-talibanska bratovščina, kateri z vsem srcem pripada tovariš Brkač-Kričač. Vsi vemo, da so od Zapada zapovedani konec sprenevedanja z nekšnim spačkom od monotestitičnega monolastniškega kapitalizma, ki so mu kumunajzer nateguni rekli "socializem", in prav tako za sprejem med normalen nacije terjal uvedbo normalnega sistema, ki ga iam cel normalni svet, kapitalizma, ter sanacijo posledic lopovsko-ekspropriativnih orgij boljševistične sodrge, torej to in takšno zapoved Zapada, so komunisti sc iljem ohrnaitve socializma, spačili pa nam na sicer novi pravi a hkrati spačeni kapitalistični legislativni matriki, v bistvu znova reinkarnirali t.i. "socializem" do koder so lahko. "Socializem" do jajc in do kosti. V kost naprej niso mogli, ma to še ne pomeni da oni ne bi ali da ne bodo, če se jim prikaže priložnost.

No, pa naj zdaj kdo pove če upa, da nismo v Sloveniji en sam velik jebe-lud-zbunjenog! 

Komunistični motenci v noči dolgih jezikov Sponke Hribar in DrBučarja ter še nekaterih, odkrito predajo oblast nazaj v roke kumunajzarof, te pa v zakone pretopijo renikarnacijo komunajzarskega rentarstva, torej "socilizma". Potem ko se njihova rentarska fumis-vaginalis fatamorgana od "zgodbe o uspehu" znova sesuje, kar je itak edini možni konec rentarskih orgij đabalebarešov brez kritja, se lotijo red herring kričanja, češ, da je Janša, ta edini še komunist na celem svetu, hehe, ustvaril 30 tisoč kumunajzer tajkunov, od katerih so vidni bili samo trije, ostali, tovariš Rigelnik recimo, pa povsem nevidni, hehe, in evo zdaj še to - da je njim kobajagi nekdo podtaknil kapitalizem, ki ga ne samo oni, ampak celo nacija ni hotela. Auuuuuuuu! Ravno slednje je tipični komunajzerizem. Tako je govoril tudi drug Slobo: "NIje loš slovenski narod, nego samo njihovo rukovodstvo. Narod još uvek hoće Jugoslaviju." Brkač pa, da narod še vedno hoče kompartijsko "socialistično" enoumje, dekretno gospodarjenje po dekretih KPS in suženjstvo.

PS
Dajmo tem zombijem že enkrat v Kočevju odmeriti en velik prostran kibuc, pa se naj tam gredo svoj "socializem". Tovariša Keber in Ziherl naj gresta žnjimi, da jim lahko predpisujeta ustrezne medikamente. Naj se gredo ljudje lepo tja zdravit, pa bo. Nacija tega njihovega orgijanja ne bo preživela, če jih nezdravljene pustimo orgijati naprej. Saj že čisto matasti tavajo po deželi in čedalje bolj steklo grozijo naciji, jebenti.

Link

Ni komentarjev: