sreda, 10. avgust 2011

1315026 - eni objokujejo od "neoliberalizma" porušen Kolizej

[yuslocan]
Končno!

Vi se kar zajebavajte pubeci. Ta prelepa palača, ki jo vi primitivci provinicalni imate za razpadajočo štalo, je pa tak velik spomenik, da si vi niti predstavljat ne znate kakšno škodo je zaj utrpela cela naša nacija. Y bogamy y šyre. Ko so tam scali rasni lipicanci iz ergele njegove ekselence Cesarja Habsuburga, Polde Slehernikovič pa tote konje hranil in čistil, so vaši pradedeki doma orali iz sez mladimi telicami. Majke mi sudija.

Vam je smešno, banda šankofska, tam na "ministrstvih za to in ono", se je pa vsaj deset pizdekof že fentalo, se obesilo, si žile prerezalo, nejmit, od silne žalosti zaradi uničenja takega spomenika. Ma, nekak bodo bojda preživeli tole brezskrupulozno divjanje neoliberalnega kapitalizma. Pa po načelu "kar jih ne ubije jih ojača", bodo zdaj pupike in pepeti iz sez teh ministrstef še bolj zaostrili kriterije. Kmalu bomo vsi Slovenci živeli v zgradbah-spomenikih. Nedotakljivih! Povečini pod Unescovo zaščito. Ko se pa same od sebe sesedejo, bodo v Unescovi evidenci zgolj spremenili eno polje v bazi. Iz materialne bodo prekvalificirani v nematerialno dediščino človeštva, tako kot bo zdaj tudi Kolizej.

Jaz že dva meseca ne jem, že par let pa slabo spim odkar sem izvedel za namere neoliberalnih zveri, ki se jim gre samo za profit, za spomenike, nazi-interesno narodovo dediščino in aljdi se jim pa jeba. Razmišljam, da bi na fejsbuki, twiterji in še pousot nekje tam na www, ka ti jaz ven, organiziral punt proti totemu dolenjskemu kurcu Anderliču. Bandit neoliberalni, ki je fejst frend iz sez Don Zzoccijem in iz sez Murglbabo ter nepremičninskimi bossi v Ljubljani vsem po vrsti, zato mu je na koncu uspelo, kar je je, jebiga. 

Sami neoliberalni eksponenti, da ne rečem elementi ali bognedaj poedinci. hehe. Anderlič neoliberalec. Kučan neoliberlaec. Zzocci neoliberalec. Auuuu! Anderliču in Zzocciju uspelo, pa sta se eto posledično zamerila metelkofcem razporejenih po vsem perimetru državnih organof in ministrstef. Ma jim to nič nea je pomagalo. Sila bogu ne moli. Metelkovci Zzoccija sicer brezrezervno volijo in podpirajo, ma tu je pa preteral, kar je je. Prodal se Zzocci za en garjaf most, ki mu ga je kobajagi daroval Anderlič. Ehh, Zzocci, jebalate dolenjska ćuprija. Jebeludzbunjenog, bre!

PS

Oni dan sem bil malo v Ufiladelfiji, pa sem se s kolegico sprehodil iz pisarne na kosilo streljaj od londonskega Cityja in videl, da [spet] rušijo nekšne štiri-petnadstropne palače, odokativno tam iz petdesetih prejšnjega stoletja, ki so izgledale ganc nove. Delajo prostor za nove, modernejše, višje, ipd. Ni bilo videti, da se kdo tam sekira, ker je v vse smeri kamor si pogledal bilo videti, da je to standardna praksa že vsaj 300 let, hehe. 

Imaš tam bajturin vseh starosti iz vseh obdobij, ki lepo soobstajajo ena ob drugi. Mesto se nenehno zanavlja oz. obnavlja oz prenavlja po naravni poti, kot kakšen deževni amazonski gozd, ko stara drevesa omagajo in zgnijejo, pa se naredi prostor za nova. Povem vam, čista neoliberalna svinjarija je fse to, od totega Londona do Amazona. Vse teče spontano vzdolž naravnih zakonov, skladno z liberalnimi načeli prostornega planiranja, ki so seveda da prav tako skladna s smerjo vektorja "naravno" v svetu investicij in civilizacijskega reda, ne da bi kakšen Metelkovec oz. Hydepark-speakercornerofc stopil pred kamere i jebal mater neoliberalnim zverem tipa Anderlič alpa oni Joc, ki sta bojda frenda iz sez talevimi, ki obvladujejo ljubljansko nepremičninsko podzemlje. ma Jocoti to še ni pomagalo, da nam modernizira Plečnikovo razkrajajoče se osnovo. hehe.

Primtivici, neoliberalni, toti Britanci! Mi pa lepo, po sistemu "dovoli norčku da sme prdniti za mizo, pa se ti bo usral", use proglasimo za spomenik, pa še zravn potegnemo Unesco ako ide, pa to pa to. Sicer pa, mi smo ti bre itak za Britance izmislili kulturo. Kad su naši jeli sas zlatni escajk u Guču, Britanci su rukama trgali meso z umazanimi rokami tam nekje v Šervudu, jebo jih Robin Hood skozi pajkice direkt, da jih jebo, on srbskemu Kraljeviću Marku niti do kolen ne seže, bre. 

Janšo damo, Kolizej ne damo! Yn Trst je naš, to se itak ve! Majke mi sudija, reko mi tovariš Pirjevec.

PPS 

Ameriko y Unesko [bomo spremenili] v deželo proletersko.

PPPS

Ali kdo lahko pove, če so kompartijske tekovine že na seznamu nematerialne dediščine Unesca? Če niso, kako to, jebemmomast?!

Link

Ni komentarjev: