petek, 12. avgust 2011

1318284 - bo Janša ponovil ključne napake iz svojega prvega mandata?

[Aleister]
Vse si lepo sprogramiral. Pozabil si le, da rabi močno večino, da bo kaj naredil. Če je ne bo dobil, bo lahko samo branil vlado pred napadi ekonomsko premočne opozicije, ki bo tudi sedela na vseh odločujočih pozicijah oblasti.

Sorči, ma ne bo povsem držalo. Sicer se strinjam z vsem kar si napisala, le en popravek bi dodal. 

Janši to ne sme in ne more biti potuha in izgovor, da se znova obnaša enako, kot pri prejšnjem svojem mandatu, ko je za izgovor, da je pustil komunajzerizem nedotaknjen v sistemu in ni šel menjati/reformirati niti tistega, kar bi lahko, navkljub hostilnemu okolju in realno neugodnemu razmerju sil, za izgovor je pa uporabil da noče demonstracij z. socialnih nemirov, pa da noče "socialno nevzdržnih reform", pa da noče tvegati, da ne bo videl naslednjega mandata, ker bi to bila voda na mlin komunajzer beštiji in podobno. 

Kakšen naslednji mandat, jebotealah?! To je za politične narcise oz. jojo klovne. Saj ni Pahor, jebenti! 

Pravemu državniku naslednji mandat dol visi, zlasti če je hlastanje po tem hkrati v koliziji z progresom nacije. Jebeš naslednji mandat. Pravi doktor neprizadeto izstreli kot iz topa, da je treba rezati nogo z gangreno, ne glede na čustva bolnika in se bolniku ne dobrika in se ne gre lepotno tekmovanje oz. nekšno prizadevanje za visoko pozicijo na lestvici popularnih.

On in njegova ekipa, morajo to deželeo izpeljati vun iz gospodarske, sociološke in moralne bede nastale spričo razkorja oz. raka povzročenega od rentarsko-plenilskega komunajzerizma oz. zatohlega rentarstva gospodrsko-ksenofobnih kartelov in rentarskih lezilebovičev, pa magari, če mu semuljičevska ulicotacaška drhal, (ki v času najslabših razmer v poslednjih 20 let molči kot kakšna pohlevna radodajna pičkica, ker so na poziciji Semuljičevi NjegoviSvoji kumunajzari) vsak dan razbije šipe na vladni palači in četudi mu komunajzer beštija smesti, da naslednjega mandata ne dobi, ali pa, da ima težave v koaliciji.

Skratka, ja, ta dežela bi za hitro okrevanje in napredek rabila kar 80% Janševih čistih SDS glasov v parlamentu, da se jo končno spravi med civilizirane gospodarsko napredne in pravno varne dežele, ma če jih ne bo 80%, mora Janša iti dol na politično igrišče in tam na travi pustiti srce in dušo, četudi mu ekipa igra brez dveh igralcev, pa kar bo pa bo. Mora se mu jebati ali bo videl še en mandat, pred seboj mora imeti samo en cilj - očiščenje sistema od komunajzerizma in rentarskega grabeža in gnoja. Da se ta dežela končno zavihti med one, v katerih se splača trdo delati in si prizadevati za inovacije in kakovost. 

Dokler kreatorjem vsega, dobrin in keša, zasežejo 60+% njihovega prihodka to seveda ni možno. Ker v tej sjebani deželi danes častijo in nagrajujejo podmizenje, rentarstvo, grabež, plenjenje, sinekurjenje in penalizirajo delo, ustvarjanje, poštene podjetnike iščoče prostega trga in enakih priložnosti za vse.

Da mu bodo otroci in vnuki, ter njegova nacija splavali iz bede in se končno med svobodne ljudi z bodočnostjo oz. perspektivo zavihteti. Za tako pošten, časten in sakralni cilj, je vsakemu profesionalnemu igralcu vredno na igrišču pustiti zadnji atom moči in energije. Barcini igralci to znajo, recimo. Kdor tega ne zmore je bolje, da profesionalno več ne igra in se od profesionalnega tekmovanja oprosti. Kopačke fkot, pa kosilnico Honda MotherFucker ElectricStart 2011 v roke, pa se samo za svojo tratico brigati. Dokler semuljićevska in ali metelkovska drhal ne vrže kakšno molotovko na lično kućico in brezhibno tratico, hehe.

Link

Ni komentarjev: