nedelja, 28. avgust 2011

1335470 - komunajzerizem kot paket ostalih rakastih tvorb družbe

[0623Knjiz]
Ma kakšno komunajzarstvo, prosim te lepo. Spet en "Argentinec" za katerega se je čas ustavil leta 1945. Kako ste eni dolgočasni. Radi imajo denar. Tako kot črni rumeni, rdeči zeleni in vsi ostali. Spet udrihanje po komunjazarstvu. Preživeto. Zatohlo. Smrdi kot iz kamre starih čevljev. Enostavni, radi imajo denar. Za sebe, pred ljudstvom. Naši sovražniki so korupcija, kriminal, klientelizem in rodbinske povezave klanov. Največkrat čisti kriminal. Daj osvobodi se ideoloških spon in zasleduj zgolj pota denarja, denarne tokove in interesne skupine, ki so se vsedle na denarne tokove državnega cekinvoda. Vse ti bo postalo kristalno jasno.Sedaj boš videl naše poslance na delu, ko bodo dali Pahorju zaupnico. Da ne bi sebe oškodovali na svoji osebni denarnici. Čista računica. Samo lepo bodo svojo odločitev zavili v leporečje, da ne bo tako grdo izgledalo. Staviš? Misliš. da se bodo odpovedali svojim vrtičkom in poslanski plačici in bonitetem ? Staviš? Prosim nehajte s tem komunajzerstvom. Prosim. Preživeto. Denar ne pozna barve.
Naši sovražniki so korupcija, kriminal, klientelizem in rodbinske povezave klanov.

Seveda, seveda. Ti pa dojemi, da je to neločljivo od komunajzarske mafijske kamarilje, ki tebi oz. vsem nam v kontinuiteti rula že jebenih 20@45. Dobro?

Politična doktrina, program in fabula politične prakse onih, ki se jih poimenuje "komunajzari", je pač takšna. Lopovluk je njihova vsebina in jedrno bistvo. Fejs it!

Neločljivo z njimi je povezano dogovorno-domaćijsko podmizenje, mafijsko redistribuiranje nasilno zaseženega oz. vplenjenega, zarotništvo, ropanje, ekspropriacija, nasilno uravnavanje plebsa v enaki bedi in kar je še takšnih mafijskih, fašistoidnih, kleptokartelnih boljševiško-talibanskih lopovskih praks. Štekaš? Mafijska organizacija, mafijska rentarsko-reketarska ekspropriativna praksa. 

Skratka, ja, če zelo nemarno strivializiramo, stiliziramo in zrelativiziramo, ja, prva prioriteta Slovenije je losati se lopovluka, a hkrati tudi organizirane [politične] mafijske beštije z devetimi glavami, ki izvaja večino tega lopovluka in je od tega neločljiva. 

Pri tem jih ti zaradi mene lahko namesto "komunajzari" imenuješ preprosto RDEČETALIBANSKI LOPOVI. Ali pa SONČKI. Ali pa MATERTEREZE. Imenuj jih kakor hočeš. Važno je, da doumeš, da je neomogoče losati se LOPOVOV in LOPOVLUKA, ne da bi hkrati NAJPREJ in KOT PRVO odstranil kumunajzare stran od oblasti in stran od upravljanja z državo in predvsme stran od zakonodajalske funkcije vobče. Predvsem pa ODSTRANITI KUMUNAJZARTSVO IZ OBSTOJEČIH ZAKONOV. Za vedno!

A poznaš tisto o matematičnem pogoju, ki je nujen, ni pa zadosten. No, če poznaš, potem sva lahko hitro na isti valovni dolžini. Odstranitev kumunajzer lopovov, v bistvu pa predvsem kumunajzarstva iz sistema in zakonodaje in z oblasti je NUJEN pogoj, ni pa to hkrati tudi zadosten pogoj za popolno eliminacijo lopovluka. Za popolno eliminacijo je treba odstraniti iz igre oz. onemogočiti še vse druge lopove, se strinjam.

In zdaj še touche, orkester prosim pomoč fanfar, bobnarjev in drugih tolkal, hehe: Komunajzari so danes in tu, de facto 99,9% vseh relevantnih lopovov z dostopom do možnosti kraje iz državne blagajne, ki nam s pomočjo klasičnega state capture izvajajo sistematično ekspropriacijo prihodkov in rezultatov dela preko diskriminatornih davkov in prispevkov, ter podmizenja, ki je surogat za nekdanjo kompartijino "dogovorno tovarišijsko ekonomijo in nomenklaturno mreženje". 

Preostalih 0,1% so lopovi iz drugih opcij, ki povečini, v enaki maniri, kot njihovi kumunajzer tekmeci, s katerimi fino sobivajo v klepto-kohabitatu istih 200 obrazov že 20@45, jemljejo politično šticngo in imajo tak kot kompartija tudi oni svoje črne fonde in klintelistične orgije.

Lahko se pogovarjamo tudi o poljubnih novih lopovih, ki bi nastali ob recimo prihodu na oblast neke povsem nove pete opcije. Zato je nujno, da se ne obešamo na ime in se ne slepimo, da termin "kumunajzar" pomeni ideološko oznako. 

Termin "kumunajzar" pomeni vsebinsko oznako, vsebino sem pa zgoraj v tekstu nakazal: podmizenje, korupcija, klientelizem, diskriminatorni drakonski davki izključno na prihodke iz dela, torej na prihodke plebsa, fukare ki se jo zasužnja, sistematična tekoča eksproriacija prihodkov/premoženja in končno seveda tudi ideološka svinjarija, saj kumunajzari ne odstopijo od nasilne boljševiško-talibanske uravnilovke, na katero so obsodili sistematično zasužnjan plebs in privilegijev nomenklature in poslej, v recentnih 20 let, še privilegijev NjihovihSvojih rdečih tjakunov, ki Kompartiji rihtajo materialno podstat oz. črne fonde. 

Ideološko je tudi to, da state capture ne služi samo za rihtanje denarne podstati za suspenz prostotržnosti in demokracije s ciljem večne kontinuitete oblasti komunističnih fašistov, pač pa tudi temu, da se nikomur ne dopusti pod vprašaj postaviti zločine NjihovihSvojih klavcev s konca 2.sv.vojne. A še bolj kot to, saj jim že počasi visi za ugled samih klavcev, ker so vsi že pomrli ali pa bodo ravno kar, jim je važno, da se ne bi kdo slučajno med sodnim postopkom spomnil kriminalizirati zločinsko mafijsko bratovščino KPS in njene sukcesorke, ki se danes imenujejo KGB kualicja. OZ. KobajagiLeviKobajagiNaSredinci. Oz v kontinuiteti - kompartija.

Štekamo, kume? Ti lamentiraš, češ čisti lopovluk je to in nič drugega. Ni samo to, to je samo en vidik, ki je sicer neločljiv aspekt te kamarilje. A to, da imaš ti prav, da je to za nas navadne pepete najvažnejši in krucialni vidik, ne pomeni, da se je tega možno osvoboditi samo in izključno s preganjanjem lopovluka. Kumunajzer fašisto-mafijska kamarilja je svojo lopovsko doktrino prelila v zakone te države. Od tam jo je treba spucati, plus iz mafijinega kaceta osvoboditi po mafiji zajeto državo, ki je tam v ujetništvu od leta 1945.

Samo boj proti lopovluku na platformi te močno skomunajzerizirane državne legislativne zgradbe, nam ne bo pomagal do svobode in očiščenja od podmizenja, korupcije, kartelnih zemonskih kleptoklanov in lopovlukov inih. Tega se lahko gre Nemčija ali Švica. Štekamo, maestro?

Einstein je pogruntal, da je naše vesolje narejeno tak, da je "tkanina" vesolja stkana poleg iz treh dimenzij prostora še iz četrte, časa. Pa dobimo za naše ume nekoliko težko predstavljiv NERAZLOČLJIV štiridimenzionalni čas-prostor. LOPOVLUK je ena sama dimenzija triminezionalnega prostora. Kumanzjarstvo si pa moraš predstavljati kot štiridimenzionalni čas-prostor. Ne moreš ti maestro od kumunajzarstva ločevati stran lopovluk. To je nedopustno in zelo nevarno realtiviziranje in poenostavljanje, ki ga Einstein ne bi mogel tolerirati. Kaj šele jaz. hehe. 

Lopovluk je jedrno bistvo kumunajzarstva.

To kar ti počneš, ni nič inovativnega. To je stara kumunajzer fora. Ki esencialno pomeni to: Sistem in ideoligija in doktrina in politični programi in skomunajzeriziranost talibanskih boljševiziranih zakonov in leni nesposobni doživljenjski rdeči sodniki, niso nič krivi, kumunajzer-fašistoindost je čisto kul, ideologija in doktrina kot vsaka druga, kriv je le lopovluk pokvarjenih posameznikov. Kot češ čas-prostor kumunajzer vesolja se da ločevati na posamezne dimenzije.

Mejk nou mistejk, kumunajzarstvo je paket in v paketu vedno gre: podmizenje, tovarišijsko domaćijsko orgijanje po proračunu skladno z majhnostjo uma vsakokratnega politkomisarja, diskriminacija do onih, ki jih politična kamarilja določi za stigmatizirane bogate prešiče med delouci, klientelizem oz. zemonskokartelni kleptoklani, skupnoskledarjenje ki napaja vse do sedaj našteto, davčno reketarjenje, itd. Posledica je pa tudi suspenz demokracije, osebne svobode, prostega trga, torej demokracije v celoti. To je vse v paketu KUMUNAJZARSTVO. Neločljivo na ravni determiniranja in neločljivo od perpetuatorjev - kumunajzarof fašisto-mafijcev! Štekamo?

Link

Ni komentarjev: