četrtek, 7. julij 2011

1279858 - koliko glav šteje "zdravo jedro" volilnega telesa, ki ne glede na dokazano popolno nesposobnost še kar voli kamariljo

"Zdravo" jedro. hehe.

PS
To je za Slovenijo ipak nekšna luč na koncu tunela, ko tako, najprej na referendumu, potem pa še malo bolj jasno in eksplicitno na takih anketah izvemo koliko je še v Sloveniji tistih pristno-talibanskih zarostanih komunajzarof.

Matematika in mamica analogija nam povesta, da to pomeni cca, brat bratu, sez popustom, 200k volivcev, ki predstavljajo "zdravo" talibansko komunistično jedro. 

To je že trend na bolje, saj jih je v času izbiranja precednika države za ortokomunista Tuerka v prvem krogu glasovalo cca 250 jurjef. Trend mi je všečen, to moram jasno povedati, kanede.:-)

Sez takim trendom lahko računamo, da bo na naslednjih volitvah toti Zares izginil v rdečih meglicah in se vrnil tja kamor spada v objem zgodovinskega fumis vaginalisa ter se v parlament nea bo zavihtel, LDS bo komaj za mišji kurac, na žalost, zlezel v parlament, pravoverno jedro Kompartije, torej SD, bo dobil nekaj več kot polovico teh glasov pravovernega zdravega talibanskega jedra, kar bo predstavljalo cca 8% vseh glasov volivcev, ki pridejo na volitve.

To bi pomenilo, da bi Janševa koalicija, že, če poskrbi, da abstinira polovica manj ljudi, lahko dobila več kot 80% sedežev v parlamentu in bi lahko spremenila ustavo, volivni zakon ter bi vobče imela odprto pot, da komunajzerizem enkrat za vselej eliminira iz slovendkega legislativnega prostora in družbene ter državne strukture vobče. če in ako bo janša to tokra hotel, kajti prejšnjič je scagal.

To po drugi strani pomeni, da na naslednjih volitvah (2016) Zaresa niti ne bo, LDS ne bo prišel v parlament, SD bo pa to kar bi vendno moral biti - zdodovinski relikt, marginalna komunajzer stranka v opoziciji, ki, navkljub dejanski postopni transformaciji v nekakšno ekstremistično socialno demokracijo, komaj vsak drug mandat uspe pridet v parlament.

Za popolno zadovoljstvo ta moment meni manjka predvsem predstava o tem, oz. odgovor na "Z milion dollar kvešćn", ali Slovenija zmore prej kot v štirih mandatih poroditi povsem novo, pristnemu in čistemu liberalizmu oz. svobodi in enakim proložnostim vseh državljanov zavezano politično silo, ki bi prevzela politični primat in bila nosilec vseh bodočih progresivnih koalicij, njej naproti pa imeti zdravo opozicijo sicer bolj sredinsko-konzervativnih in drugačnih nazorov in politdoktrine, ma nikakor ne levičarske ali bognedaj komunistične provinience.

Ostaja misterij, ali Slovenija premore poroditi in vzgojiti ter do polnoletnosti spraviti takšno novo politično demografijo, kjer pozicija in opozicija medsebojno kulturno tekmujeta za uveljavitev svojih idej in konceptov, ma nobena izmed njih nima malicioznih, lopovskih, devastacijskih, kartelnih, klepto, antinarodnih, narod-zasužnjevalnih in podobnih idej.

Link

Ni komentarjev: