sobota, 20. avgust 2011

1327113 - kaj najbolj skrbi F571

Nikjer na svetu v medijih ni moč srečati toliko nenehno "zaskrbljenih" za onemoglo kobajagi-levico. Češ, jojte, jojte, propadla jim bo levica. Pa naj propade, že enkrat, seme satanovo! To je tak kot bi človek jokal, češ, jojte, jojte, lubadar nam bo iz hoste izginil, alpa koloradski hrošč iz kampira. Sou fakin wot in krucefiks in porkamadona! Uffffff!

Čim, kot posledica blaznih orgij rentarsko lezilebovičkih kumunajzer pizdekof podpora ropanega ljucva začasno umanjka ali rahlo usahne, pa nastane panika, začne tisoče poklicnih levičarjev kriliti z ročičkami in stresati recepte kaj da bi morala storiti "levica". Pa rabimo še eno "levičarsko", pa "levica bi morala", pa Afna leva ta naj gre, pa afna leva ta naj stopi na oder. Štekamo?

Slovenski politični prostor spričo večdesetletne nehigijene in narobe sveta v katerem so kumunajzer-fašisti kar na vrhu oblasti namesto večinoma fpržuni, je tako poblaznel, da se metelkovci in podobne obskurne kreature sploh več ne zmorejo samonadzirati.
Vse skupaj je pa itak povsem zblojeno in fkurcu. Total narobe svet.

Mislem, kje na svetu toliko nominalnih izobražencev nenehno toči solzice za usodo kumunajzer mafije, ki ropa in zasužnja nacijo?
Opazovalec lahko doume kolikšna je stopnja biassa, distorzije in zblojenosti naših kobajagi intelektualcev, če samega sebe opomne, da se takšne politične igralce drugje po normalnem svetu ignorira, kot ultra lopove in nevarne ekstremistične motence. Razen v Severni Koreji, na Kubi in na Kitajskem, s tem, da so slednji pragmatični, sposobni in prisebni vsaj v nekaterih drugih, za vegetiranje raje krucialnih rečeh.

Meni gre na kurac, da ta mafija in te njihovi drukerji dobijo toliko prostora za to svoje jokcanje. Pri nas očitno ni na delu samo "state capture", pač pa tudi "media capture". Zato 24 ur na dan že ob bizines ez južual delovanju medijev, v bistvu spontano grmi kompartijski agitprop. To je njihov naravni način. Naši žurnalisti in "neodvisni raziskovalci polit prostora" komande iz Murgelj sploh ne rabijo. Nekšna kumunajzer Alkaida, jebote!

Blento odpisuje Janšo, Spomenka zaustavlja desnico, Kučan odpisuje svojo celotno "trenutno politično mafijo", kobajagi niso več skupaj, on jih pa kobajagi ne pozna, hehe. In to seveda da vsi vemo zakaj. Zato, da sme v paketu odpisati tudi tisto nekaj malo opozicije. predvsem zato. In zato, da najavi kobajagi nove kumunajzer obraze. Zares nove. hehe, jeboteallah.

Sicer pa, ta kamarilja se ima strašn lepo. Apanaže in politična šticnga so očitno dovolj visoke, da so preskrbljeni, organi jim izvora penezof očitno ne smejo preverjat, razen ko tu pa tam kakšen pride v nemilost Murgelj. Zato po lothuseatersko 24 ur na dan uživajo, šmrkajo beli prah, sterajo tu pa tam kakšen dildo psu frit, pa potem 24 ur na dan samo spletkarijo. In se za agitiranje prestavljajo iz ene kumunajzer pasje procesije na drugo. In to že 20@45.com. Sikter, bre, sikteeeer, skinite se nam že enkrat s kurca, lezilebovički sprijeni mrhovinarji!

PS
Dajte jim že enkrat njihov zasebni metelkovsko-kumunajzerski kibuc, pa naj Blento Ventipercento gre odpisovat člane vodstva kumunajzer kibuca, jebenti!

Link

Ni komentarjev: