torek, 30. avgust 2011

1338479 - mentalni profil naših prijateljčkov z leve

[oQI23IDCN0948R]
Tablet ne jemljete?

hehe. Bingooo! Zadel si ga v bistvo. V tem je poanta. Doktor jim lepo reče "...zutraj dve rumeni, opoldne dve modri, zvečer pa dve rdeči...vmes pa persen in kamilce mešane s taužentrož po potrebi". A kaj ko se jim niti tega ne da. Polej pa imamo taklo kot imamo. Vsak luzerski pizdek, ki mu kje v lajfu malo zaruži že skoči v luft, da so mu krivi vsi drugi, ki so uspešni oz jim ne ruži, ma ne TaNjegoviSvojiTalevi, ki jih vztrajno voli, ker kurca ne šteka čigav kurac ima friti. 

Kmalu se bomo tudi to lekcijo začeli učiti. Ko bo kumunajzer kamarilja dva do maksimalno tri mandate v opoziciji in čedalje bolj na margini, bomo dobili ultra-lopove t.i "rdeče brigade", ki v nočnih pohodih eskadronov destrukcoije požiga avtomobile in hiše "tabogatih", oz. kot si oni pravijo, dobili bomo ultra-levičarje. Ki kobajagi imajo alibi zakaj smejo drugim po žepih stikat.

Vidiš, govorica "pometali vas bomo v Barbarin rov" ni nikdar umrla. Ves čas je tu in tli notri v gnoju rdečih talibanskih umov, ki se lepotilno samopoimenujejo za levičarje. Ni čudno, če pa se v tej državi še vedno čisla one, ki so Barbarin rov zagrešili. Zahrbtnim fritzlovskim morilcem z žico poprej zvezanih rečejo "junaki". Comprende? Ehhh, vse jasno, kaj ne bi bilo.

PS
In zdaj se bom izkašljal: Ma kaj sem jaz vam ves ta čas govoril tu na forumu. Lenjinovka beštija v motenih umih ves čas ćića in ćaka. V komunistični đamhiriji Slovenistan pa sploh, beštija je ves čas tu, živa in zdrava, maziljena, negovana in natrenirana. Šejtanova posla.

Link

Ni komentarjev: