nedelja, 7. avgust 2011

1311167 - pa še malo o samooklicanih "levičarjih"

[vuksan]
Tako je. Desničarske družbe so svobodomiselne in pravične! Vsak lahko obogati, tudi če je rojen v trailer-campu! Tea Party, go, go, go!

/sarcasm off/: smešiti desničarje..its just too easy.

Sam nisem niti fan desnih skrajnežev, recimo onih fašističnih nazi-skinheadov, niti vas levih etato-fašističnih spak, niti sem za takšno delitev političnega prostora, ker realno ne definira politični prostor.

Je pa res, da ste vi, ki se samooklicujete za "levičarje", po svojem politprogramu in politdoktrini navadni lopovi najslabše vrste.

Desničarji za razliko od vas ne najavljajo da bodo državno represijo zlorabili za ropanje in odvzem rezultatov dela poštenih ljudi.
Zato mi je voliti neekstremne zmerne sredinske desničarje, v odsotnosti liberalcev recimo, bistveno lažje kot voliti vas kumunajzer lopove. To storim brez slabe vesti in izi, sledeč pač politični pragmatizem vzdolž vektorja - "Vse samo komunajzer fašistične levičarje ne". In takšni ste vsi levičarji, da ne bo pomote.

Vas ne bi volil niti pod vplivom zelo hudih narkotikov in podobnih psihodeličnih substanc od katerih je tudi najbolj zdrav in močan ded matast. Vi meni niste dobri niti za politične ridikule, ker javno najavljate hudo resne zločine proti ljucvu in njegovi svobodi, ter predvsem hude delikte proti premoženju ter individualni svobodi. Celo več, vi obsedeno častite zločince iz preteklosti. Levičarji ste pač hudi psihopati.

Link

Ni komentarjev: