četrtek, 25. avgust 2011

1332699 - tem neštetim prokomunajzerskim listarjem bi lahko rekli kar VAMPS

[Moneta]
> [sopranos]
> To so te stare babe, ki jim je v življenju postalo dolgčas, ne vedo kam bi same s sabo in potrebujejo veliko pozornosti.
> Potem jih pa pokliče Kučan, pa reče, da če bo Janša prišel na oblast bo pa res štala (ne pove da zaradi tega, ker potem on ne bo mogel krast) in če lahko pomaga rešiti Slovenijo.
> In seveda se temu vabilu odzove. Če ima pa tako lepe modre očke.

To so tako zdresirani hlapci, da Kučanu ni treba klicariti. Željo mu berejo iz očkov ;)

Hehe. Rdečekhmerski Vazali Age Murglbabe. Prostovoljno & Spontano. 

The so-called Red VAMPS.

Shamanopedia v sodelovanju z Merriam-Webster

Vamp: the part of a shoe upper or boot upper covering especially the forepart of the foot...

Beseda se med Eskimi uporablja slengovsko, skoraj figurativno, bi člouk lahko rekel, ter služi za označevanje onih [oseb, kreatur], ki so za čevelj oz. čevlje brisat TOVARIŠU NJEMU višjeležečemu v nomnekalturi, oz Kompartiji, oz, Organzacji.

Nekatera štajerska plemena v goratih predelih severovzhodnega dela centralnega Štajerstana kot tudi v celotnem Prlekistanu, ne jebajo žive sile in namesto tega uporabljajo kar izraz [rdečkhemrski] pucfleki. Morš si mislit kakšna aroganca.

Medtem ko nekatera eskimska plemena tam nekje v globočinah deževnega gozda bližje Peruju, hehe, rečejo takim kreaturam "lizunčki" oz. lat. lizunis distansis benevolensis, ker ritolizijo tovarišu Njemu na daljavo dragovoljno, pa ena druga plemena jim bojda rečejo kar "kompartijčki", tretji spet jim rečejo "komsomolčki". Za nobeno od dveh slednjih imen znanoc nikakor ne more ugotoviti od kod izvira takšno poimenovanje, hehe, znanoc je takorekoč pousem puzzled. Polej so bojda ena plemena v t.i. Južnim Fužinama ter na gričkih pokrajine Učrnučama, ki jim rečejo "jebeni ememi", kar je menda od metelko-murglenčiči (MM).

Hecni toti Eskimčki, posrečeni, skoraj bi člouk rekel.

Link

Ni komentarjev: