nedelja, 7. avgust 2011

1310857 - eni socialistični pizdeki projicirajo razmere iz velikanske Brazilije na miniaturno Slovenijo

[vuksan]
> [dorki22]
> Torej so socialne razlike značilne za človeško vrsto.

Ja. Lahko pa so take kot v Braziliji ali take kot pri nas. Kaj je naravno? Tisto, kar izberemo.

Čak, a si ti res domišljaš, da:

1. Realno in pravilno poznaš plus razumeš in hkrati tudi realno in pravilno interpretiraš brazilsko situacijo?
2. Realno in pravilno poznaš plus razumeš in hkrati tudi realno in pravilno interpretiraš slovensko situacijo?
3. Realno in pravilno poznaš plus razumeš in hkrati tudi realno in pravilno interpretiraš kako bi bilo v Sloveniji, če bi naredil zgolj preprosto projekcijo iz 2 milijona na 203 milijona prebivalcev in resurse iz slovenskih na brazilske?
4. Realno in pravilno poznaš plus razumeš in hkrati tudi realno in pravilno interpretiraš temeljne pojme, kot so recimo "razslojenost" in "upravičene razlike" vs. "neupravičene razlike". Oz "zaželene razlike" in "nezaželene razlike"?

PS

Hint: Priporočam ti, da se, še preden odgovoriš na moja 4 vprašanja, odpraviš k specialistu v kakšno ustanovo, ki ti bo na neinvaziven način, medtem ko boš ti udobno ležal na kavču, odstranil komunajzerizem oz. komunistične floskule in demagoško agitpropovsko mudologijo Kompartije iz hipofize in amigdale. Ugotovljeno je namreč bilo, da tovrstne tetovaže kadar so bile aplicirane neposredno na možgansko skorjo že v zgodnji mladosti, zlasti pri recpetivnih luzerjih, lahko bistveno inhibirajo sposobnost videnja realne slike. 

Nekateri težji primeri, recimo tovariš Mencinger že celo življenje napovedujejo bankrot USA in pojejo eskimske haiku borbene komunajzarske verze, kot so: "Amerika y Engleska bit će zemlja proleterska" alpa recimo to: "Vetar piri, vetar piri, komunizam se širi, kiša pada, kiša pada kapitalizam propada". A v realnosti se godi ravno obratno, jebiga. 

Polej jemaš modele, ki niso dojeli, da je na svetu od pamtiveka, vse od časa ko se je [formalno, hehe] nehal fevdalizem, samo en sistem - nejmli, "Z kapitalizm", le da so retardo modeli, tisti podtaknjeni jim monoteistični-monolastniški državni mafijski kapitalizem naivno imenovali "socializem" in to nič manj kot samoupravni. Buuuhaha, takorekoč!

Toti je potem kobajagi "ne-kapitalizem" samo zato, ker je kartelna fašisto-kamarilja z imenom "Kompartija", folku izvedla lobotomijo in jim edinega dovoljenega lastnika v tako poenoumljenemu kapitalizmu, državo, ki so jo ugrabili, hehe, prodala za kul, njihov suženjski položaj in po majhnosti uma kompartijskega politkomisarja dekretno določene, človeka nevredne mezde, pa razlagala kot še bolj kul stanje v perimetru.

Kontakti enega od boljših zdravnikov je: 

Mr. Mico Mrkaic

Headquarters 1 (HQ1):
International Monetary Fund, 700 19th Street, N.W., Washington, D.C. 20431
Headquarters 2 (HQ2):
International Monetary Fund, 1900 Pennsylvania Ave NW, Washington, DC, 20431
Telephone Operator: + 1 (202) 623-7000 · Fax: + 1 (202) 623-4661

Link

Ni komentarjev: