torek, 30. avgust 2011

1337445 - diskreditacijske metode rdečih fašistov

[olseggg]
'jebote' te bog, tega ne veš - to je eden od osnovnih aksiomov SLO politike...

je un udbodrnovšek, ki je psa nauču, da ne rabi jest mesa (op.a. zaradi česar je pes od žalosti - crknil...), ko mu je naglavna dihtunga še za silo držala poimenoval JJ za "princa teme"...

to je primerljivo s tem, ko je prva prostata Avstrije pred časom javno pozivala, da je potrebno narediti: 'konec Janševi politiki'...

kaj ćeš, udbovci bi najraje sami vladali v RS - še naslednjih vsaj 100 let...

only in kučanova udbolandija....

Mejk nou mistejk, ta refleks udbo-mafije, beri Kompartije, beri BojdaLeveBojdaNaSredinske je do pičice enak onemu od Lukašenka, Kim Đong Ila, El Comandateja, alpa Ghadafija, alpa Mubaraka, alpa Hitlerja, alpa Staljina, alpa Broza, alpa Čaušeskuja, alpa Mussolinija, alpa Miloševića. 

To je refleks vsake mafijske fašistične beštije oz. klike, ki v igri za oblast in total nadzor ne trpi nikakršne konkurence. Fašisto-komunisto-mafija lahko funkcionira, oz. njen model vladanja lahko funkcionira samo v pogojih totalitariziranja in rdečetalibanskega enoumja, ali vsaj pretežnega uspeha rdečega enoumja na ta ali oni način. 

Da bi rdeče enoumje imelo v praksi dovolj prostora, mora vsak, ki že malo diši po potentni konkurenci, biti nemudoma markiran oz. stigmatiziran za pridaniča in ali princa teme in seveda tudi eliminiran. Kako že gre tisto: "Kdor je NjihovSvoj ni proti, kdor je proti, ga elminiraj, da ne moti", hehe.

Pravzaprav še huje. Že izkušnja javnega političnega diskurza zadošča, da se na vsakogar, ki spregovori neafirmativno do kompartijske udbo-mafijsko fašistične klike, strmoglavijo vsi jastrebi kompartije in pričnejo spraševati, kdo je ta pizdek in ali mu lahko najdemo kakšno napako, recimo to, da je tudi on že nekoč bil član kompartije "pa naj neha srat". 

Tako je janša evolviral ne le v edinega še komunista v nas Krnajcef, pač pa v največjega useh časof. Češ, kumunajzarski volk Murglbaba, ki še danes tolče orto kumuanjzer ideologijo, je spremenil ne le dlako, ampak kobajagi tudi svojo kumunajzarsko nrav, Janša pa, ker je nekoč bil član Kompartije in že dolgo funkcionira kot njen oponent, je pa največji in edini še komunist. Auuu!

Če ne gre tovrstna diskreditacija, človeka lahko označijo za dušno prizadetega. Ker, kdo normalen bi lahko bil proti idejam BojdaLevoNaSredincef, kanede? Auuuu!

Če bi, strogo hipotetično, na primer pisec Drago Jančar, Janšo označil za princa teme, bi se človek moral nemudoma zamisliti.

Da pa to počno komunajzer-fašisti, ki so milione krat večji kandidati za prince teme, je pa seveda običen "red herring" in "primte tatu" odziv komunajzer mafije, ki je od pamtiveka vajena zarotniškega in agitprop blatenja tekmecev. Najprej stigmatizacija a potem bogamy sledi likvidacija, kakor rad parafrazira tovariš Murglbaba y bogamy y šyre. Dobri iz Negove je dokaz, da Murglbabino laprdanje ni le benigno parafraziranje. Ubiše nam komunisti precednika!

Njihovo metodo so pisci tipa Havel, v anale človeštva zapisali davno. Gre pa ta esencialno tako: Ako zavoljo svojega sprijenega satanskega cilja, potrebuje komunistično-fašistična beštija na neko osebo pritrditi nalepko "zlodej" da postane tarča v katero se potem legitimno strelja, stori komunistično-fašistična beštija tak, da najprej pljune na osebo, nato pa gori na pljunek nalima poljubno nalepko, magari "princ teme", "kradljivec" v primeru Popoviča, "patria kradljivec" v primeru Janše, "sodelavec Gestapa" v Dachau procesih, ali "kolaburcist" v primeru otrok s Petrička, mumij iz Hude Jame, okostij iz kočevskih ter inih fojb in tezenskih tankovskih jarkov. Potem sledi eksekucija.

To je vse del ene in iste miselnosti. Patetična umska sirotinja slovenske skurbane izobraženske srenje si domišlja, da s tem ko nas več ne pretepajo v kleti na Bethovnovi, ko so nas nategnili in Kompartijo razbili na frakcije da fingirajo politpluralizem, ko so "sestopili" a niso, ko so nominalno ustanovili vse institute in platforme moderne pluralistične kapitalistične prostotržne zapadne civilizacije, a hkrati kar v zakone implementirali vse prerekvizite suspenza prostega trga in reinkarnacije državno-nomenklaturnega kapitalizma in nasilne uravnilovke za plebs s pomočjo davko-prispevkov, ki je naprej napajalo suspenz demokracije...

...da smo s tem kobajagi že postali družba ne-enoumja. Moj kurac!

To seveda lahko verjame samo retardiranec in ali pa skurban strahopeten slaboten um nevreden naziva "um". Kajti komunajzer udbo-mafijska beštija nam na očeh počne isto, kar je komunistični rabelj Simo Dubajić počel nad tistim kočevskim breznom. Srdito in histerično eliminira potencialne politične tekmece, idejne in ideološke oponente svojemu rdečetalibanskemu enoumju, ki se tu v Sloveniji ni nehalo oz. umaknilo niti za eno samo skeundo v recentnih 20@45, oz. eliminira potencialne aspirante na oblast v mafijskem rajonu v katerem komunajzer mafija hoče vladati sama in totalno. In pri tem ne izbira sredstev. 

Spomenkino kokodakanje, je orodje iz istega arsenala, ki razkriva enako miselnost, češ "ustavimo desnico". Ona bi ustavljala fantomsko desnico, za katero btw sam mislim, da sploh ne obstaja v Sloveniji, kajti v Sloveniji so po svoji politpraksi levičarski čisto vsi, tudi Janša in tudi kler. 

Če v to, kar laprda, verjame, je tovarišica Spomenka plitev um vreden pomilovanja, če pa to počne zavestno kot vojščak kompartije, ali samooklicana Komsomolka Partizanka Orleanka na okopih levega, kar ona de facto hoče reči da je, je seveda zgolj sprijena do amena. 

Ne v prvem ne drugem primeru pa brez dvoma ni in ne more biti kredibilna v javnem političnem diskurzu. Katerega zgolj pomaga še naprej zastrupljati, namesto da se posveti vnukom in mirni tretji etapi svojega življenja. Kje je tu digniteta ostarele pisunke? Mar je težko reči - ne komentiram, ker se zavedam, da sem idejno in ideološko iz nekih drugih časov. S tem želim prispevati ko svobodi novih generacij, da sami najdejo pot iz kloake, v katero jih je porinila moja genracija. To se bi od nje in Murglbabe spodobilo, ne pa da serejo po osankaricah in podobnih pasjih procesijah častilcev komunističnih morilskih eskadronov smrti, na katerih se naciji še naprej žuga v enaki maniri kot leta 1945. Kdo, razen njih - rdečih talibaskih zombijev to danes potrebuje častiti milo rečeno kontroverzne eskadrone smrti, ki so potolkli stitine tisočev ljudi izvensodno. Oni pa kričijo samo zato, ker si domišljajo, da se ne vidi kako zločinski in sprijeni so. Češ, upijmo čim glasneje, da smo junaki, pa nas ne bodo spregledali, da smo bedniki in morilci in gardiani morilske komunistične sodrge.

Link

Ni komentarjev: