petek, 26. avgust 2011

1333601 - bogati Američani, Nemci in Francozi si želijo biti bolj obdavčeni, jim bodo sledili tudi naši "bogataši" (po DURSu)?

Tako je drugovi!

Tudi mi moramo ravnati enako kot tabogati Ameri in Nemci in zdaj še Francozi.
Ćelenđam use bogate prešiče med delouci, to so namreč pri nas v Sloveniji tisti, ki so, sodeč po davčnih stopnjah, najbogatejši, ćelenđam jih, da naj premijerju Boratu pošljejo enak poziv kot tanarbogatejši iz USA, DE in FRA. na prvem mestu pozivam fato Hijenićarević, čistilko iz Krke, ki služi neverjetnih 1017 EUR na mesec, dobro no, ima 60 ur nadur, ampak jebiga, da je tabogata, je, kar je je, kali ni?! Davčna stopnja 27%. V USA to plačujejo tabogati prešiči.

Usi bogati prešiči med delouci, ki plačujejo davke po enaki oz. višji stopnji kot Warren Buffet, torej 27%, skratka tista bogata delouska zalega, ki prejema več kot 636,16 EUR bruto, naj izvolijo premijerja in tovariša Kučana prav tako prositi, da jim država odmeri še višje davke, ker so bogati in je prav, da državi v krizi pomagajo.

Ajd, sikter pisat prošnjo. Klub N571-H572 obveščam, da se pripravijo orgazmirati nad visokim obdavčenjem bogatih delouskih kurcef, kakorhitro naši tabogati prešiči med delouci spišejo to pismo.

Jebe-lud-zbunjenog-press

PS

Videla žaba, da podkujejo konja, pa tudi ona dvignila nogo press.

Link

Ni komentarjev: