torek, 9. avgust 2011

1313123 - v normalnih družbah se "zgodi narod", v Dementiostanu pa...

[wilde]
Vsaj mene Kresalka ni nikoli preslepila s vojo blond pojavo in pravdarsko latovščino. "Kopja" vseh represivnih organov (policije, tožilstva in sodišč), da ne govorim za Šoltesa ipd. pa bodo še naprej švigala mimo Kresalke kot da gre zgolj za nadležne napačne pogodbene formulacije in zoprno opominjanje, ne pa za organiziran kriminal, ki je usmerjen v rušenje samega temelja države (moralnega, etičnega in finančnega). Temu kravatrskemu sprenevedanju bo lahko naredil konec samo narod, ne pa računovodske revizije, ki so že naslednji dan na DINOS-u.

Jap.

PS

Neugodna podrobnost je, da zgodovina tega naroda že niti ne preveč natančnemu observerju razodene, da ima ljucvo Slovenije šego zelo nenavadno dolgo, tiho, v frustraciji veliki do neba trpeti teror kamarilje, ki mu trenutno rula. Celo s samomori v drugi in tretji liniji stran od glavne fronte ima navado "odpirati ventil, da se pritiski sprostijo", ne da se bi raje sproti spuntali, ma ko se temu narodu nabere, pa mu ventil v siloviti eksploziji raznese, prične ta narod bratomorno orgijo, ki je po svoji violentnosti in zverinskosti nezemeljsko krvava in groba. Konec koncev, kje še na svetu so ljudi žive zaprli v rudniški jašek, alpa dojenčke pustili shirati zato, ker so potomci "kolaburcistof".

Skratka, nič dobrega, niti prijetnega, se ne kopiči pod spečo kaldero slovenskega narodovega besa, ki, kot vemo, spričo sistematične, z apliciranjem ustrahovanja, pohlevniziranosti nacije, izbruhne redko, ma toliko bolj violentno ter uničujoče.

Zakaj je ta narod ujet v nezaustavljiv, ponavljajoči se dvostanjski cikel trpinčenja/trpljenja in maščevalnih izbruhov kontranasilja/trpljenja, pa ne vedo niti CIA+KGB+MI5 nity bogamy MI6 nity pregovorni "vsevedni vatikan". Vemo pa vsi, da je celotno naše tragično dogajanje bizarno iracionalno nerazložljivega fritzlovsko-incestnega tipa. In vedno brez napak tudi vsaj enmau poteka vzdolž vektorja "jeba pokvarjen motenec naivnega pohlevniziranega zmedenčka".

Mi namreč jebamo eni druge, repenčimo se na lastnem dvorišču, znotraj familije, kajti nikdar v zgodovini nismo nikogar tretjega napadli. Hvala ti bog za to da nismo napadali drugih in tretjih, hehe, ma kaj smo ti koji kurac krivi, da si nas obsodil, da se tako obsedeno jebamo navznoter? In tudi ko so nas napadali smo tovrstne kaotične situacije zlorabili za notranje obračune s še več incestnega fritzlovskega orgijanja. Vedno navznoter, vedno eni proti drugim. 

Tak, da so nas tuji rablji ugonobili manj kot smo se sami med seboj. Tudi ko so nas so eksekutorji s krvjo na rokah neredko bili naši lokalni rablji. Dandanes, v moderni EU, ko se proti agresiji do drugih narodov uradno in iskreno ter zelo proaktivno zavzema cela Evropa, ostaja naše notranje samojebanje preostali EU docela nevidno, poleg tega, da jim je vedno bilo absolutno nedoumljivo. Neke vrste "slovenska posla".

Link

Ni komentarjev: