nedelja, 12. maj 2013

2111806 - shizofrenije slovenskega prokomunajzarja

[denac]
Ej, ti lajna s to tvojo partijo in Janšo! Tudi Pučnik je bil v partiji, pa Havel tud, pa Saharov pa Solženicin.
S tem lajnanjem o partiji in Janši samo poveš, da pojma nimaš o komunističnih državah. Si navadno ropotalo, ki je na forumih pobral trditev o Janševi "partiji" in vsa zasmehovanja v zvezi s tem. Ljudje so tako zarukani, da niti sistema v katerem so živeli, ne poznajo.

To je shizofrenija slovenskega prokumunajzarja. Ves čas volijo izbrance in podtaknjence kučanistične kompartijske tolpe, ki so vedno kobajagi "novi obrazi v politiki", hehe, in se gredo brezpogojne gardiane in slepe sledilce kompartije, hkrati pa Janši očitajo, da je komunist, ker je bil član kompartije. Trivijalno prozorno sprenevedanje.

Pa, komunisteki bedni, ako vam je Janša komunist in to največji vseh časov, potem je vaš, torej, zakaj ga potem ne volite, če pa ni vaš, hehe, zakaj potem serete? Simpl vprašanje, ki mimogrede razkrinka patetične komunisteke.

Druga takšna obsesija komunistekov je obsesija z interno podporo Janši v SDS. Komunisteki se bi radi vmešavali v notranje odnose v SDS in narekovali koga naj SDS voli za svojega šefa in s koliko glasov podpore. WTF?

Tretja pa, da Janši očitajo, da ga njegovi slepo volijo in ubogajo, sami pa migljajo z ritkami natančno po taktih muzike miđeta iz Murglorja. Prostovoljno in spontano, kot dresirani cucki.

Miđet pred volitvami "zdravemu jedru" komutalibanske skupnosti pošlje pismo na dom in reče "tovariši za naše tekovine gre, tokrat gre zares, tui tokrat gre za življenje in smrt" in evo jih vsi na volišča takoj po odprtju. Ofcam izven zdravega jedra pa kar po radiju in TV pove "kateri kandidat levice je tokrat kredibilen", hehe. Kresalka ni več in Pahir ni več zdaj je Yzoki, nje.

Miđet reče, naj bo Drnovšek in evo jih ofčice že pridkano ploskajo z ritnicami in gagajo o modrecu in wunderkindu, ki da govori 9 jezikov in ne vem kakšna čuda.
Miđet reče Rop naj bo, evo ritke spet ubogajo.
Miđet se nakašlja, da Golobič, Kresalka, Barbika naj bodo, ritke se prestrojijo. Mojca Pašek Šetinc se čisto razmoči ko intervjuva Golobiča in mu poje tako glorijo, da pol nacije bruha spričo neokusa.
Miđet reče Pahor je za premjera, Turkašenko a za prezidenta, ritke ubogajo slepo.
Miđet izpljune prežvečenega Pahorja, pa ukaže romanje pred Rotovž opankarju iz Saraorce pred noge, evo četice pingvinov ubogljivo na romanju, ofčje ritke pa voljno sledijo. Vsi člani iz LDS in Zares in tako dalje že drvijo v novo iz vetra nastalo stranko seropozitivna Slovenija.

In kaj gagajo? Da so Janševi volivci glupe redneckofske ofce, ki ubogajo firerja, oni so pa vsi intelektualci, ki se eto samostojno in neasistirano kobajagi odločajo, se pa to slučajno ujema z željami velikega murglorskeg očesa, ki usmerja orkovsko armado "levice". Auuuu!

Link

Ni komentarjev: