sobota, 13. avgust 2011

1319829 - zametek psihološkega profila tovariša Oplemenitenega

[vrac]
Če je tisto Jelinčičevo neukusno skrpucalo na Tržaški vila, me naj koklja brcne... Nisem vedel, da je Jelinko tudi talentiran šaljivec, bolj ga poznam po tragikomičnih vlogah (ko ga gledaš in poslušaš, ne veš, bi se smejal ali bi se jokal).

Tako je. Sirota, ki se samookrancla iz sez "plemeniti" je na ravni članov številnih slovenskih fejk prostozidarskih bratovščin in ali ljudožerskih voditeljev v Afriki, ki svoje kobajagi države, v bistvu pa pol-ljudožerske fašistične banana-ripablik vukojebine samo-okranclajo s pridevnikom "demokratična republika". 

Model mora imeti nek hud manjko, da si je željo po statusu plemenitaša uresničil s spremembo imena. To je tako, kot če bi Pahor jutri šel na urad in se preimenoval v Borut Pahor Sposobni, ki fukcionira podobno dobro kot Damian Murko Inetlektualni, pa Darja Laftižar Bebler Prelepa Anoreksična Pjervaja, alpa Milan Kučan Demokratični Matertereznij Nekominističnji Sestopljeni in podobno.

Gre za patetično kreaturo, jebiga. Tako kot si rekel, "samsink iz gnjilo f deželi naši sfejkani, al bi jokal, al se bi mu pomilovalno smejal - z kvešćn iz nau".

Link

Ni komentarjev: