sobota, 6. avgust 2011

1310412 - ostra recenzija pamfleta "Zaplezana Slovenija" partijskega trdorokca tovariša Jureta Apiha v Rodong Sinmunu, hmm, Delu

Danes v Delu, pravilno usmerjeni pravoverni rdečekhmerski pisun Jure Apih uprizori znano slovensko agitpropovsko demagogijo, torej na polresnicah, klasičnemu kompartijskemu prevarantskemu agitpropu in hkrati na, sledom dolgoletnega delovanja metelkovske pameti efdevejevskih spak, zakoreninjenih urbanih mitih temeljeno nategovanje in samoslepitev cele Slovenije, ki za tegobe slovenskih sužnjev krivi fantomske ter v Sloveniji neobstoječe neoliberalne beštije (Drugih turbokapitalističnih izkoriščevalcev, mimo rdečih komunističnih tajkunov v SLO ni niti v mikro količina za recimo zdravilo, hehe!), s čimer Jure Apih naciji razodene številne psihosomatske motnje tipičnega slovenskega kobajagi intelektualca. Za katerega ne pristajam verjeti, da se globoko v sebi fakin jebeno zelo dobro ne zaveda, da piše laži in naciji riše fatamorganske kobajagi resnice o naši stvarnosti.

Evo kaj je napisal in ostal živ:

Odrekli smo se neučinkoviti in nepravični solidarnosti...

LAŽ, tovariš Apih! Slovenci že 20@45 živimo, Forbes pa že 16 let svetu razodeva slovensko komunistično davčno-paradavčno blaznost, ki jo Apihova kompartija skuša opravičevati s pomočjo alibi podvale o kobajagi nujni in od Slovencev želeni in zahtevani prisilni "solidarnosti", opravičevani kar počez z "socialno državo", ki po komunistih zajema vse, celo neposreden rop soseda, ki nima "dovolj", nad sosedom ki ima malo več, za katero Apih sicer pravilno ugotavlja, da je neučinkovita in nepravična, ter ultradiskriminatorna in plenilska do ustvarjalcev vsega v Sloveniji. 

Kaj, a je tovariš Apih pozabil tisoče kampanj, nazadnje recimo ob poskusu natega nacije s kobajagi pokojninsko reformo, ko je iz vseh komunističnih ust kar jih Slovenija premore, grmela enaka agitpropovsko-demagoška pesmica o fatamorganski "solidarnosti", s katero se je hotelo opravičiti ropanje državljanov? Grmelo je "solidarnost" mora ostati. Semolič je celo bil proti reformi zato, ker je njemu "solidarnosti" bilo premalo.

..., negativni kadrovski selekciji...

LAŽ, tovariš Apih, gnusna laž. 

Ker je Kompartija ostala na oblasti ter se, s pomočjo nove neslutene ekonomske moči izvirajoče iz črnih fondov in rdečetajkunskih podpornikov, ki so se oboji napajali iz kleptoorgij izvajanih nad državno blagajno, še bolj zasidrala v vseh odprtinah narodovega telesa in državne zgradbe, se je negativna selekcija še bolj ostro nadaljevala na vseh ravneh in povsod, od šolstva, sodnije, državne uprave itd. 

Kar poglejmo kaj je naredil Apihov, domnevno ne-negativno selektiran preiskovalni sodnik v primeru deklice, ki bi zagotovo umrla že, če bi ugrabitelju spodrsnilo na marmornati ploščici pred vhodom doma pa bi recimo z glavo ruknil ob robnik in za, recimo, strogo hipotetično, mesec dni padel v komo. Negativno selektiran državnouradniški pizdek ga je iz silnega sočutja in razumevanja za viđilantsko-fritzlovska nagnjenja socialno motenega pizdeka, za nagrado iz pravega pržuna poslal v hišni pripor, češ, da ni zelo kriv, saj da je amaterski ugrabitelj in da je deklici dal enkrat za ugriznit v rogljiček, preden ji je v usta natlačil cunjo, da oteženo diha in se morebiti zaduši, če se ji od vlage v travi nenadoma napolni nosek in jo v hudo prisilnemu položaju povsem imobilizirano in zalimano s trakom odvrgel v travo, koder, btw, zaidejo celo nevarne živali.

...političnemu enoumju,...

Buuuuuuuhahaha, tovariš Apih! Kar poglejte sebe oz. svoje tekste in razbral boste kako veliko je komunistično enoumje in kako fakin zelo je še vedno fakin well and alive v Sloveniji. Če to ne zadošča, pa si oglejte enega izmed 300 hepeningov na pasjih procesijah, ki se jih vsako leto organizira v čast komunističnih klavcev, kjer doni in odmeva politično enomuje in celo grožnje naciji, da se ima častiti kompartijo in njene zločine, sicer nam bodo ONI to z orožjem vtepli v betice.

...in tržno nekonkurenčnemu gospodarstvu...

Auuuuu, tovariš Apih! Kaj pa je bila Mura do včeraj? Kaj je danes to ogabno nategovanje nacije in EU z DARS-om, ki da je kobajagi normalna samostojna in učinkovita gospodarska družba in ne to kar je - običen fakin državni proračunski in povrhu neučinkovit konto? In z AUKN kamor kompartija kadrira, češ, da je AUKN dokaz, da se je kompartija umaknila iz gospodarcva. Buuuuhahaha! 

Kaj so vsi izgubarski neučinkoviti socialistični državni kolhozi, od Telekoma do nedavno skrahiranega Vegrada? In kaj je kolhozniška sprdačina Enelbe, ki smo jo "sanirali" kolikokrat že? Koliko denarja smo zasegli ustvarjalcem dobrin in keša pa jih preko "gospodarsko učinkovitega" subjekta Enelebe vpumpali v žepe rdčeih tjakunov in črne fonde kompartije?

...v zameno za trde pogoje neusmiljene tržne konkurence,...

Kje to tovariš Apih? V UK? V Nemčiji? Na Češkem, kjer so komunajzare lustrirali? Kaj ste pozabil, tovariš Apih, da vaša kompartija v Sloveniji že 20@45 uspešno suspendira prosti trg in pošteno transparentno konkurenčno tekmo na poslih financiranih iz državne blagajne, da v podmizju divja neprekinjena kartelno-koruptivna orgija slovenskih neo-nazisocialistov, teh ultimativnih roftarsko-incestnih gospodarskih ksenofobov, ki so Slovenijo hermetično zaprle, da so lahko tuje investitorje in nezaželene tuje korporacije uspešno onemogočile, pa so eto same lahko brezmejno kartelirale od Zemona do Ljutomera in naprej, se šle ekskluzive in monopole in se vobče šle vse možne lopovluke, grabež in raznorazne orgije nad davkozavezančevimi denarji, da bi ja onemogočili konkurenco in prostotržnost, o kateri vsi, od raznih mencingerjev, kebrov, bučarjev, itd., od univerz do zadnje celice v tej sjebani Susak-stajl družbi, pa naprej preko političnih čelnikov do zadnje učiteljice šolane v duhu kompartijskega neonazisocializma, preko n571-H572 pisunov v medijih grmijo hostilno, ter jo stigmatizirajo do ravni blaznosti.

NE, tovariš Apih, prostotržnosti in neusmiljene tržne tekme v korist potrošnikov, državljanov, davkoplačevalcev, volivcev, v nas ni nikdar bilo nad posli iz državne blagajne, ki so v bistvu edini relevantni, zato je bila prostotržnost posledično eliminirana še preden je nastala tudi v vseh drugih segmentih. 

To pa zato, tovariš Apih, ker so beštije, ki so se napile narodove krvi na orgiji zemonskih kartelnih klanov in orgijah satanistov pripadnikov kompartijske nomenklature, ki so preko davkov-paradavkov plenile poštenim pa potem preko enelbe kolhozov dajali NjihovimSvojim in svoji kompartiji, bila premočna, pa je, logično, v kali zatrla prostotržnost tudi drugje.

...za odprt politični pluralizem...

Ehhh, tovariš Apih. A to, da se je KPS kamuflažno preimenovala v ZKS, ta pa v ZLSD, pa v nekšne kobajagi "prenovitelje", pa tako še neštetokrat v SD, pa zraven reciklirala v raznorazne LDS, Zares, Desus, SLS in podobne frakcije, ki so nič drugega kot reciklirana in namenoma derivatno razpršena Kompartija, a to je politični pliuralizem? 

A so politični plralizem iste komunistične face povsod? Enake ! Dobesedno isti pizdeki!

A to je "odprt politični pluralizem", da imamo SNS in SD, ki enako udrihata po vsakomur, ki zine proti komunističnim klavcem iz WW2? A to je politpluralizem, da v Sloveniji vsi: SD, LDS, Zares, Desus, SLS, SNS, NSi, SDS zagovarjajo enak model nasilne in prisilne boljševistične uravnilovke, vsiljene izključno onim, ki prihodujejo iz dela, izvajane s pomočjo diskriminatornih davko-paradavkov oz. s pomočjo hudo distortiranega kobajagi prostotržnega kapitalizma, ki v resnici ne eksistira, saj de facto vladajo enake razmere kot v prvi inkarnaciji državnega kapitalizma, monoteističnega kapitalizma, monolastniškega kompartijskega kapitalizma, oz t.i. "socializma"?

A to je politpluralizem, da se kompartija, ki je najprej pokradla premoženje, ki bi moralo v pokojninski sklad, da se lahko vsaj delno krije pokojnine nekdanjim socialističnim sužnjem, katerih mezde so bile umetno odmerjene po majhnosti uma kompartijskega politkomisarja, potem orgijala in pokradla za pokojnine na bogato zasežene navzgor neomejene prispevke iz recentnih 20 let, pa potem hotela znova okrasti nacijo 100k po glavi s pomočjo perfidne lopovske pokojninske zakonodaje, ki naj bi hkrati zabrisala sledi kraje in podaljšala življenje komunističnemu orgijanju, torej ta in takšna kompartija ima podporo domnevno od kompartije neodvisne SLS? A to je pluralizem?

A to je pluralizem, da skoraj celotna politično-aktivna Slovenija, razen po kompartiji prisilno določenoih dežurnih kobajagi desničarjev, vse kar leze in gre, zase ponosno in teatralno svetu oznanja "Sem levičar!"? A to je pluralizem, da imamo vse učitelje bodisi levičarje in člane oz. simpatizerja kompartijskih derivatov, bodisi člane oz. simpatizerje nacionalistične SNS, ki je v številnih aspektih kar na liniji KPS, da niti ne omenjam, da njihov čelnik na svojem dvorišču ponosno glonca doprsni kip komunističnega klavca Tita.

A to je politpluralizem, da vse nacije obsodijo komunizem, Slovenija pa ne, ker se v SLO še vedno sliši in ima moč en sam enoumni glas - glas Kompartije?

Fuj!

...predstavniško demokracijo...

Demokracijo? Na bruhanje mi gre od te vaše komunistične "demokracije", tovariš Apih. A to je demokracija, da istih 200 komunističnih obrazov sedi v parlamentu od leta 1972 do sedaj? Kar jih je na novo v tem obdobju vstopljenih so pa bodisi podmladek vzgojen v efdevejevskih ideoloških pralnicah možganov kompartije, bodisi kar kimilsungovskih naslednikv svojih komunističnih očetov in dedkov in njihovih žurnalističnih snah, hehe, ki se vzburijo, ko delajo intervju s tovarišem Golobičem, pardon, slovenskim Staljinom.

A to je demokracija, da imamo volivni sistem, ki cementira kompartijski primat do konca časov? A to je demokracija, da Katarino Kresal izvoli 300 ljudi iz Šiške in nam ona potem sedi na ministrskem stolu? A to je demokracija, da kompartija in njeni derivatski sateliti črpajo črne fonde tako, da nesojenemu srednjemu razredu presežno in z ničemer opravičljivo zasežejeo 500 milijonov letno, potem pa te peneze preko zemonskokartelnih band transferirajo, poleg dela ki gre v zasebne žepe, tudi v črne fonde iz katerih potem financirajo suspenz demokracije?

...in pravno državo.

E, s tem ste prekoračil vse meje dobrega okusa, tovariš Apih. O kakšni pravni državi vi govorite, bogvasnimarad?

A je pravna država to, da ljudje na sodbe čakajo minimalno 2 leti, neredko pa preko 10 in 20 let?
A je pravna država to, da podjetje toži dolžnika, sodišče se pa 2 leti niti ne dotakne primera?
A je pravna država to, da lahko preiskovalni sodnik preračunljivega ugrabitelja pošlje na svobodo, četudi je zadnjemu amaterju v vesolju jasno, da bi deklica zelo verjetno umrla v tisočerih situacijah, ki se bi lahko zelo fakin realno zgodile?

A je pravna država to, da se mora nacija pred tisočerimi vedno novimi poskusi ropa preko mehanizma zakonodaje in represije po kleptokamariljni mafiji ugrabljene države, torej pred plenilskimi tolpami organiziranih kompartijskh oblastnikov, braniti edino z referendumi?

Ali je pravna država to, da je pod rušo te dežele na plitvo zagrebenih stotine tisočev umorjenih, morilca pa se kobajagi ni nobenega odkrilo? Niti ne poskuša odkriti!

Ali je pravna država to, da prezidnet te dežele, pravnik po izobrazbi, kobjagi diplomat, duhoviči in arogantno razglaša odkritje v jamo živih zazidanih za drugorazredni dogodek podrejen vsakoletnemu hinavskemu afeže osmomarčevstvu?

Ali je pravna država to, da je v tej deželi bilo pokradnih stotine milijard EUR nekdanjega t.i družbenega premoženja, obtožen pa ni nihče, kaj šele obsojen?

Ali je pravna država to, da se je 30 tisoč kompartijskih rdečih direktorjev, štartajoč iz prednostnih blokov prelevilo v tajkune, tajkuneke in mikrotajkunčiče, vam podobni demagogi kompartije, pa potem Janši obesijo nastanek vseh treh SLO tajkunov. Ki so, BTW, tak kot vseh 30000 ostalih, iz vašega rdečega taborja, ma vi jih brez sramu obesite Janši! Ker jim svojioh rkaj ni uspelo zaključiti v času štirih mandatov Kompartije, pa so reveži iz strahu od sprememb, ki jim bodo onemogočile nameravano in že leta pripravljano krajo, hiteli zaključiti pod Janšo.

Ali je pravna država to, da računsko sodišče uradno poroča, da je na AC programu bilo preplačanih, beri - ukradenih 2,2 milijardi, nihče pa niti ne poskusi reagirati?

Ali je pravna država to, da se Popoviča pripre za en mesec, potem se pa reče "upsss, smo se samo maljo hecalji"?

Ali je pravna država to, da Hrastarjeva spiše sprdačino od politkonstruirne obtožnice proti Janši, ko jo pa ta zasebno toži pa spizdi, država pa še naprej drka ta primer?

Ali je pravna država to, da se Janšo skuša politično eliminirati s pomočjo dachauprocesnega Patria konstrukta oz. gonje, nobenega izmed od kompartije požegnanih pobirateljev politične šticnge na državnih poslih (Cekute recimo, ki je ves čas "pokrival" rdečega kompartijskega Drnovška) pa se niti ne omenja več v kontekstu pregona. Zaslišanje in potem adijo.

In za zaključek, vi tovariš Apih ste prototip slovenske zlaganosti, prototip fejk slovenskega intelektualca, ki je svojo zatohlo dušo že davno prodal kompartijskemu Satanu. Zato, tovariš Apih, če bi v vas bilo vsaj malo človečnosti, bi moral naciji želeti pomagati. To pa gre tako - nehajte pisati tovariš Apih, kajti vsakič, ko pišete iz svoje duše zlijete vun na nacijo toksični kompartijski koktail, ki vsebuje toliko komunajzer-lažljivega demagoško-agitpropovskega gnoja, da si nacija od okužbe leta in leta ne more opomoči.

Slovenija je danes devastirana, brezupna in brezperspektivna predvsem zaradi takšnih kot ste vi, tovariš Apih. In Spomenak Hirbar, recimo. Slovenija je danes en navaden komunistični Zlaganistan.

Link

Ni komentarjev: