petek, 19. avgust 2011

1325340 - burke okoli Oplemenitenega v kontekstu dolgoletnega vedenjskega modela kleptoidov

[yuslocan]
Ne mi samo reč, da te je Zmago šokiral, od njega lahko vse pričakuješ....

Ne, druže Jugokolkane, prav imaš, tudi mene Vittorio da la Finta Fejka Nobile ne more šokirati.

Moja reakcija je zgolj vrh vrha ledene gore čustev, ki mi jih že dve desetletji vzbuja vedenjski model slovenskih kleptoidov, ki so spričo znanih razlogov in pohlevniziranega zasesebrigajočega značaja naroda in homo sapiens sapiensa vobče, bolj agilni od poštenih, pa so eto vsi praviloma na vrhu klepto-prehranske verige in oblasti, seveda.

Ta moja čustva so mešanica gnusa in pristne konsternacije. Ničkolikokrat sem za mizo bil sprovociran, da ne rečem prisiljen opomniti na neverjetnost razsežnosti slovenske blaznosti v tem aspektu. Vittoriov najnovejši verbalni salto-mortale, je zgolj še en prispevek k omenjenemu aspektu slovenske blaznosti.

Tipi so bili včlanjeni v stranke, ki so doktrinarno inženirale najbolj sprijeno diskriminatorne in visoke osebne davke na svetu, inženirale so doktrino, ki jo lahko podpirajo samo spačeni in perverzno sprčeni umi.

Potem so za mizo med prijatelji rohneli, češ, ne serite, naši davki in prispevki so normalni, tako kot nemški. Debate so pa seveda, kot po pravilu, spričo kroničnega pomanjkanja argumentov, hitro "preskočile" na teatralno opozarjanje in kričanje znane mantre: "Če partizanov ne bi bilo, Trst nikdar ne bi bil naš".

Hkrati so pa kradli davke preko fejkanja potnih nalogov in kilometrine, ter kobajagi nakupov "delovnih oblek", kot tazadnji vaški kurji tatovi. Podn od podna! Veliki slovenski prorežimski in režim meneđerji, brezpogojni podporniki in ali simpatizerji doktrine rdečega fašisto-mafijskega režima! Fuj in bljak, beda od ljudi.

Seveda, da številnim to kurjetatovanje niti slučajno ni moglo biti zadovoljivo hitra pralnica penezof, zlasti zaradi klientele, ki so jo morali hraniti, pa so se lotili drugih metod zadovoljevanja svojih klepto vzgibov. Hitro so širom Kranjske marke vznikli "prijatelji režima -maziljenci režima - nekateri pa mnenjski voditelji, celo", ki so v tujini in tu preko hypobank izpostav, na vrhu katerih so bili že omenjeni v omrežja sreče umreženi domači klepto-motenci, kobajagi znali varno prati peneze. Oni edini na celem svetu, obajagi znajo. Dokler organom nekdo ne da zeleno luč pa reče. "Ok, lahko jih pofatate, na njih je sezona lova odprta, na naše svoje lojalne, pa še ne". Pa karizmtični dueti, a la Hilda Nazionale mučenica in zaščitnica lastnikov hiš v Murglah in Ivek Čistokisični, padejo v nemilost, pa se na deželo, kot tisoče okostij iz omare, zruši gora podatkov o lihteštajnskih, kobajagi dobro zakritih transakcijah. Auch! 

Dočim recimo kobajagi v tuji lasti litenštajnska družba, ki je rihtala hotelski prostor za DOn Blentoventipercenta, pa še ni stigmatizirana. NjihovSvoj, jebiga. hehe.

Ali pa so posvečenim nudili "Daj mi 200 jurjev" in čez eno leto boš imel vsaj 15% več. Niso jim pa razložili, da v ozadju počnejo vsega boga nečednih svinjarij. In kaj je storilo slovensko premožno tele, pred dacarji peneze skrivajoče in po nenormalnih donosih hlastajoče? Dalo jim je peneze, seveda. Spričo kratkosti pameti svoje se najbolje ne zavedajoč, da so, teleta naša požrešna slovenistanska, s tem postali del kriminalne verige. Ki jo bo nekega dne nekdo potipal in ultimativno tudi razčefukal. Evo vidiš, toti Klemo zdaj vrta po Vittoriu. Mora se jebiga. Preočitno je, kali ni?

Naši klepto-pizdeki nikakor ne doumejo, da jim je logika, da bo NjihovSvoj do njih lopovlukov permisivni režim trajal večno, pa jih nihče ne bo zares preganjal za kriminal, nekoč že obrnila hrbet. In ga bo še taužentkrat. Ker nič ni večno, niti komunistična oblast v SLO ne. Yap, res je, verjamte mi, majke mi sudija. hehe. Do sedaj jim je narodovemu jeznemu ličkanju na romunski način, oz. t.i. čaušeskovanju, ki se pravilom izvaja s kalašnikovko, nekak uspelo uiti, ne da bi pri tem morali ponuditi vsaj žametno češko lustriranje. A ni nujno, da bo tako vsakič, hehe, jebotelalah! "Nije ti bolan svaki dan petak!", radi porečejo Eskimi izpod Vlašića.

No, tam v teh umnih bizinesih of wajz-gajz se je potem kot domino efekt dogajalo tudi to, kar počne Vittorio. Kradlo se je, jemalo se je politično šticngo in rekete, paralelno se je moralo zgoditi čuda stvari, recimo takih, da se je denar pral v sila prozornih polamaterskih two-hop operacijah in celo one-hop-away-from-buyer kobajagi zakamufliranih kriminalnih dejanjih. Dogajali so se super-naivni missing-trader amaterski projekti, ki so celo operirali leta in leta, tak, da bi jih že retardirani gojenci inštitucije za umobolne izsledili, če bi jih policija le honorarno za par dni zaposlila, kanede.

Kaj hočem povedati? 

Neverjetni so toti naši roftarski kleptoidi. Neverjetno naivni. In neverjetno tupi! Amaterčine provincialne!

Ne moreš verjeti kako trivijalne in primitivne so te njihove alibi retorične konstrukcije. V bistvu, ko poslušam Vittoria, slišim v vsakem njegovem kobajagi alibi argument-stavku najmanj tri stavke, ki bi ga v stiku z USA FBI, ali z Nemško Bundes Krimpol, na primer, pokopale. Smejali se bi jim. Grohotom!

Ves čas, odkar sem prvič potrošil tri minute na kontemplacijo in potem pogovor o tej temi, dopovedujem vsem slovenskim direktorjem in podobnim nadebudnežem, da je njihovo početje naivno, poniglavo, sramotno in ultimativno še butalsko ter avtodestruktivno. Biti aktivno v politiki, z odrov grmeti, da so spačeni in sprčeni davki in neokapičeni prispevki normalni, potem pa krasti davke in skrivati dohodke in se ne upati živeti, zato, da te dacarji ne ufate, so dejanja, ki jih je Sveto trojstvo namenilo maloumnim kurjim tatovom. 

Že zelo zgodaj, ko sem prebral svoje prve resne knjige, sem "uočil", da vsi resni avtorji radi v svoj umotovor vmestijo en standardni vzorec, eno kot človeštvo staro rasnico, ki so jo sami doumeli oz. črpali iz življenja. Pa na ta ali oni način v eter emitirajo sporočilo: "Bog je velik oz. Allahu Akhbar. 

Zakaj je velik? Zato, ker lopovskim umom, poleg tega, da jih kaznuje s kleptoidno šibkostjo mesenosti njihove in temno zatohlo fojbo, na mestu kjer bi morala biti duša, Bog praviloma podeli kratko in ali kako drugače pomanjkljivo pamet. Zato so obsojeni na ciklično se jim cel življenje ponavljajočo mantro "Hudič dal - hudič vzel".

No, posledica tega velikega božjega načrta je, da poslušamo takšne "argumentacije", kakršne nam zdaj tu pred nas iz svoje kratke in sprčene pameti, med širjenjem neverjetnega smradu, iztovarja Vittorio Cleptomane Nazionalle, že obsojani vaški kurji tat, ki se hkrati hvali, da je bil udbaški asasin, ter še danes maziljenec kompartije, in da je bil politično preganjan, kar je samo po sebi poskus žalitve temeljne zdrave pameti naroda, kajti, kdo normalen bi kupil takšno nebulozo.

PS
Nikjer na svetu tak kurji tat ne bi mogel biti M.P., kaj šele, da bi v parlamentu sedel 20 let. V nas Kranjcef je to možno in to že zato, ker pizdek zna, niti ne povsem konsistentno, pihati nežne tople nacionalistične in šovinistične pasate na razbolele duše tisočletja po tujcu zatiranih Kranjcef, ki so v politični igri takšni začetniki, da ne ločijo domoljubne vrvi od šovinistične strupene kače. 

Žalostno, jebiga, a takle mamo! In še huje, kajti tudi tisti, ki so ubrali druge načine kako folku pihati naziinteresne in egalitaristične pasate na razbolele dušice, so zagrešili podobne in po vrednosti nekaj stokrat večje klepto-zločine proti temu narodu. 

Mejk no mistejk, če greš dovolj daleč po sledeh lopovluka, prej ali slej najdeš, da te pizdeki vse to kradejo iz narodove kašče. Ker nimajo jajc v banko se odpraviti s flinto in zavpiti: "To je rop, aubiksporkamadona, fsi na tla, ti pupika, pa peneze f žakelj!": Za kaj takega je treba imeti jajca. Te patetične, lopovske, fritzlovske kreature, pa tega seveda nimajo. Ker Bog je milosten, ni pa iracionalen, hehe. Oni za svoje klepto pohode raje zlorabijo postavo in mehanizme ugrabljene državo, pri tem se celo še po prsih tolčejo - "To je moja nacionalna država, Cigane sem iz Šiške osebno preganjal, dokler me dedi niso priprli, d en delam štale; in jaz sem [kobajagi ugleden] član parlamenta; in to svojo državo in MOJ narod lahko okradem, kakor je meni volja, dovolj so MOJI državi in MOJEM narodu kradli ksenoti, zaj sem i pa jaz na vrsti, mona, kanede". Auuuuu, qe argumentario! 

PPS
Narod, ki v parlamentu, vladi in na vrhu politične piramide ima takšne klepto-motence, drugih sovragov in naravnih nesreč sploh ne potrebuje. Grejt sakses!

Link

Ni komentarjev: