sreda, 10. avgust 2011

1314704 - država je nadvse prijazna določenim poklicom

[purinoli]
No, pa je vse izravnano. Do zdaj sem mislil, da je NLB samopostrežna za partizane, zdaj pa vidimo, da podpira tudi belogardiste. Tršica Spomenka bi rekla : No, pa imamo spravo

Jaz pa pravim : predrago, ne kupim. Pejte raje sendviče prodajat, ne se pa igračkat bankirstvo.

Nak! Nea bo šlo. Prodaja sendvičev je resen bizines. Fakin resen bizines. Ki v SLO absolutno nea funkcionira. Se ne splača, menda. Tako kot se v SLO nič nea splača. V SLO fsi imamo izgubo. Čisto fsi. Od ključerezača pod stopnicmai v Nami do Enelbe. le da Enelbeju potem davkoplačevalci izgubo pokrijemo iz sez "sanacijo" alap "dokapitalizacijo", alpa kakšno drugo "izacijo", magari kanalizacijo. 

V Minhnu, na primer, se pa splača iti čisto fsak bizines. Od Mujo Gmbh do Bajeriše Mist Werke aftotof, recimo. Moraš biti res total cepec, da čisto zraven McDonaldsa postaviš bedno prikolco (slavni "imbiss", al kak se že reče) z wanabe burgerji pa da ne uspeš. Če pa imaš vsaj dve medsebojno neskregani možganski celici v glavi, da se recimo odmakneš od McDonaldsa vsaj na odokativnih 100 metrof, pa bizines cveti, da je kej. Če pa povrhu raje delaš srbske pljeskavice kot pa jebeni USA burger, pa si itak da zmagal. Če pa notre daš delat "naivno Švabico jedro" iz sez trdimi zizami velikosti Ukraine, pa si že podjentik leta, takorekoč gazela fpičkomaterino. Heheeeeeeee, takorekoč.

V SLO se pa absolutno nič nea splača delat, to pa ja vemo čisto fsi. Celo vrabčki na strehi to že čifkajo. Nekoč se je recimo Gorenju splačalo delati hladilnike pa štedilnike pa bojlerje, pa čuda ene bele tehnike. A nič več. Danes se jim niti virbatorje ali pa recimo motorizirane dildote več nea splača delati. Ka se v SLo nišče več nea gre posteljnih fantazij iz sez toto belo tehniko, ki moškemu pomaga fkuhnji in fspalnici ko se nea kuha. In tudi ter predvsem zato, ka je nei totega profita, čuj. 

Zaj samo še to čakam, da še Krka ugotovi, da se tudi njim visokotehnološka farmacija nea splača več, pa bomo res morlai magari z vlečenjem zobotrbcef določiti kdo naj ugasne lul na koncu balade oz. "Zgodbe o uspehu" majkejigaspalim, bre.

Se pa pri nas bojda splača biti recimo dimnikar. Ker ti država pod prisilo intervence organof zagotovi obvezen odjem. Kartelno ekskluzivo. Paradiž slovenian stajl, tkorekoč. Polej se člouk samo še rabi naučit pisat, alpa komu drugmu dati, da mu na fsek toliko piše taka pisma: "Po čl. 1234-56 zakona RS TU-V-XYZ in koncesijskem odloku roftarske občine ABC ste vi "dolžni", jaz sem pa "posvečen", zato bom prišel ko se mi dvigne, vi pa mi mate na tisti dan ob tisti uri, ko je moj dvignjen, tam v nizkem štartu za ćićat pa ćakat, če vas tam nea bo, boste useglih plačali meni kot bi kaj naredil, pa še državi globo." In voila! Bizines gre ko halva bolan, jebote.

Alpa recimo, če si del kakšne druge, tej podobne zgodbe o uspehu. Recimo SAZASa. Greš f trgovino, kupiš motherfucker CD RW in puk, po volji državne postave in organof kapne mafiji malo penezof po avtomatizmu. Alpa recimo nekšne paradržavne agencije čigar storitve so obvezne pisma pa vsa grozilne vsebine, hehe. Takile bizinesi v SLO cvetijo in to fpičkomaterino. Ma, z eno besedo GrejtSakses! hehe, majkemugaspalim kislokezečose!

Link

Ni komentarjev: