torek, 16. avgust 2011

1321361 - zakaj bi bil prostovoljen odhod komunajzarjev koristen

[lenninmccarthy]
prostovoljno?ne se zajebavat,šaman:)

Jebiga, naslov je "Kaj lahko ŠE vlada naredi za gospodarcvo?" Kali ni pravilno predpostaviti, da VLADA to HOČE narediti in to desparatno y bogamy prostovoljno takisto. Avtor namiguje, da vlada gori od želje, da bi še kaj naredila za gospodarcvo, kali ne namiguje? :-)

PS

Kar pa zadeva, "komunisti ne bodo prostovoljno" in podobne reakcije...bolje bi jim bilo, da se še pravočasno nehajo hudokurčiti iz sez prazno puško, ker proti besnemu ljucvu niti iz sez topovi nimajo šans. Mislem, ko se naš folk enkrat v svetli bodočnosti spunta. In pri tem ost končno enkrat usmeri v pravo smer. Kot je to za trenutek znal leta 1989. Sicer pa to, da se kumunajzari hudokurčijo, je fpičkomaterino iracionalno. Pravzaprav sem prepričan da je to čisti "Naljuti se čoban na selo in odseče sebi kurac"

Tudi Čaušesku do zadnjega ni hotel prostovoljno.
Pa Mubarak tudi ne.
Naši kumunajzari sicer prijateljujejo iz sez Ghadafijem, pa jih to sirotinjo umsko kakršna so morda zavaja, češ, evo imamo tolk in tolk polcajof, pa 39 taužent famiglie od borcef na sinekuri iz sez trofejnimi thompsoni, pa vodna topova sta oba delujoča, pa 300 solzilec-metof je tu, pa Meta Župevc, Bernarda Jeklin, Mojca Drčar Damian Murko in Darja Laftižar Bebler so fse berajt...

Link

Ni komentarjev: