četrtek, 2. maj 2013

2102046 - kakšne trojke namesto bruseljske bi res predstavljale rešitev

[bc123a]
> [macon]
> Jasno, da bo prihod travmatičen in posledice za sleherni žep, vendar kaj ostane drugega? Potrebujemo tujce, da nam povedo, da smo en drek, ne pa oh in sploh in razvijamo demokratični socializem.

Ljuba dusa, imas se kakskno upanje, da kdorkoli v tej drzavi se ni slisal tistega, za kar ti mislis, da nam morajo povedati tujci? Ljudje so slisali, zamahnili z roko in sli naprej. Zavestno ignorirali. Zakaj mislis, da bo reakcija, ko nam to povedo se enkrat neki Hans, Christine in Didier, sla v smeri odobravanja? Kao, "ups, nismo vedeli, hvala, da ste nam povedali"?

Ko je nekdo proti Troiki se je treba vprašati predvsem, da ni slučajno za komunistični status quo, ki v nas Kranjcof traja že 23@45™. To ali nekdo je dovolj naiven, da verjame, da bodo nekakšni sluzasti političarji z Zahoda filantropsko in z občutkom za pravični družbeni deal brez reketa in ropa poskrbeli za vse tisto, česar v naši Absurdistaniji baš zaradi komunistične orgije manjka, je tu v bistvu irelevantno.

E, če pa nekdo gaga, da je proti Troiki zato, ker bi rad videl, da komunistična beštija orgija naprej neovirano, to že je hud problem. V takem primeru normalen človek ima refleks legitimno biti za Troiko, saj je karkoli, kar vsaj malo zavre oz omili orgijo komunistične beštije, pač neke vrste bolečino lajšalno zdravilo.

Jeba bo, če se Miđet Von Murglor domisli strašnega trika, da mora komunajzer beštija, tako kot v primeru osamosvojitve, zvito nenadoma spremeniti kurs pa reči: "Mi kumunajzer beštije in Troika prjatli, takorekoč dve oki v glavi".

Eeee, to bo jeba. Bruseljske politćarske gnjide bodo brez najmanjše moralne zadrege in težav kolaborirale s fašistično kompartijo Slovenistana.

Nenadoma se bo dalo odpustiti polovico ljudi visečih na državni sisi, nenadoma se bo dalo nižati plače, nenadoma se bo dalo dvigovati davke in prispevke, zasegati del prihrankov na bankah, celo zamrzovati premoženje državljanov v tujini in tako dalje. Semuljići, štruklji, repeti, pirjefci, spomenke, "vstajniki", brkaći, drkaći...vsi bodo tiho kot zobne miške. Murglorsko vsevidno oko jih bo s svojo močjo pacificiralo in hiberniralo. hehe. Nobenega ulicotacanja whatsoever.

PS
Sicer pa Slovenije ta trojka The Troika ne more rešiti, pa če se vsi bruseljski politćarki birokratski bleferji zvrstijo v ekipažu. Edino, kar bo Troika dosegla je, da se bo komunistom-rentarjem Slovenistana pustila nategniti za pomoč v višini recimo ene 12 meljard v zameno za ukrepe. Rezultat bo še bolj zacementirana kontinuiteta komunajzerizma financirana podtalno oz de facto podprta iz te pomoči, ter alibi za komunistično oblast, da uresniči svoje mokre sanje o še več davkov in še več uravnilovke v enaki bedi.

Če mene vprašate, Troika in Komaprtija sta t.i. "match maid in heaven", neki cacega, kot je bila pomoč preostael Juge Kosovu, oz kosovski komunistični kliki, sam, da je zdaj EU tista Juga, Slovenija pa kot je nekoč zapisal Črt "Kosovo Republjik", Potočnik pa Azem Vljasi . Murglor to že ve in že razmišlja, kako kolaboracijo s Troiko podtakniti raji, brez da se bi raja uprla.

Slovenijo bi eventuleno lahko rešile samo kakšne udarne trojke top komandosov elitnih antiteroriastičnih enot svetovnih sil, ki bi v državi naredile državni udar in po 70 letih komunistične nadvlade in terorja komunističnega lopovluka, najprej izvedle brutalno lustracijo, potem pa končno vzpostavile sistem, katerega zakoni prepovedujejo politične stranke s terorističnim lopovskim ekspropriativno-reketarskim programom komunistov, ter seveda predvsem odpravljajo vse te komunistične legislativne zmazke, ter jih nadomestijo z normalnimi. Takšnimi, ki jih iščoč najboljše prakse fer družbenih dealov najdemo v deželah Zapada.

Udarne trojke antiterorističnih elitnih enot komandosov, podprte z armado "ekspertov za protektoratsko transformacijo bananrepublik v normalne države", hehe, bi v državi morale ostati najmanj toliko časa, kolikor časa so komunisti orgijali, raje pa kar 100 let, medtem pa se bi moralo v državi vzpostaviti Ustavo in zakone, kakršne v pozitivnem smislu sintagme "jagodni izbor najboljših praks" imajo Švedska, Nemčija, Avstrija, Švica, USA, UK, Canada in še nekaj normalnih držav, koder komunistične beštije nikoli ni bilo blizu oblasti in legislative.

V protektoratu Slovenija 100 let ne bi smelo biti komunistično gagajočih politićarskih nategunov in bleferjev z rento-reketarskimi nazisoc agendami nikjer blizu oblasti, zakonodajalstva in upravljanja države ter predvsem državnega denarja.

V protektoratu Slovenija bi morali dosledno odpraviti vsa državna podjetja, katerih funkcija je komercialne narave. V državni lasti bi smela ostati samo neprofitno naravnana podjetja, ki so neposredno izvrševalci konkretnega servisa minimalizirane državnestrukture in koder obstaja tehtne razlog, da se ta serbvis vrši iz državnega neprofitnega podjetja. Nema enelbejef, nema telekomof, nema krk, nema borčefskih toplic in podobnih jajc v državni lasti. Sikter v privat roke, pa se tam boriti na trgu alpa izginiti s trga!

Nobenega dojebavanja več iz državne blagajne!

V protektoratu Slovenija bi morali odpraviti davčno diskriminacijo in aparthaid in pri tem vztrajati do konca časof. Da se prime, nje™!

V protektoratu Slovenija bi morali uvesti kapico na obvezne prispevke in benefite iz naslova le teh narediti fer odmerjene glede na seštevek vseh kontribucij.

V protektoratu Slovenije bi morali odškodninsko poskrbeti, da se ob prehodu na normalen pokojninski sistem, kompenzira vse tiste, ki jih je komunistična tolpa brutalno ropala potom neokapičenih prispevkov - reketov.

V protektoratu Slovenija bi morali formirati novo sodnijo po anglosaškem modelu.
V protektoratu Slovenija bi morali formirati nov sistem "law enforcementa" v celoti po anglosaškem modelu. Prva naloga - obsoditi Kompartijo za zločine iz WW2 in jo proglasiti za zločinsko organizacijo!

V protektoratu Slovenija bi morali formirati novo šolstvo po anglosaškem modelu in najboljših praksah drugih držav Zahoda, recimo tudi germanskih, z množico mednarodnih šol sistematično pripeljanih v Slovenijo. Pomoč protektorske koalicije EU in Sveta bi bila morala biti bogato porabljena tudi za ta namen. V Sloveniji je nemudoma in predvsem treba odpraviti umsko okužbo povzročeno po komunistični beštiji.

Btw, ko smo že pri umski okužbi, v protektoratu Slovenije bi morali imeti v Slovenščini prisotne vse top medije sveta, našo komunistično nesnago pa pusititi, da se po naravni poti zaduši v lastnih govnih, ko se jim pristriže financiranje iz državnih in paradržavnih kolhozov. Pa da vidimo koliko časa bodo karbarski pizduni vztrajali v Delu, Mladini, Dnevniku, Cicibanu in podobnih komunističnih trobilih, ko presahnejo penezi, ki so jih tovarišijski pajdaši kanalizirali iz naših žepov v trobila kompartijskega agitpropa. Eskimi bi rekli, "Ma, ima bre svi ti veliki revolucionari, da se poturče dok si reko keks, jer para vrti gde burgija neće". hehe.

V protektoratu Slovenija bi morali v prvih 25 let načrtno od šestega leta do 31 leta starosti v najboljših zgoraj omenjenih mednarodnih šolah doma in v tujini načrtno izšolati generacijo bodočih liderjev države in ekonomije.

Mimo naštetega nas ne bi imelo nič več za skrbeti.

Išo raz, namesto eksekjutif summarija: Troika? Ehhh! Poščijem se jaz na vero v Troiko! Naše beštije so Zapad preveslale že nekajkrat in jih nasrale glede naše primernosti za NATO, OECD, WTO in EU. Komunjare na oblasti, komunistični zmazki v legislativi - bruseljske mone pa gagajo, da smo ful ok.

Moja prognoza rezultata te tekme, ko nam v goste pride ta ekipa z imenom "Troika": Naše komunjare bodo to Troiko nabile s trico in nou tajm, jebote!

Link

Ni komentarjev: