torek, 2. avgust 2011

1306258 - kateri vladar je pobil največ Slovencev

[zemljemerec]
bo držalo in na koncu spiska bi streljal tudi ti po slovenskih ...

Ne ti men "bo držalo". Kaj se koji kurac repenčiš, potem pa sluzasto eskiviraš? Ajde zdaj, da te vidimo, naštej tote tvoje "vladarje, ki so pobili več Slovencev kot Tito (Kardelj, Kučan)". Bi šlo? Saj praviš, da je "tako zapisano". Kje že? In lepo prosim, samo in izključno Slovencev, kajti če zraven dam še vse južnjake od komunističnih morilskih beštij zverinsko potolčene in zagrebene relativno plitvo pod sveto slovensko rušo, ali pa zmetane v slovenske fojbe, ali celo žive zazidane v slovenske rudniške jaške, potem res nimaš niti teoretične šanse, pa če se vrneš vse tja do spopadov med neandertalskimi in homosapiensofskimi kohortami.

BTW, Titova kumrofška genetska veja, je, spričo geografije, bojda zelo povezana iz sez uno CROmagnonsko skupino iz Krapine. Bojda sta Krapina in Kumrovec, ravno zato, že od pamtiveka pobrateni mesti, hehe. 

Titovi bratranci po očetovi strani pa menda imajo vsi marker št. 10 al keri že pičkamumaterina genetska, ki so ga imeli neandertalci, katerih nagnjenja so bila podobno boljševistično-fašistično-morilska, Hitler in Lenjin pa tudi, hehe. Zato so Brozovi v Kumrofcu vedno bili tisti, ki so jih vsi drugi vabili na koline, da jim zakoljejo prašiča, ker sami niso prenesli krvi oz. niso bili sposobni zaklati, kaj šele v Hudo jamo zapreti prešiča. Majke mi sudija.

Brozek, oz, rdečelasi komunistični fičfirič, kakor ga je poimenoval De Gaulle, je menda vsakič, ko je obiskal Krapino, ob pogledu na figure, ki so prikazovali nekšne pračloveške kreature, ki jih je krvožejni Brozek percipiral oz. globoko ponotranjeno čutil za svoje prednike, znova izrekel, zgodovinski kakopak, stavek: "Krf nije voda, drugovi i drugarice, jeljte, pa neka sad neko velji, da je moja Peljagija Denisovna Beljousova sa svojih 13 godinjica bilja premljada, kad sam je defljoriljao. To govore samo ovi eljementi, boga im njihovok, jeljte, ova buržoazna dekadentna reakcija, drugovi i drugarice, potpomognuta s petom koljonom unutrašnjek neprijatelja sociljizma i revoljucije. Pa, vidimo tu iz činjenica pred nama, jeljte, ovi moji preci su jebalji i mljađe neandertaljke, a ako im je pod ruku odnosno pod faljus došlja kakfa osmogodišnja pionirka - homosapiensica, nije joj biljo spasa. Pa to je sfe prirodno drugovi i drugarice, jelj tako, dabome, da je".

PS
Po moji evidenci je več Slovencev kot KPS eskadroni smrti pobil zgolj oni kamen, ki je v toti naš planet zelo močno treščil v predelu Jukatana, pa so udarni valovi, po poročanju STA in vseh Delo Revij ter revije kekec tudi, nekajkrat obkrožili Geo. Takrat so edini Slovenci, ki so tacali oz. plavali po ozemlju današnje Slovenije bili slišali na ime, ki se konča na -saurus in so povečini, tak kot moderni Slovenci imeli težave iz sez preveliko težo, po čemer jih, v bistvu najbolj zanesljivo izmed vseh metod, prepoznamo in alociramo med Slovence. Ma, ta kamen ni bil "vladar" o katerem skušaš fantazirati ti v svojem postu. Tiranozaver je menda po očetovi strani nosil priimek Broz, po mamini pa njegova veja izvira iz iste veje iz katere so tudi Lenjin, Hitler, Mussolini in Lavrentij Beria. Slednji je po materini sestri neposredno povezan iz sez Felixom Dzerdzinskim, po domaće Srečkotom.

PPS
Sicer pa, celo tisti zablodeli vesoljski kamen ni v nesrečo spravil toliko duš, kolikor jih je že, ali jih še bo trpelo zaradi devastacije, ki jo za sabo pušča komunajzer beštija. Slovenija in slovenska nacija sta za vedno utrpeli nepredstavljivo veliko škodo, ki se z vsakim novim dnevom, ko nam komunajzer beštija nadaljuje rulati, samo še eksponencialno veča. Grejt sakses, jebo ga otac y praotac, tekorekoč.

Link

Ni komentarjev: