sobota, 27. avgust 2011

1334919 - Marjan Kramar kot lakmus slovenske blaznosti

Kramar razkriva slovensko politično, gospodarsko, davčno in moralno blaznost bolje, kot bi jo vojska freudov in tone lakmusa.

Je tipičen kompartijski maziljenček-nastavljenček, ki je nekega dne postal žrtev fovšije, pokvarjenosti, sprijenosti, demagoškega populizma in dvoličnosti slovenskih politićarsko-nomenklaturnih rdečih talibanov - pizdekof iz bratovščin in klanov katerih član je tudi sam bil.

Hkrati je lakmus, ki je razkril kako blazna je ta bananistanska država in njena davčna in sodna postava. Ad hoc spisan zakon mafije specialno za enega, oz. par ljudi, da se lahko rop najslabše vrste izpelje kobajagi "zakonito". Obdavčenje z novim zakonom za prihodke za nazaj! Jeboteallah, pa kje mi živimo!

Nikjer drugje na svetu nobena mafija nima te možnosti, da si sproti spiše zakon da lahko oropa nekega konkretnega lastnega člana, ki je padel v nemilost Dona. No, razen na Kubi, v Severni Korei, Belorusiji in na Kitajskem. hehe. V afriških bananaripablik talibanistanih se to ne dogaja.

Sedaj, ko se dogaja že sodni epilog, bo Marjan Kramar šele spoznal hladnost dotika roke mafije, sprijenost beštije in vso biblično razsežnost sjebanosti sodnije in postave te države vobče. Ministrstvo za finance in dacarska teroristična falanga mu kratkomalo ne odgovorijo pravočasno, zdaj je šel na Upravno sodišče in tako bo dve desetletji (beri - do smrti) vandral po blodnjku sodnije republike Absurdistan.

Kramar je tudi sicer dokaz, da v tej sjebani Talibaniji nobena pogodba, razrešnica, poljuben uradni dokument, ni vreden pol pizde mlačne vode iz katere se dvigujejo meglice fumis vaginalisa, če se le najvišjeležeča mafija tako odloči.

Kakorhitro se mafijska politićarska kamarilja komunajzer Organzacje odloči, da ji za dnevnopolitične potrebe ko ata na mamo paše sjebati nekega tam kramarskega žrtvenega kozla, ki mu je taista mafija dala pogodbo, mu med večletnim mandatom podpisala vse dokumente o doseganju kriterijev uspešnosti, potem pa ustvarila agitprop demagoško-populistično, rdečetalibansko histerijo na liniji vektorja ubij-ubij-ubij-kapitalista-neoliberalca-bankirsko- manađersko-gnjido. Kajti slednje je v naši komunajzer Talibaniji vedno v modi in vedno atraktivno in uporabno za agitprop Kompartije.

Enako paradoksalno, kot pri komunistih Šrotu, Bavčarju in Kordežu. Vsi so bili alfa samci kapitalci maziljenci kompartije, dokler niso padli v nemilost pri Donu in pri jastrebih militantnega oldboys krila talibanskega političnega podmizja velike Organzacje.

Za nas državljane to obračunavanje mafije z lastnimi nekoč maziljenimi falangisti služi le temu, da v praksi občutimo oz. okusimo to, o čemer je Pahor jokcal na Janševi rami, ko je zahlipal: "Janez, nimaš pojma česa so ONI zmožni". Oziroma o čemer je zmedeno bledel France Bućkar, ko je rekel : Državi vlada mafija, katere pravilo je, če ne ubogaš ode glava", pri čemer mu siroti ni bilo jasno, da govori o NjegovihSvojih in da mu jih bo Štefka že čez eno minuto po objavi napel: Imaginirajmo: "Budalo staro izhlapelo, koji kurc se greš, a ti ni jasno, da te je Partija naredila in ti dovoli biti kar si". In tak je tudi bilo, že naslednji dan je Bućkar grgral neko drugo pesem. Potem pa hitro izginil za neki časa iz ekranov.

P: Komunajzarski maziljenec ali ne, če Kramar ima vse listine, ki mu pravico do meljona dajejo, potem mu ga lahko pofafamo vsi SLO davkozavezanci, nagrada mu pač pripada. Tega se slovenčki hrepeneči po zlagani über egalitarnosti na silo moramo naučiti. Če hočeš fukat, moraš plačat! Če vstopiš s pupo v bordelu v sobo, moraš plačat, četudi ti siroti patetični ni stopil. Ker te bodo vunbacitelji sicer prefukali, da boš za zobarja porabil 30 krat več.

Vprašati se smemo le eno: Kdo je žnjim podpisal pogodbo in kdo ga je nadziral, evaluiral njega delo in mu podpisoval vmesne in končno razrešnico.

Nič nisem začuden, da se o tem nič ne govori. Kobajagi nadzorniki niso krivi, politiki tudi ne, državno vodstvo tudi ne. Kramar je kriv, ker so mu vse to odobrili in dali. Yeahh, right!

In čas je že da dojamemo, da voliti neodgovorno in ali abstinirati ni brez posledic. Ker še kako fakin ima zveze z zgodbami kramarjev slovenskih.

In čas je že, da se fovšljivi pizdeki Slovenistana naučijo da "posle jebanja nema kajanja": Fovšljivček povprečni slovenistanski zelo izi zarjove, da naj še bolj reketirajo bogate prešiče med delouci, oz da naj Kramarju vzamejo plačila z bizarnim zakonom za nazaj, ko bi pa njim kdo hotel vzeti njihove plače za nazaj bi pa seveda da bili z vsemi štirimi proti. SIkter golazen infantilno dvolična nedozorela v um sjebana!

Link

Ni komentarjev: