nedelja, 21. avgust 2011

1327313 - izčrpna analiza slovenskega volilnega telesa

[zemljemerec]
ni mi jasno, kako je sploh prišlo do zmage trojčka, če je Janez že bil uspešen ? a so se volilci izgubili, ali je kakšna mračna sila premešala listke na volitvah ? in kdo pravi, da se to ne more ponovit...kaj nam želi povedati Janković?

O tem sem nekoč spisal zelo dolgo poročilo iz Absurdistanije.

V nas imaš 550 taužent plačanih/kupljenih brezrezervnih podpornikov Kompartije, ki na volivnega dneva nedeljo pridejo na volišča 5 minut pred oprtjem in brez gledanja obkrožijo za kompartijo, to je SD, LDS, DESUS, in vsakič je tu še kakšna ZARES nova stranka.

Cca 500 do 600 jurjef je volivcev, ki volijo za vso preostalo opozicijo Kompartiji. Vred z SLS in SNS, ki sta kobajagi opozicija KPS. 

DESUS in SLS, se vedno pridružijo poziciji kdorkoliže to je, razen če jih toti ne potrebujejo, pa jim pokažejo sredinca, hehe, Vittoriovi pa praviloma ostanejo opozicija, ker je tak bolje, kot pa izvedeti, da te nihče noče, ker si blentav in moten, hehe.

Skratka, imamo cca 550 taužent bulletproof zanesljivih partijcef in pro-kompartijcef in 550 taužent nezanesljivih anti-kompartijcef, ki so pa po politični doktrini tudi sami precej levo od sredine. Ostalo do 1,67 miljona so pa poklicni volivni abstinenti. Kakorhitro jih par pride na volitve, se krhko patpozicijsko ravnovesje poruši in zmaga ena od strani, ne da bi kompartija potrebovala vleči speče krte - ase iz rokava, Pucko jim materino.

Enkrat se je že pripetilo, da je sestava začasno aktivnih abstinentov bila za kompartijo neugodna, pa je zmagal Janša.

Zato je kompartija v akcijo poslala komandatna Kosa fuzbal-arbitražnega, vodjo gerilskih komandosov slavnega đenerala Karbo in neizogibno Marto Kos Orleanko Nacionale, ki je, kot vemo, poskrbela za europlakatni agitprop. 

Posledice so bile, da je kompartiji uspelo mobilizirati abstinente - zdravljene komuniste in pro-komuniste. Hkrati se je Janši zgodilo, da so oni antikomunisti, ki so na prejšnjem mandatu zmogli napor začasne opustitve abstinentskega garda, spričo velikega razočaranja, ker komunistični troglavi kači ni strl niti ene glave, tokrat ostali doma. Ali celo, tak kot slavni profesor ĐejPiDi, iz maščevanja do Janše, šli in volili za komuniste.

In - Voila! KPS je dobila tistih par procnetof prednosti in zmagala.

Še to: Komunističnih 550 taužent je sestavljeno povečini iz plačanih oz. na enega izmed številnih načinov kupljenih volivcev: 39 taužent prejemnikov borčevskih pokojnin, 250 taužent na državni sisi visečih, od česar je polovica sinekurcef, penzionisti, ki prejemjao kar niso nikoli kontribuirali, ostalo so pa sami člani strank - derivantih frakcij KPS, diplomanti Efdeve in podobnih fabrik za proizvodnjo poklicnih levičarjev, žurnalisti na čelu s falango N571-H572, razni zemonski kartelni klepto klani, ipd.

Eto, takle mamo mi v Absurdistanu, ki v turistične vodiče ni brez veze vpisana pod popularnim imenom Komunaistična Đamahirija Slovenistan. Pa zato ni slučajno, da je cela Evropa obsodila vse fašizme-terorizme nazi-socializme, vred s komunizmom, naša uradna đamahirja pa ne.

Link

Ni komentarjev: