torek, 21. maj 2013

2119883 - tudi pri Lovšetu se ponavlja znan partijski likvidacijski vzorec

[kajulci]
Uf, a potem tole neplačevanje traja že toliko časa?? In kaj je BS delala do sedaj?? In potem se folk pritožuje, da hočejo komunisti načrtno uničiti Lovšeta, ker se je kao nekomu zameril??

Nisi razumel "folka". Evo, spešl zate, prevod totega vox populi od totega "folka". Pišem počasi, ker vem da ne zmoreš hitro brati in da še bolj počasi doumevaš.

Seveda, Lovše ni tak od včerja, Lovše je bil vedno isti [Mutibarič], vendar ga NjegoveSvoje™ komunjare niso napadle in so ga tolerirale vse dokler se, tak kot Šrot, ni zameril Pokroviteljem™ oz. upravljalcem črnih fondov Kompartije von Murglor.

V tej državi je recimo skoraj za milijardo davčnega dolga in so nekoč objavili, da je bilo tudi na stotine milijonov nevplačanih prispevkov. vse od nekoga avtorizirano! Vse to je možno zato, ker so vsi ti neplačniki nekakšni lovšeti, ki jim državna teroristična organizacija DURS po naročilu tolerira neplačevanje milijardnih zneskov obveznosti do države.

Ta konkrenti Lovše je med vsemi njimi bil še najboljši, saj so mu zgolj tolerirali kršenje pravil, s čimer je ogrožal, ne državo, ampak druga podjetje, katerim je slabo plačeval.

Mala podjetja neposvečenih oz od Murglorja in Kompartiej oz Levice™ nemaziljenih lastnikov pa kličejo z DURS že za 0,58 EUR dolga. In to konsistentno, vedno, promptno, sproti, dosledno in brez greške. Does this ring any bells, dude?

Ima da bude v tej državi še na desetine in stotine in tisoče lofšetof in hild in bafčarof in binekof, da bo le kriza trajala dovolj dolgo. Samo voda jim mora začeti teči v grlo in ušesa. Samo med seboj se morajo mafjozoti skregati za plen, ki usiha, pa bomo videli nagle gejzirske erupcije pičkodimne poštenosti organof ugrabljene države.

Je zdaj kaj bolj razumljivo?

Tudi Hilda je vse do izgube zaščite bila frendica od NjihovihSvojih™, jim gradila hižike in bazene z delavci in iz materiala raznoraznih gradbišč, zdaj je pa naenkrat tista grda Hilda "krščanarka".

Tudi Šrot je dolga leta bil vidni član Kompartije in se s Kučanom razkazoval na tribunah rokometnih tekem, potem ga je pa Kučan pljunil, ker je soliral in Zokiju vzel igračo Mercator, ki mu jo je Kompartija™ obljubila. Pa z Bafčarom je isto, pa s totim efenaindvajsetnim Binekom - predavateljem v teamu komunističnega dekana univerze je isto, vsi so bili ultra Kučanovi oz Kompartijini oz od Levice™, nekega dne, ko so pričeli solirati stran od volje Murglorja, so jih pa izobčili, pa označili za "Janševe tajkune".

Vzorec je povsod isti press.

Link

Ni komentarjev: