torek, 16. avgust 2011

1321970 - nekdo bi primerjal evropski nepremičninski trg s slovenistanskim

[shevchenko]
> Stanovanjski krediti in še marsikaj podobnega povrhu, so, v kombinaciji z diskriminatorno davčno-prispevkovno uravnilovsko doktrino, cvet Slovenstva sistematično zasužnjili za nekaj generacij.

aha, ker v tujini pa kreditov za cegle ne poznajo ali kako?

Ehhh, Šefčenko, Šefčenko. Ne da se mi še enkrat razlagat, da to, da tudi v Avstriji in Nemčiji imajo kredite za cegle, še ne pomeni, da se našo đamahirijo sme primerjati oz. bognedaj enačiti z A in D. Ipak je to blasfemično, kume moj, Šefčenko.

Kajti, tovariš Šefčenko, ti verjameš tudi to, da so naši davki in prispevki čisto podobni skandinavskim. ISTI kobajagi. In ponekod še bolj KOBAJGI nižji. Pa ipak nije ni slično, kume moj. 

Ker imajo prag izvzetja tako visok, da bi 90% Slovencef, če bi pri nas bilo zares ISTO, bilo povsem neobdavčeno, 39% bi pa plačali šele tisti ki letno zaslužijo več kot 250 tisoč EUR in to samo na tisto kar je nad 250 tisoč, ne pa tak kot pri nas ko 41% (zelo podoben procent skandinavskemu, eeee, kako da kažem, pa mi smo ti bre, ko Skandinavija) plača vsak, ki zasluži več kot 18 tisoč oz. na vse kar je nad 14 tisoč: pa Skandinavija ima okapičene prispevke, mi ne, in tako dalje. Da o pravni državi, ki te naj zaščiti, ko 2 leti prej vplačaš stanovanje, da ti ga pizdek gradi na tvoj račun, niti ne govorim. Nije bre ni slično, tovariš Šefčenko! Razlika drastićna, bolan, druže Šefčenko!

BTW, če bi jaz bil en mandat na oblasti, hehe, buuuuu!... bi kot prvi ukrep prepovedal prodajati stanovanja in nepremičnine vobče, dokler niso v celoti zgrajena, z uporabnim dovoljenjem, vpisana v zemljiško, vsi podizvajalci poplačani, pa potem vsi izvajalci poplačani, skratka "there is substantial proof that there are no risks for buyers". No, takrat se pa oglaševanje in prodaja lahko prične, niti sekundo prej ne. Pa da vidimo kdo je investitor s penezi, kdo pa nategun na kredit, ki mu peenze da državni kolhoz Enelbe, ki ga potem taista sirotinja, ki jo nategun zajeda, sanira preko državne blagajne. Sikter, banda nategunska! Tujci s penezi, alpa Slovenci s svojimi penezi, vseeno, naj pridejo investirat, ne pa da se mi tu naše roftarske rdeče žabe brez penezof neki napihujejo in to celo tak, da opletajo z davkoplačevalskim po koprivah preko enelbe klepto-mehanizma.

Link

Ni komentarjev: