torek, 9. avgust 2011

1312775 - so Slovenijo res zjebali "kradljivi meneđerji"?

[Assange]
Ma je*eš to Slovenijo, ej ma res je vse tukaj totalno zarukano. Nihče več ne ve kje smo in kam gremo. 

In problem je v nespososbnih in kradljivih menedžerjih, da bo jasno! Oni so zafurali SLO v fekalije in nihče drug!

SLO = Totalna anarhija!

Slovenijo je (že drugič!) zafurala komunistična klepto-kamarilja, ki je re-inkarnirala oz. kar [na novi nominalno drugačni matriki] s pomočjo spačenih davko-paradavkov in manipulacij ter inhibicije prostotržnosti nadaljevala razmere iz časa prve inkarnacije državnega fašisto-kapitalizma temeljenega na klepto-reketarski mafijski dogmi boljševikov, v škodo 99% zasužnjene nacije. Amen.

Da je Slovenija fasala še bolj smrtne rane, je za razliko od prve inkarnacije, v kateri je skoraj čisto vse bilo ne-zasebno, na sceno stopil še novi, nekoč dogmatsko prepovedani faktor rdečih klepto-tajkunov, praviloma bivših komunističnih direktorjev, na vrhove podjetij po celem perimetru nastavljenih od kompartije, ki so logično še naprej ostali člani nomenklature, ki se ji zdaj reče "mreže", "lože", "iniciative", "politične stranke" itd. 

Nedotaknjena, celo dobesedno intaktno v novo inkarnacijo "socializma" premeščena kompartijska nomenklatura jim je, svojim bratom po politični, mafijski kakopak, ideologiji, darovala oz. v zibko položila permisivne zakone, ki so s pomočjo kobajagi zakonite kraje omogočili hitri nastanek NjihovihSvojih premožnenežev, ki so nacijo kobajagi zaščitili od kseno pizdekof, ki da so hitelu tu v nas investirati in slovensko nacijo s tem kao zasužnjati.

Logično, da je 30 tisoč rdečih tajkunov, tajkunekof in mikrotajkunekof svoje zlodejske klepto-podmizniške rabote izpeljalo skupaj s svojo bratijo, ki je ostala zgolj čista kompartijska nomenklatura in sedi že 20@45 v parlamentu, v vladi, v državni upravi, v sodniji, na tožilstvu, v policiji, v upravah državnih kolhozov, itd. povsod tam kjer teče, ka ti jaz ven, odokkativno tam nekje okoli 95%+vseh denarnih oz. poslovnih oz. premoženjskih transakcij v tej deželi.

Zares prostotržnemu kapitalizmu je pa podvrženih, po številu sicer veliko, ma po vrednosti premoženja in totalu transakcij, zelo malih 20+ taužent neposvečenih zasebnih gospodarskih družb, ki so v tej inkarnaciji zgolj surogat za nekdanje obrtnike, mesarje in branjevke.
Tako jih tudi komentira metelkovsko običajno razpoložena rdeča intelektualna kobajagi elita. 

Živčni so že zaradi obstoja teh malih podjetij, češ, koji kurac ne dajo gmah in se lepo zaposlijo v enem izmed državnih ali posvečenih kolhozov.

Branjevke so seveda v tej deželi najbolj tipičen nosilec prostotržnosti. V resne transakcije pa tovariši prostotržnosti niso pripustili. Tam vlada in življenje usmerja podmizje in iz doktrine KPS translirani kompartijski dekreti. Recimo za mizo socialne sramote, ko se usedejo trije komunisti in se kobajagi srdito izpogajajo da bi delouske plače bile še naprej za neo-turbokapitalistično rdečetajkunsko-nomenklaturno kleptokamariljo blagodejno nizke, oz. človeka nevredne. Da jim "zgodba o uspehu" sploh lahko funkcionira.

No, če si v mislih imel te "kradljive menedžerje" se s teboj 100% strinjam. Nikar mi pa, prosim te lepo, sanjati o nekakšnih fantomskih odvisno zaposlenih managerjih, ki da so ugonobili Slovenijo. 

Mejk nou mistejk, onih par managerjev, ki so jih najeli tipi kot sta Boscarol in Akrapovič niso ukradli nič, nikomur in niso ugonobili Slovenije. Niti je to sploh lahko storil katerikoli najeti manager izven državnih kolhozov. Celo managerji zaposleni pri teh rdečih tajkunih niso [vsi] lahko ugonabljali. vsaj tako ne, da bi smeli njim atribuirati propad Slovenije. So zgolj najeta delovna sila, ki bi jo lastnik imel za usmeriti, voditi, krotiti, odpustiti, če je treba. Krivi so slabi lastniki. In volivci.

Te, ki se jim reče "managerji", a so v bistvu zgolj nekdanji KPS nomenklaturni nastavljenci, ki so naglo morfirali v turbo-kapitaliste, pa, sorči, ampak niso managerji. Oni so v bistvu zgolj slabi amaterski lastniki kapitala z zelo močnim klepto-grabežnim marijaksebi talentom. Lastniki, ki so do premoženja prišli s krajo. Pa se njim in žal tudi Sloveniji zdaj godi "Hudič dal - hudič vzel". Kar je za ukradeno pač zelo standardna situacija. Od pamtiveka. Od postanka človeštva.

Colariči so pa redki in so tu zgolj "izjeme, ki potrdijo pravilo". Čeprav, ko bi ga izpostavili temeljitemu pregledu moralne policije, bi tudi Colaričevo lastništvo v Krki zasmrdelo. A dečko vsaj sodi med one racionalne in očitno managersko-strokovno sposobne pizdeke, ki svoje podjetje niso ugonobili medtem ko so zase pridobili nekaj delnic. Niso dali v zase zrihtati par krmenatlcev in zato ubili celega bika, pa ga potem odvrgli v reko Krko, hehe. Ampak so sez bikom plodili krave od zasluženega pa sebi in številnim zrihtali tone krmenatlcef. Paradoks je pa, da če ne bi bil del kompartijske nomenklature maziljenih, bi sposobni in očitno racionalni Colarič v pogojih recimo enege neslovenskega, echte zasebnega lastništva, zaslužil oz. imel več premoženja. Na pošten način. 

A to je že druga tema. Iste zgodbe. Reči hočem, da je Colarič na nek način tudi sam žrtev mafije, kateri po sili razmer in diktatu kontinuitete KPS nomenklature - žal pripada. Če se bi med potjo nekje spuntal čez dopustne meje kompartisjke cosa njihove-nostre, bi ga mafija na vrhu KPS-ZKS-%$-)=Y(P'B)YNIUHPOIJ...-SDLDSDESUS-KGB pač zamnjala. Odstranila iz notranjega kroga, če smo lih natančni!

Link

Ni komentarjev: