nedelja, 7. avgust 2011

1310926 - kako komunajzarji zlorabljajo pojem "revolucija"

[shevchenko]
> Tudi kaste so značilne in vseprisotne. Naravni pojav, jebiga :)

tudi revolucija je znacilen vseprisoten naravni pojav, samo nad tem pa nista kaj prevec navdusena, ne. revulocionarji pa so zlocinci, pezdeti in nebodigatrebe, a?

Če bi v Sloveniji zrasel kakšen revolucionar, ki bi vstal proti komunajzer-fašistični klepto-kamariljni mafijski kliki, jih deložiral na smetišlče zgodovine, magari žive in zdrave, hehe, bi mu jaz osebno zgradil spomenik.

Problem je, da vi komunajzari za revolucionarje smatrate samo in izključno vaše lopovske talibanske ikone, ki so se viđilantskih prevratniških orgij lotile s ciljem plenjenja, državno-prisilnega odvzema, ropa in ultimativno s ciljem prisilnega uravnavanja folka v bedi, vse v imenu močne fašistične boljševiško-talibanske države, ki je seveda, surpriz, suprpriz, priročno baš v njihovih rokah. Ker so jo ugrabili že davno.

To niso nikakršni fakin revolucionarji, revolucionar je bil Nikola Tesla, na primer, pač pa obični vaški kurji tatovi, lezileboviči kučanovskega tipa, ki bi radi leba brez motike oz. bi radi onim, ki delajo in ustvarjajo, nasilno jemali reket oz. politično šticungo zase in svojo mafijsko organizacijo. Kar seveda opravičujejo da počnejo kobajagi v imenu nekih višjih ciljev. Kar je zgolj beden izgovor bednega lopovskega uma.

In mejk no mistejk, ne provociram in ne zajebavam se, fakin resno mislim, da je edina revolucija, ki je v Sloveniji potrebna, tista revolucija, ki bi odpravila smrdljivo fašistično diskriminatorno divjanje rentarske kompartijske klike na oblasti, razkropljene v številne kamuflažne kompartijske derivatne frakcije, ki so kobajagi različne stranke, pa se kao zgolj priložnostno združujejeo v KGB koalicije, ki da so kobajagi LeviNaSredini. 

Revolucija, ki bi odpravila kompartisjsko neofevdalno-reketarsko izživljanje nad onimi, ki ustvarijo vse dobrine in keš v SLO, oz. tiste ki bi morali postati srednji razred po merilih EU trga na katerem živimo, pa niso in nikoli ne bodo, dokler jih bo mafijska komunajzer klika reketirala s pomočjo davkov-paradavkov države, ki jo je klika ugrabila že pred 65. leti. In kot vemo enako je ravnala tudi preostala etatistična partitokratska kamarilja, ko je bila 4 leta na oblasti. Vsem njim očitno paše cuzati rente na komunajzarski mafijsko-reketarski rentarski način.

Konec koncev, če ti ne bi bil komunajzer slepec, bi lahko vedel, da politični revolucionarji ne morejo biti oni, ki sedijo na oblasti in to že 65 let in so že leta 1945 instantno presedlali v položaj konzervativne klike, ki se oklepa oblasti, konzervativno zavira napredek in spremembe ter srdito preprečuje sankcioniranje zločinov, da jih le te ne bi odnesle z oblasti.

Termin "revolucija" pomeni hitro, disruptivno vzpostavo novega naprednega stanja, ki ga bi postopen evolutivni razvoj oz. evolucija kot nasprotje revolucije, opravila v bistveno daljšem času.

To, čemur komunistična zločinska banda reče "[politična] revolucija" pa ni bila revolucija, pač pa prozoren zločinski plenilski in teroristični akt fašistične talibanske banditske sodrge. Ki se ga odpravi s sodnim sankcioniranjem zločincev, ki so ta akt izvedli. 

V Afganistanu so talibansko kobajagi "revolucijo", v bistvu pa zločinsko-teroristično orgijo, mednarodne sile zradirale s silo. Na žalost naše slovenske talibanske orgije niso, ker jih za nas Slovence kratkomalo boli kurac, ker smo jim kup nepomembnih mravelj nekje v neki zagovedani roftarski vukojebini. 

OK, malo so naše komunajzare naterali da vrnejo zaseženo premoženje vsemogočnemu Vatikanu, ter mimogrede še fizičnim osebam, ker drugač ni šlo, hehe, a so žal svetovne sile spregledale, da so komunisti nemudoma uvedli trajni, sprotni mesečni odvzem premoženja preko, njihovim lopovskim aspiracijam in ciljem in potrebam v prid spačene diskriminatorno-reketarske davčno-paradavčne sheme. Lopovi izboljšali proces, jebiga. Ne hodijo tak kto talijanska mafija s flinto prestrezat vozila, ki vozijo keš iz banke, ampak so bankam kar državni reket usekali in to celo vzakonili, hehe. Tak je to, ko mafija ima državo v svojih rokah.

Revolucija nujno mora biti pozitivno, napredno, izboljševalno dejanje, sicer ni revolucija. Comprende?

Naši komunisti-fašisti so vse to misinterpretirali, da bi ja, tak kto vsi komunistični lopovi tega sveta, nekak pokrili in upravičili svoje zločine ter roparsko doktrino, skratka, svojo obično lopovsko orgijanje. Ki je, kot vemo, moralo biti, zasilo, vsaj delno, sanirano leta 1991. 

Enako je v bistvu z vsemi komunističnimi kobajagi "revolucijami". 

Uporaba termina "revolucija" v zvezi s komunajzer nasilnimi prevrati, je blasfemično in oskimoronično. Amen!

Lopovluk in nasilni odvzem premoženja, ter prenos istega v last fašistične mafijske države, ki ji vlada mafijska fašistična kompartisjka klika, ni dejanje napredka, ki je nujen prerekvizit, da se nečemu reče revolucija, tako kot noben rop ni dejanje napredka, ampak dejanje devastacije in pravnega nereda.

A oni lopov, ki je oni dan tu v Sloveniji stopil na pošto, odvzel denar in ustrelil uslužbenko, je potemtakem po tvoje prav tako revolucionar, al kako? Po mojem je smrdljiv zločinc in lopov. Asocialno zmene in beštija, ki ni za med ljudi, ampak za v pržun. In, mejk no mistejk, po moji evidenci in standardih, so tudi Tito, Kardelj in vsi komunisti od postanka do današnjih komunistov v KPS derivatnih frakcijah obični patološki lopovi s patetično prozorno slabim alibijem oz. mudološko obrazložitvijo, glede ropanja oz. presežnega zaseganja dohodka oz. v bistvu neuresničenega premoženja.

Če hočeš dojeti kaj je to prava "revolucija", oz. pravilna uporaba termina "revolucija", si oglej uporabo pojma "revolucija" v znanosti. Tam imaš opraviti z revolucijami v pravem pomenu. Tam so pravilno interpretirane revolucije in revolucionarji. Recimo revolucija temeljena na nano-tehnologiji, ali pa revolucija temeljena na mikroprocesorjih, ali na genetiki, itd ipd. In nagli disruptivni napredek, ki je posledica teh revolucionarnih odkritij oz. revolucij.

Kaj je revolucionarnega v lopovluku lezilebovičkih pizdunov tipa Potrč, Kučan, Pahor, ki vse odkar ga je vrglo ven po naravni inerciji iz vagine ni delal nič, kar proizvaja novo vrednost, novo blago, nov keš, nekaj kar prispeva k poolu dobrin? V odsotnosti delovnih naporov ta večni rentar, večno na državni sinekurni sisi, teatralno teka po Dubrovniku nadrukan z red bullom, kot bi bil fakin Usain Bolt oz. kakšen od onih etiopskih tekačev. Kar je lothuseaterki lezilebovički grofovski gard komunističnega reketarja. A grof li je, kali? Naj kar teče, lepo je da teče, ma še pred tem si naj gre s pravim koristnim delom zaslužiti za kruh. In za red bull!

Link

Ni komentarjev: