sobota, 27. avgust 2011

1335027 - komentarji primera Kramar nazorno kažejo, kako komunajzarsko opranoglava javnost ne loči med lestnikom in zaposlenim

[zemljemerec]
www.youtube.com/watc...2_5OdK9Sww
milijon tukaj milijon tam...a jeb...ga. eni lahko.

Ja, ja. Primer je za marsikaj v zvezi z najino temo dober, ma ne za to, kar ti namiguješ! Če te seveda sploh prav razumem, ker si bil precej kriptičen v svojem kratkem pisanju. Ker pišeš tako zelo jebeno na kratka, da živ kurac nea ve kaj si hotel povedati. Ljukavo. hehe. Morda celo ti sam ne veš. :-) 

Kdo ve, mogoče si hotel samo na kratko povedati oni eskimski narodni pregovor "Kamen po kamen palača, kurac po kurac pelc mantel, meljon po meljon delovno mesto voznika priklopnika, oz. po domaće - furmana". heheeee.

Sicer pa, back to the sabđekt, v um prizadeti slovenistanski egalitario fovšljivi pizdeki se morajo naučiti kdo je v tem svetu princ oz. šeik in kdo je fakin t.i. po eskimsko povedano, da bo bolj jasno slišati, The "dependent employee", najet mezdni service performer, pa ni važno, al je to Fata Higienićarević, Nataljia Ukrainskaja Štangaperformerskaja, alpa Janez Osovraženkof Meneđerski.

Ko slovenski retardoti končno enkrat dojamejo, da je razlika med saudskim šeikom (Pooblaščencem delodajalca oz. lastnika državne banke - davkoplačevalcev Slovenije in KBC, ki z načinom volitev in odnosom do volitev prispodobno sedijo v baru in barskim pevaljkam mečejo narodove peneze) in tisto pupiko, ki ga zabava (najeta delovna sila, performerka - predsednik uprave Kramar) drastična, se bomo po medijih in ob šankih nehali srečevati z retardo debatami, ki namigujejo, da si je pupika, ki v tvojem spotu poje šeiku, sama dala tiste dolarje.

Če gre Boscarol, ali Akrapovič, ali nejmit privat lastnik podjetja v bar tak kot ta šeik, pa pevaljki zmeče oz. za zizike zatakne meljon ojrotof (Btw, to ni nič, moji Katki lahko za zizike zatakneš meljardo), boli mene shamana kurac za to. 

Lahko se mi zdi posrečen, lahko se mi zdi neumen, lahko se mi zdi đek, lahko se mi zdi roftarska sirota, use kar bom jaz v tem hepeningu videl, bo to, da se je zgodila za bizines zaželena poslovna transakcija, v kateri je pevaljka, hvalabogu, zaslužila meljon ojrotof, kar je meni shamanu čist isti kurac, kot če ugledni zasebni psihiater zasluži meljon. 

Oba sta "zdravila dušo" nekomu, ki ima svoje lastne zasebne peneze, in ima potrebo po servisu oz. ima bolečino, žalost, manjko ali praznino v duši, šrink alpa pevaljka mu je pa pač uprizoril sevdah nevideni oz. olajšanje v duši tam v okolici brezna, ki ga nosi v sebi, alpa kakšnega drugega manjka v duhu, ni važno, vsak homo sapiens sapiens ga ima. By the divine design of his greatness The God, bi rekli Eskimi.

Če pevaljaka in šrink od zasluženega še plačata davke, bom še njiju iskreno čislal kot ugledna državljana in uspešni oz. vešči bizines personi. Potrošniku - odjemalcu storitev pa privoščil olajšanje v duhu in užitek, brezrezervno iskreno, saj se kurči iz sez svojimi penezi. SVOJIMI ZASEBNIMI! Kar komunajzarom gre seveda težko v betice, ker oni počnejo ravno obratno - čislajo one, ki se kurčijo iz penezi drugih, ki so jim jih poprej, nasilno, z zlorabo državne postave, pobrali iz denarnice, sovražijo pa patološko čisto vsako zasebno lastnino, zato nenehno sanjajo ekspropriativne mokre sanje in se naslajajo and diskriminatornim zakonom za odvzem penezof baš Kramarju. Boscarol je sam sebi prislužil peneze, pa jih naj magari kobajagi nespretno vrže v motne vode narastlega hudournika, če mu je to v veselje. hehe.

Če bi pa ti jasno namignil, da s tem šeikom enačiš, ne Kramarja, pač pa predsednika nadzornega sveta večinsko državnega kolhoza Enelbe in povrhu poudaril, da si je pizdek umislil, da je kar lastnik banke, bi ti jaz seveda zlahka pritrdil. 

A jebiga, vemo, da je resnica čisto druga, kajti v Sloveniji se ni sprejelo niti enega ukrepa proti nadzorniku Enelbe, oz. zadaj ležeči politični nomenklaturi, ki je edina kriva za to, kar se je tam zgodilo, če se je kaj nezakonitega in napačnega sploh zgodilo, mimo politične nastavitve uprave in nadoznrikvo seveda, hehe. Normalno, če pa te ukrepe sprejema baš ta nomenklatura. State fakin capture!

Za enelbe, bolj kot za katerokoli drugo banko na svetu drži tisti eskimski pregovor: "Kaj je rop banke v primerjavi z ustanovitvijo banke". In smer rešitve je zapisana ravno v parafrazi taistega pregovora.

In ader wordz, da skratim, hehe, Kramar se je v maniri pevaljke alpa prostitutke, kar vsi delojemalci tehnično so, prodal za plačo/mezdo plus miljon nagrade za uspešnost, naročnik je bil de facto in de iure zadovoljen in mu miljon plačal. Bizines az fakin južual! V čem problem, pičkamumaterina?

PS
Kdaj se bomo v SLO nehali sprenevedati in napačno kazati s prstom kdo je bogat in kdo ne, kdo je šeik in kdo pevaljka, kdo daja in komu je bilo dano, oz. kdo se mora prostituirati in delati da dobi?

Ob takih priložnostih ne zdržim da ne bi pokazal s prstom še na eno, s tem tesno povezano patologijo Slovenistana. Najmanj 90% Slovenistancev sodi v kategorijo čistih odvisnih sužnjev, a se, sirote uboge, tako silno prizadevno hitijo samokititi s sintagmo-pridevnikom "neodvisni srednji razred". Patetitčno fpičkomaterino! Bulano pravzaprav! Večina Slovenistancev tudi vobče boleha za tem, da bi radi bili nekaj kar niso. Veliko se jih na delovnem mestu tudi obnaša, kot bi bili fakin šeiki in ne obična mezdna odvisno zaposlena delovna sila. 

Ljudje moramo vedeti kje v hierarhiji sveta oz. kdo trenutno smo in to decidno znati razločiti od tistega kar imamo aspiracijo postati. Kdor tega ne loči je, strogo tehnično gledano, hehe, bodisi benigen luzerski sanjač, bodisi nevaren ali najmanj kot driska nadležen psiho. Iz soja slednjih se v vesolje izstreljujejo vsi komunistični meteorji in vsi meteorji druge vrste lopovi, od kurjih tatov do noble bančnih roparjev. A bogami tudi vse za t.i. "Linda sindromom" bolehajoče kreature.

Link

Ni komentarjev: