četrtek, 11. avgust 2011

1316362 - France Bučar je spesnil novo knjigo

Dovolj je bilo, da preberem to oglasno sporočilo do tu:

Dr. France Bučar je eden izmed najbolj pronicljivih in kritičnih piscev današnjega časa.

Njegova razmišljanja o polpretekli zgodovini, katere opazovalec, kasneje pa aktivni so,...

Vse jasno. Komunajzer latovščina. "Polpretekla zgodovina" je razpoznavni znak komunajzer govorcev, pardon - praznogovoričnih laprdatorjev. Samo v tej spačeni in sprčeni sintagmi, v tem navidez nedolžnem in benignem verbalizmu, je toliko komunističnega gnoja, da lahko človek dneve in dneve naprej raziskuje in iz tega izpeljuje kako sprijena je ta fašistično-mafijska kamarilja. Njim je to "polpretekla preteklost", ker si domišljajo, da lahko času ukažejo, da naj ne teče, da se naj zamrzne, dokler se KPS ne odloči kako bodo rekli da je bilo. Bogtenimarad!

Tej bratovščini Drbučar pripada, da se razumemo. Njegova rola pa oscilira med najnižjo, ki je priložnostni dvorni norček, preko srednje, ki je priložnostni agitprop agitator oz. orodje agitpropa in zmanipuliran pajacek, ki recimo vrne oblast uradno v roke KPS, do najvišje, ki je - priložnostni nadomestni častni ideolog. Ki nam je daroval sramotno komunistično Ustavo.

Stari je meni patetičen tragikomičen pizdek, ki v resnici bodisi ne razume bistva komunistične godlje, v kateri on že zelo dolgo špila kolešček-gradnik, bodisi ni sposoben resnici pogledati v oči. Bodisi oboje. Ne ve se katera varianta je bolj porazna in slaba za človeka, ki niti po 70 letih življenja ne zmore biti samostojen človek.

Pomagal je graditi in vzdrževati zlagano potemkinovsko fasado sprijenega sistema, pa je eto, posledično, tudi sam ena sama velika zlaganost in spačenost. Ridukul. Še najbolj ga je zapopadel rdeči Sašo Hribar, ki tudi sam izgubljeno tava po svetu in se ima za čuvaja levičarstva. It tejkz uan to nou uan, hehe.

Link

Ni komentarjev: