ponedeljek, 29. avgust 2011

1336795 - kdo je v Sloveniji bogat

Pupi tokrat dam aplavz.

PS
Sicer pa tudi ona vidim al pozablja al ne šteka, da je pri nas narobe že kriterij kdo je "tabogat". Pa Pahor bo uvedel 10% in ne 3%, ampak ne onim, ki služijo nad 500k in ne le samo za dohodek nad 500k.

Pahor bo sledil naši unikalni absurdistanski definiciji kdo je "tabogat". Ta je pa v vsaki državi najbolj meritorno razvidna iz davčnih stopenj, oz. iz tega koliko prihodkov država komu zaseže z davki. najmanj pa iz bufetskih demagoško-populističnih šank debat. Jebeš ti laprdanje in verbalno opičje tumbanje po sceni, vsak kurac ima svoje kriterije. Meritoren, de facto fakin relevanten kriterij za mene je samo to komu država zaseže največji del prihodka. 

Edino ta je zame uradno tabogat. Ostalo so pa gilipterji, ki jih sistem mazili in jih tretira, kot nebogate, Jahh, bogi Tuš, bogi Rigelnik, bogi Jankovići, hehe.

Ne, bogat ni Rigelnik. Tudi Kranjčeva se je brez veze razpisala, namesto da na kratko napiše - vidi davčno shemo - nisem med tabogatimi, nimam vam kaj pisat. 

Ker, jebiga, de facto tudi ona ni tabogata, razen v delu kjer prejema plačo, ma kako je lahko nekdo, ki prejema plačo v Slovneiji tabogat? Četudi bi bil tako reatrdiran, da si da meljon plače, bi mu 600 jurčkotof pobrali. 400 jurčkotof je pa sirotinja, kanede. Da niti ne govorim, da si Kranjčeva več kot 10 jurjef gotov ni dala izplačat, Ni blesava, če pa je na druge načine ceneje. Zakaj se bi sama zalučala med stigmatizirane tabogate delouske prešiče, če pa lahko ostane v senci slovenske davčne lipe, koder se lenobno pretegujejo ne-tabogati.

Skratka, tabogat je pri nas ve se kdo - izključno bogati prešič med delouci. Oni, ki ima plačo več kot 1000 EUR. Bruto seveda. 

Namreč, tabogati Francozi in Ameri so oni, ki plačajo več kot 25% davka. To so pa pr nas tabogate delouske svinje iz sez 1000+ ojrotof plače bruto, zato jih mi, ker smo modri in daljnovidni, hehe, že danes reketiramo ne le s 27+% davka pač pa tudi iz sez neokapičenimi prispevki še dodatno za usak primer.

Rigelniki in kranjčeve in tuši, na večino svojih prihodkov plačajo efektivno manj kot 8% davka, oz. roko na srce, povečini gre v bistvu za promile davka na prihodke.

Samo tabogat delouski prešič, recimo najet meneđer alpa inženir, alpa tem pizdekom podobne bogate odvisno zaposlene svije, imajo pri nas 27% oz. 41%, oz. skupaj s prispevki se jim zaseže tam blizu 60% prihodka. Normalno! Država dobro ve kdo je bogat in komu je treba zaseči. Ker so bogati! Naj plačajo svinje!

Zato mi ni jasno koji kurac so sploh šli Kranjčevo vznemirjat. Jebenti, to je tak, kot če bi kdo, bogedaj, upam, da me ne berejo in jim to ne bo za idejo, hehe, tovariša Rigelnika alpa Mermala, alpa Ovna, ozmerjal iz sez pridevnikom "tabogati". Ljudje božji, kam bomo pa pršli?

To pismo bi naši vrli žurnalisti morali poslati inženirjem v razvoj Krke, tam se bi jih mimogrede zbralo 15, ki so člani SD podmladka in, ki bi Pahorju bili pripravljeni poslati toto alibi pismo, poziv na še bolj drakonsko reketiranje, da jih naj že "pošteno obdavčI" iz sez več davka. 

In seveda, ker je 3% od 500 jurjef v Franciji 15k, naši bi rekli, eeee, 15k dodatno mi od 24k od katerih mi že jemljete 14, nea morte fzet, ma opalite mi zato vsaj še 20% dodatno. Naredite da bo poslej najvišja stopnja najmanj 65%. To bo nam šele satisfakcija.

P: Sam se pridružim Kranjčevi v sporočilu vsem tem belosveckim sprenevedavim pizdunom, ki na grob lastne matere odnesejo svečo, ampak tako, da zraven povabijo novinarsko ekipo s kamero in na svečo napišejo svoje ime, da se ve, da so oni dali taveliko svečo.
Sikter! Ko vas jebe pizduni, če bi radi dali državi oz. skupnosti - izvolte, kar nakažite, mamico vam sprenevedavo. Za to vam zakon ni potreben.

Tako, kot je moje sporočilo našim talevim žurnalistom, ki so tako histerično pograbili ta hinavski hepening (lahko ej žabo naterat v vodo, hehe), in celotni bojda LevoNaSredinski srenji, ki se ob tem naslaja - sikter v Kočevsko Reko osnovat privat kibuc, tam si pa naredite svoj lokalni kibucni zakon, da je davek kibuca na vse prihodke 100%. Samo nam, "ki nas je mati rodila normalne", hehe, pustite delati in ustvariti dohodek. Da bomo mi in vi imeli kaj jesti, jebenti. 

Ufff, da se mene fpraša!

Link

Ni komentarjev: