četrtek, 11. avgust 2011

1317180 - Janša se je odrekel kakršnikoli koaliciji s Poharjem

Navkljub temu, da mu argumentacija ni briljantna, še manj je bilo briljantno sploh pomisliti na sodelovanje s pravovernimi zarostanimi kumunajzari, je Janša ravnokar storil prvi pravi korak. Upam da bo besedo držal.

To je natančno na liniji moje osebne doktrine, ki ji jaz rečem "kep it simple & secure", torej "keep it without communists", saj zlo ne sme biti izbira. 

Vse je lahko na jedilniku in predmet izbire, samo komunajzer fašistične rentarsko klepto-kartelne spake, ki plenjenje imajo zapisano kar v doktrino in program, ne. Oziroma, prispodobno, na jedilniku je lahko tisoče vrst jedi, ciankalij pa tam nima kaj iskati. Kali ni res?

Kje je Janša imel pamet, da je sploh kdaj rekel, da bi sodeloval iz sez orto-zarostanimi pravovernimi kumunajzer spakami? Mislem, jebenti, wtf?! 

Vem, oz. lahko si imaginiram, on je domoljubno zelo nahudokurčen, pa kobajagi v imenu Slovenstva in slovenskega ljucva vobče, bi on tudi govna žrl, samo, da se gospodarcko popravimo pod njegovo vlado. 

Janez, majstore, nemorš v imenu ljucva sodelovati z rablji ljucva. Comprende? To bi ti Janez bilo eno oksimoronično zmedeno dejanje begafčka, ki je naiven kot gimnazijska brucka. Odjebaj tote svoje kumunajzer zablode iz mladosti že enkrat, jebote. Kli nič ne bereš strička Čerčila?

Naslednji korak je korekcija doktrine in programa SDS, ki naj omogoči, da se iz družbenega sistema eliminira rentarstvo in davčno-paradavčno diskriminacijo izvajano nad cvetom Slovenstva. Nejmli, davki naj bodo v enaki stopnji na vse tipe prihodkovnih osnov za vse tipe davčnih zavezancev enako, z enakim davčnim pragom v višini najmanj 12 tisoč EUR, še raje pa 18 tisoč EUR, da se revežem pusti dihati s polnimi pljuči. In da se končno omogoči nastanek srednjega razreda, ki je kupno sposoben kto srednja klasa na trgu EU! Prispevke takoj omejiti do višine plače od 2500 EUR bruto in iz pokojninske blagajne v socialo v proračunu prestaviti vse, kar ne temelji na nekoč vplačani kontribuciji. Higijena! Za začetek! Popolna ureditev pa takoj zatem!

Tožilstvo, policijo, sodstvo takoj preurediti tako, da bodo toti "organi" delovali in to fakin zares nedovisno od vseh, predvsem od tekoče oblastne pozicije in to z vnaprejšnjo eliminacijo tveganja, da ga pizdeki nadaljujejo inhibirati.

Vse državne kolhoze se takoj odproda. Zlasti kurčev Enelbe in Telekom, kot največja in glavna primera. Država in s tem posledično politične stranke totalno vun iz tovrstnih dejavnosti. 

Država naj počne samo eno stvar - servis državljanom in gospodarstvu v zadevah, ki so nujne da se jih organizira na ravni države. Poleg generalne državne uprave, vojske in policije pač še nekaj servisov, ki so v službi zagotavljanja infrastrukture, ki se jo ne more/ne sme dati v privat roke.

Mimo tega, s čimer je korigiran oz. vzpostavljen temeljni zdravi neizkoriščevalski nerentarski okvir, se naj Janša že sedaj skoncentrira na gospodarski napredek temeljen na domačih zasebnih investitorjih in poudarjeno atrakcijo tujih investicij k nam (Že uvedba EDS v višini recimo za začetek 20%, in odprava davčno-paradavčnih ultraharačev bo investitorjem dalo zelo ličen korenček ter zlasti pravi signal. A to nikakr ne bi smelo biti vse.

Drugi signal mora biti odpustitev vsaj 40% ljudi, ki sinekurno visijo na državni sisi in vključitev istih v pametne programe gospodarske oživitve. Z najavo nadaljnega nižanja stopnje odbavčitve, kakorhitro bo možno, ker bo spričo oživitve gospodarstva v proračun pritekalo več penezof.

Skratka, bravo Janez. Končno! Sam ne mi zdaj spet zajebat stvar! Kučan je bojda komajda še 3 leta oddaljen od pričakovane povprečne življenske dobe v Kranjcef po CIA fact book, če je to tisto kar te skrbi, ker je pa majčkemo pičkast bo vegetiral dlje kot polnokrvni dedi, ma nedementen je lahko še največ eno desetletje. Skratka, Janez, njega odmisli in se primi resnega poštenega posla. hehe. Služit skupnosti, Janez, ne pa hlastati po čimveč mandatih per se ter fritolezit semuljičevski ulicotacaški union-pivo žlampajoči mrgolazni. Tak to delajo pravi državniki! Če tega nea zmoreš, sikter med navadne pepete. Konec koncef, takšnih nas je 99,99%. Dobro?

Link

Ni komentarjev: