sreda, 29. maj 2013

2129398 - ko bodo v Sloveniji ostali le še komunisti

Takšnim, kot si ti, privoščim odhod vsega mobilnega privat kapitala iz SLO in popolno abstinenco in ignoriranje SLO s strani svetovnega kapitala, do katerega ste eskalativno vsak dan bolj hostilni, a vam teknejo njegove investicije dokler pristajajo biti po vaši volji in posojila vam slovenskim konzervativcem.

Pa odhod iz SLO vseh mobilnih, sposobnih, pogumnih ustvarjalcev dobrin in keša, ki jih vi danes zlorabljate z absurdno visokimi davki v brutalnih stopnjah že za garjavih 1000 EUR bruto prihodka, (da o 60%+ bremena že na 1500 bruto prihodka iz dela niti ne govorimo) iz katerega jim brutalno ekspropriativno vi reketarski hajduški komunajzer konzervativci na že brutalno visoke harače zasežete še reket v formi neokapičenih prispevkov, ki jih ni nikjer drugje na svetu.

No, ko boste v SLO ostali samo še vi in tista totalno nemobilna in od državne miloščine odvisna sirotinja, ki je takšna, ker ste jo vi načrtno takšno sproducirali, potem ko ste jo 22@45 sistematično pavperizirali in v enaki bedi uravnavali po podobi svoje sprijene ideologije, boste lahko vzpostavili svoj kibucarski totaluravnilovski "raj na zemlji", ki bo seveda severnokorejskeg tipa.

Ne bo več "bogatih prešičev med delovci", beri relativno malo bolj plačanih, ki jih vi ozmerjate s "tabogati, katerih ni škoda oz greh davčno diskriminirati in zlorabljati", ki jih patološko sovražite in terjate njihovo kri na podlagi vaše fevdalne pravice komunističnega prvokrvosesa, ne bo grdih svetovnih "materialističnih" kapitalistov, niti Monsanta, niti vas bodo svetovni kapitalisti dolžniško zasužnjali, ker vam ne bodo več posojali.

Sami v svojem kibucarskem "demokratičnem" nazisocializmu boste oz. bi morali biti, po podobi vaših mokrih sanj tudi samoizključeni iz EU, NATO, WTO in OECD. Za to se konec koncev tudi borite. Nje?

Zanima me edino to, ali boste tudi vi potem 8 ur "jokali" na mrazu, ko vam umre tovariš Milan IL Murglbaba komunistični presfetli.

Vaše arogantno nategunsko lamentiranje o "solidarnosti" in "pravičnosti" v pogojih, ko brutalno reketirate ustvarjalce vsega, kar se proizvede v SLO, se vzdržuje samo zato, ker večina teh ljudi ni zbrala pogum in se vašim zlorabam umaknila v kakšno od svetovnih ufiladelfij. Kakorhitro se bo otipljivo masovno zgodilo to, vas bo minilo to arogantno nesramno gaganje.

Sicer pa, lepo, da si priznal, da ste vi komunjare edini možni in edini logični in edini dejanski konzervativci v tej deželi. Sam na to opozarjam že par desetletij uporabljajoč isto definicijo konzervativizma, ki si jo citiral.

Lepo bi bilo, da greš še korak naprej in priznaš, da delavec oz zaposleni inženir v Krki ali najeti direktor prodaje v Krki, proletarec takorekoč, nikjer na planetu in nikoli od postanka človeške civilizacije, ni bil tako brutalno zlorabljan in izkoriščan/zajedan, kot ga z davki in neokapičenimi prispevki - reketi izrabljate/zajedate/ropate vi komunjare. Vse to počnete s pomočjo po vas ugrabljene države!

Ali pa, če že ne premorete toliko poštenja, da bi to odkrito priznali, vsaj nehajte sluzasto mudološko srati, da svoja reketarsko-ekspropriativna zlodela počnete kobajagi v cilju oz imenu pravičnosti in v korist zaposlenih, v korist teh taistih, po vas komunjarskih konzervativcih brutalno izkoriščanih delavcih/zaposlenih/najetih ustvarjalcih.

Bodite dedi vsaj toliko, pa enako arogantno, kot gagate, da hajdučija in reket morajo biti, povejte, da to počnete v imenu sinekur in privilegijev in rent vaše kaste, v imenu mafijskega reketarskega rentnega prvojeba, za katerega vaši moteni socipatsko-plenilski umi menijo, da vam pripada in da vas pri tem sladko boli kurac, da so inženirji Krke v ta namen ropani, zlorabljani, izrabljani. Bi šlo? Ne žalite nam temeljne inteligence, prosim.

Veliko li zahtevamo, kali?

Link

Ni komentarjev: