nedelja, 28. avgust 2011

1335436 - narodu se zdi normalno, da oblastniki kradejo

Dokler večina rezonira tako: "Seveda da grabijo zdaj ko so na oblasti. Ja, kdaj pa naj? A ti pa ne bi?", je na ravni moralne debate vse zaman. Pravzaprav je pozivanje k moralni korektnosti dejanje luzerskega retardiranca. 

V takšnih razmerah bi pomagal edino dobro delujoč neodvisen sistem vsiljevanja zakonov, pregona organiziranega kriminala in korupcije ter zares neodvisna, nelena, strokovno sposobna sodnija. Nič od tega nimamo in niti ne more nastati v pogojih, ko večina umov nacije rezonira na način kakor sem v uvodu ilustriral. 

Skratka, zablodili smo v fakin blodnjak nekšnega pregovornega paradoksa, ko jajca brez kure nea more nastat, kura se pa mora najprej iz jajca izleči. Hehe, jebote Alah paradoksalni, takorekoč!

Ostane nam samo še, da eni prej drugi kasneje doumemo, da je oni Miloševićev Jogurtni revolucionar očitno imel prav: "Komur tu ni všeč, pa neka bre ide v Ufiladelfiju". Odpravimo se vsi ven iz tega našega Sjebostana absurdistanskega, tako, kot so se ljudje v prejšnjem stoletju v tišini lastne dušne bolečine odpravljali iz brezperspektivnih roftarskih kotov Slovenije in zatohlih alpskih roftarskih dolinic, koder je pogled človeku bil zamejen s fakin dipresif kamnjem, koder še divjih koz ni bilo, kaj šele, da si bi mlad roftar ali roftarka lahko tam omislil(a) družino. Skratka brezperspektiva! Zadnji pa ne potrebuje ugašat luči. Ko jih jebe, naj gorijo!

Miloševićeva era arogantnega pošiljanja nezadovoljnežev v Udiladelfiju, se je zaključila tistega dne, ko nategnjeni, pretepani, teptani, ropani in zlorabljani Srbi, ki niso imeli denarja za karto do arogantno jim priporočane Ufiladelfije, ali iz kakšnih drugih razlogov niso bili sposobni oditi niti v eno izmed bližnjih in daljnih Ufiladelfij, torej tistega dne, ko niso več mogli prenašati pretepanja in zlorabe, pa so na ulice uspeli končno priti v večjem številu in za malo več časa, kar je ustvarilo kritično maso, da je med požigom parlamenta oni študent lahko zavpil: "Gotov je, gotov je, mamicu mu jebem tiransku!"

Narod, ki ne zna izbrati na volitvah oz. mu v umih, kadar govori iskreno, prevladuje "Normalno da kradejo zdaj ko so na oblasti, kdaj pa bodo", je obsojen na ciklične požige parlamenta in ulično demokracijo. Ali pa na suženjstvo, če mu je prag tolerance od ropanja in zlorabe usodno previsok. 

Neizogibno! Zlasti v kombinaciji z dejstvom, da smo mi hkrati narod, ki ne zmore na politični menu sploh pritresti eno samo nekoruptivno, nenategunsko, nekleptomansko opcijo.

PS

Na neki časovni točki v bližnji nam polbodoči bodočnosti, avtomobila ne bo več pametno parkirati ob glavnih stradah v slovenskih mestih. Use to zaradi naše polpretekle nam preteklosti. hehe. Grejt sakses!

Link

Ni komentarjev: