četrtek, 4. avgust 2011

1308126 - tovarišica Spomenka ugotavlja brezperspektivnost za mlade, morda bo kmalu porajtala še svojo sokrivdo za to

Sociologinja Spomenka Hribar pravi, da so napovedi za prihodnost mladih slabe: "V bližnji prihodnosti ne vidim izboljšanja pri izobrazbi in dobrih kariernih možnosti."

Auuuuuu!

PS
Še dobro, da so trije novinarji uspeli najti tovarišico Spomenko, da jim razodene to biblično skrivnost. Če tovarišice Spomenke nea bi bilo na voljo oz. če ne bi bila pri volji zopet, pogumno, disidentsko takorekoč, kritizirati našo stvarnost, navkljub nevarnostim, ki so ji grozile od tiranske opozicije iz sez Janšo na čelu, te desničarske neoliberalne beštije, ki zganja teror proti svobodomislečim podpornikom leve koalicije BojdaLevihBojdaNasredinskih na oblastni poziciji, bi triperesna deteljica žurnalistof morala potegniti daleč v tujino, kjerkoli pač se trenutno nahaja Njegova Svetost Dalai Lama.

Priznam pa, pri nas je res težko razbrati kako je iz sez bodočnostjo mladih. In bodočnostjo Slovenistana vobče. 

PPS 

Use dokler Janša, ki ga tovarišici Spomenki nekak nea je uspelo zaustaviti, ni prišel na oblast, smo imeli zgodbo o uspehu, ki je bila na daleč poznana usem ljubiteljem neo-nazi-socializma slonečega na antiliberalizmu, gospodarski ksenofobiji, davčni diskriminaciji ogabnih aspirantov za srednji razred, ki jih je Spomenkina "levica" uspela uspešno zaustaviti, itd. 

Janša, ta zdraharski antikomunist levičarske sicer skupnoskledno-uravnilovske politprakse, ampak po volji murgljske prelature in v veselje tovarišice Spomenke et consortes, pač dežurni BojdaUltraBojdaDesničar, ker nišče drug nea hoče bit niti fejk kaj šele pravi desničar v deželi zgodbe o uspehu oz. deželi "boljšega socializma" tovariša Kim Il Murgla, je še isti večer, ko je sledom trenutne slabosti socialističnega delovnega ljucva nekak prišel do mandata, povzročil, da so nastali usi trije slovenski tajkuni.

Povzročil je tudi, da je zaradi prodaje Dela zdaj ogrožena revija Lejdi, da prjatu od Mirka Bandlja neki časa nea je imel gnara za kerozin za svoj helikopter (zaj ga spet ima, ker je tožil državo in zmagal, ker mu je neustavljeni Janša onemogočil delati nepotrebne nalepke za državo, prisilno financirane iz žepov davkozavezancev).

Kakorkoliže, ne bom več našteval usem nam že itak znane zločine neustavljenega socialdemkratičnega sicer ultradesničarja Jovana Janše Neustavljenega Drugoporočenega Von Grosuple Zum Lepena, ker mi, kot zavednemu občanu, ki ceni našo Zgodboouspehu, že ob tipkanju njegovega neliberalno-desničarskega imena postane slabo v amigdali, tam kjer imam vtetovirano ljubezen do usega, kar je komunistično.

Svetemu Antunu Padovanskemu in Sveti Materi Božji Medjugorski Devici Blaženi in Dobrosrčni se zahvaljujem, da je tovarišica Spomenka Hribar, ki, kot zdaj vidimo, ni le publicistka, ampak ksreči tudi sociologinja (Webmasterja na Linked-in prosim, da ji nemudom administrirajo v profil še ta skill in skil šlogarce tudi, tam zraven nagrade za "izjemen prispevek k poslovnemu uspehu Slovenije"), našla cajt, da nam razodene svoje cenjene observacije glede slabe bodočnosti mladih Slovenistancef, ki je takšna ko je, zaradi dolgoletnega divjanja neo-liberalnih desničarskih beštij, kakršna je Janša Neustavljeni, ki so 20@45 ves čas metali desničarsko neoliberalna seveda polena pod noge Spomenkini Levici, za katero jo skrbi, ko ustavlja desnico.

Sveti Materi Božji se bom nadaljeval moliti, da je tovarišica Spomenka, ko je omenila "bližnjo bodočnost" imela v mislih zgolj in samo naslednji mandat, ki bo očitno, spričo "oportunizma in napak tovarišev v naših lastnih vrstah", pripadel neustavljeni desnici, ter da bo takoj naslednji mandat bodočnost naših mladih, skladno s komunistično "polpreteklo preteklostjo" postala svetla nam kakopak polbodoča bodočnost ter se bo v našo deželo zopet vrnila tovarišijska zgodba o uspehu. Predlagam, da se v naslednji dvajsetletki za promoviranje te zgodbe o uspehu in za ustavljanje desnice, črni fondi KPS napolnijo tak, da se spet ukrade standardnih 5 miljard plusminus komajozef, ma tokrat na železniški infrastrukturi, ker so AC križi že izčrpana zgodba.

Link

Ni komentarjev: