nedelja, 12. maj 2013

2111809 - zakaj neki bi SDS ali kdorkoli sodeloval s komunisti

[pcs]
Po nedavnem "diplomatskem" zlivanju gnojnice na DL, SLS in Desus (ne rečem, da si ne zaslužijo) se samodeklarirajo kot stranka "sodelovanja"?!?

Bolano je in to, da komunisteki terjate, da bi SDS z vami sodelovala, kakor je še bolj bolano, da Janša sere, da bi z vami sodeloval.
Janša bi moral reči, da s terorističnofašističnimi plenilskimi reketarskimi mafijskimi komutalibanskimi tolpami SD, Opus Desus, DL, PS, SNS in SLS in Zares ni in ne more biti sodelovanja, z NSi lahko in s kakšno normalno nekumunajzer stranko, če se pojavi, pa še raje in bolj lahko.

Iz tega bi sledilo, da so še kako stranka sodelovanja, ma ne od njih pričakovati, da bodo sodelovali s komutalibansko fašistično tolpo Murglorja. Ako, kot od policije, ki pri svojem delu v interesu državljanov sodeluje z gasilci in vojsko ne moreš terjati, da naj sodeluje tudi z roparji bank, ali pa mass morilci, recimo.

Tako bi govoril, pa bi bilo jasno kaj je mislil s "stranka sodelovanja".

Strogo retorično sprašujem - le zakaj bi naj sds-ovci sodelovali s komutalibani iz "levice" miđeta von Murglor, ki SDS in Janšo napadajo kot stekle hijene?

Btw, ali je normalno, da kdorkoli sodeluje s komutalibani? Ti to, da se USA in večina vlad ne pogaja s teroristi kaj pove? Ti kaj pove dejstvo, da komutalibanov na politični sceni ni v večini držav sveta, na oblasti so pa samo v Sloveniji, Kitajski, Belorusiji, Venezueli, in Kubi?

Link

Ni komentarjev: