ponedeljek, 8. avgust 2011

1311648 - razkrinkal se je še en naciinteresni pizdek, ki bi s tujim k.... po koprivah

[krnekikrtako]
Pezdir spet populistično poenostavlja. Ne, da bi se vprašal, kakšen je mogoče uravnotežen ekonomski pogled, raje množicam všečno besni. 

Naj propade banka, če ne preživi na trgu, pravi. Kaj nas briga, če taka banka potopi za sabo celoten bančni sistem in celotno gospodarstvo. Bo že trg vse uravnal. Na pogorišču NLB bo ena, dva, tri zrasla nova banka, ki bo vse postavila na svoje mesto. 

Naj propade Adrija. Na pogorišče Adrije bo vskočilo novo podjetje in omogočalo profitabilne lete. Če pač leti niso profitabilni, pa bomo Slovenci hodili v Frankfurt, da bomo lahko leteli v Minchen.

Tvoj predlog je, če pravilno razumem, da boš, seveda iz svojega žepa, častil vse izgube, ki jih pridelajo komunajzer državni kolhozi tipa Adria in Enelbe, katerih bizinis model in biznis praksa je fkurcu oz fejk v iber.

Dobro! Naj ti bo. Za začetek te prosim, da prebivalstvu Slovenije, ki je v recentnih 20 let plačevalo več kot 20% davkov s pragom izvzetja nižjim od 18kEUR letno, nakažeš 10 milijard presežno zaseženih (beri po mafijsko-reketarsko grobo ukradenih-odvzetih) prihodkov, ki so končali v luknjah brez dna imenovanih Enelbe, Adria, Mura, Elan, Mercator, Telekom, zemonski karteli, itd.

In tako zaradi mene lahko delaš vse svoje življenje, če imaš cca 5 milijard letno za kritje presežno uzurpiranih davkov, pa enako toliko za kritje presežno zaseženih reketov-prispevkov za katere reketirani državljan ne dobi nič, pa cca enako toliko klepto-koruptivno-plenilskih transferjev pod mizo v žepe zemonskih ter inih kartelnih klanov. In še kaj se bi našlo. 

Ti, ki si tak đek nam boš nadoknadil, kar nam kamarilja na tako prozoren način s pomočjo državne represije ugrabljene države odvzame in bodisi zagoni za kobajagi "komunistično zgodbo o uspehu" tipa izgubarskih ali nedonosnih ali nedovolj donosnih Adrie, Enelbe, Telekoma, Mure, Nejmit..., bodisi preko preplačevanja NjihovihSvojih pravovernih posvečencev, kar grobo ukrade.

Če pa tega denarja nimaš in ali nimaš volje, da bi nam to častil iz tvojega žepa, potem utihni, pizda, ker tudi brez tebe vemo, da bi vi neo-nazi-socialisti šopali z našim po koprivah. Dajte si že enkrat organizirat svoj kibuc, pa tam opletajte iz sez svojim po koprivah. tam sprobavajte klepto-plenilske mehanizme enakomisleči kumunajzari kar na sebi samih.

Lahko tudi tak rešimo problem - Ti si kupi svojo Adrio, alpa zgolj letalo, tak kot Erazem B. Pintar, od recimo slovenskega proizvajalca Boscarola, pa letaj če hočeš od svojega doma. Jaz bom računal, da bo kakšna zdrava kompanija, oz. kompanija, ki jo ne dotirajo iz slovenskih davkoplačevalskih žepov, letela iz Brnika, če pa ne bo, bom pač potegnil do Benetk, Celovca, Zagreba, Graza. Kamor itak moram potegniti za več mto poloviico poletov, ker Adria, iz sez svojo "bogato" ponudbo, itak ima polete fpičkomaterino sjutbl za mene, hehe.

Naše rofte so tak majhne, da mi je to isti kurac kot v LA, kjer lahko stanuješ še bolj daleč od letališča kot recimo prebivalec Grosuplja od Benetk ali Zagreba. Dobro?

Kaj, a čez 500 let, ko bomo letali na Luno na izlet, boš ti hotel, da ti iz tvojih roft za davkoplačevalčeve peneze organizirajo neposredne polete na Luno, alpa da ti zgradijo slovenski Bajkonur? Smo pač mala vukojebina, ki ima prebivalcev kot eno izmed [manjših] predmestij New Yorka, alpa Londona, alpa Tokia recimo, od koder se prav tako vozijo 100km do letališča. Smo pač fakin zatohla kumunajzer provinca, ki v marsičemu mora biti [pragmatično] del zgodbe sosednjih držav, alpa ekonomsko vzdržnih servisov sploh ne bo. Normalno! Fejs it! 

Link

Ni komentarjev: