sreda, 17. avgust 2011

1322370 - kako bo nesposobna kamarilja reagirala na zahteve Merklove in Sarkozyja po uravnoteženih državnih proračunih

Merklova in Sarkozy menita, da bi države z evrom morale imeti uravnotežen proračun in boljšo koordinacijo ekonomske politike.

A ne, ne, nekoliko bolj ostro je bilo, Merkozy je odločen zahtevati, da države evro cone ne smejo imeti proračunskega primanjkljaja, kar je rahlo bolj dramatična retorika od "uravnotežen proračun", ki sicer naj bi pomenil...eeee...kako, da kažem...eee... isto. hehe.

PS
Bye, bye, komunajzari, vi in vaša zatohla zločinska politika zadolževanja države/nacije oz. orgijanja danes s prevaljevanjem računov na bodoče generacije.
Kaj boste pa zdaj pizdeki? Nas boste izstopili iz evrocone? Iz EU morda?

Še bolje bi bilo vsem državam evrocone povsem prepovedati zadolževanje. Naj jebeni bankirji tvegajo lepo tako kot vsi drugi na trgu. Naj dajo posojila zasebnim podjetjem in fizičnim osebam, ne pa državam, kar dejansko pomeni, da cele nacije postajajo sužnji upniškim posojilodajalcem in to zato ker so jih proti njihovi volji za tisoč let zadolžile komunistične lothuseaterske rentarske avše tipa članov KGB vlade, alpa grške socialistične vlade, ki suspendirajo demokracijo s podmiznim financiranjem komunajzer kontinuitete iz dolgov in davkov. S tujim po koprivah. Kar je seveda da udobno. E, pa i tata bi sinko.

Link

Ni komentarjev: