torek, 2. avgust 2011

1306402 - kamarilja že žblj-tič sodno maltretira Popovića

Bratovščina rdečekhmerskih praetorianskih vojščakov bo poskušala toliko časa, kolikor bo Popovič na mestu župana oz. v politiki vobče. Vsakič, ko na njega stresejo gnojnico, se ga malo smradu prime. Ko bo zadosti zasmrajen bo pač podlegel smradu, število ovac, ki so nasedle oz. jih je rdečekhmerska falanga mobilizirala kontra Popaju bo pač neizogibno dosegla kritično maso. 

Komunajzer beštije to vedo. 

Poleg tega, kaj jih pa košta. Tožilce in policaje in vse druge involvirane organe plačujemo davkoplačevalci Slovenije. Zato kompartijo boli kurac. Oni si lahko privoščijo leta in leta poskusov, da ugonobijo Popoviča, ki jim je trn v rdeči peti, v nekoč desetletja krvavo-redečem Kopru.

Zakaj je to v Sloveniji možno in dopustno, da se total-komunajzerizirani organi tako poigravajo, ga celo za en mesec priprejo, potem pa "upsss, smo se samo maljo hecalji", je pa, to se najbrž vsi strinjamo, zgolj retorično vprašanje, kanede?

In enako se godi z Janšo. Dimenzije so pa krat 100 primerjalno s Popajem.

P: Ne trdim ne za Janšo, ne za Popa, da sta angela, papeža ali nekšne fakin matertereze, ali moralnovertikalne ikone vobče, ma četudi se bi 2 meljona Slovencev enoglasno v svojih percepcijah poravnalo in verjelo, da sta lopova, organi ne smejo po amatersko in butalsko trošiti peneze davkoplačevalcev v prazno. 

Naj ne začenjajo drkanje, če nimajo dokazov oz. temeljev na katerih bo definitivno zrasla obsodba na sodniji. Ki je povrhu rdeča in doživljenjska prav tako po volji tardečih. A to je seveda ravno cilj vsega. Nikomur v bistvu ni kaj posebej do tega, da bi Popaja baš zaprli. Oni bi ga zgolj radi pognojničili in iz politike eliminirali. Kajti, zakaj oz. le kako bi ONI naj bili občutljivi na lopovluk in lopove? Saj v svojih vrstah imajo lopove, ki so 1 000 000 krat večji lopovi, imajo zemonske kartelne kleptoklane, ki so kradli milijarde. In takšnih je nekaj deset taužent. 

Nema odmora dok traje obnova [socializma dvpikanula] press.

Link

Ni komentarjev: