ponedeljek, 20. maj 2013

2118709 - kako bi se moral glasiti naslov Šušteršičeve kolumne "Socialisti na pohodu"

[zajko]
Zaradi takšnih člankov so flance ideološki skret papir. Fašizem in socializem sta dva različna pojma, socializem z našo levico nima nič. Levica=desnica, isti politični stroj za farbanje.

Jap, tisti, ki je izbral ta naslov "socialisti na pohodu" je del velikega slovenskega problema.
Slovenija je fkurcu tudi zato, ker se v Sloveniji nobenemu bobu ne reče bob.
Pravilno se bi naslov moral glasiti: "Komunisti-fašisti na pohodu".

Komunisti-fašisti, ki so 45 let izvajali svoj komunistični naci-socilistični fašizem, so nekega dne na razbolelo dušo zasužnjenega in nasilno pohlevniziranega naroda, ki je že tisočletja živel v suženjstvu, zvijačno potrkali na sentiment nacionalne osvoboditve. In tudi to so storili šele, ko so videli, da jih nasprotovanje narodovi samostojnosti, izven zlaganega komunističnega "bracva-enotnosti", utegne stati čaušeskizacije, ki komuniste utegne odplakniti, kamor tudi edino spadajo - na smetišče in pokopališče zgodovine.

V maniri Goebelsa so narodu ponudili miks resnično upravičnega narodovega sentimenta in potrebe po nujni osvoboditivi iz okovja v prepad gospodarske bede drveče iracionalne balkanske unitaristične SrboKomunistoSlavije in povsem sprijenega in narodu seveda nepotrebenega, podtaknjenega in škodljivega svojega nacional-socializma, to jest državnega kapitalizma ugrabljene države v rokah komunistov-fašistov.

Narod se je na te limanice tako zelo nalimal, da od opitosti od uresničitve tisočletnih sanj o nacionalni državi ni opazil, da ga fašistična kamarilja kučanističnih nacisocialistov in bebcev, ki so sicer bili iz nasprotne frakcije kučanovski, a so se prav tako kurili na naci sentiment in v tem imenu tolerirali celo komunistotalibansko nasilno uravnilovko v enaki bedi izvajano s pomočjo zlorabljene ugrabljene države, ter celo opustili nujno lustracijo, skratka, da ga ta združena kleptokratska partitokracija vodi v novo rundo še bolj tesno zatesnjenega suženjstva.

Janša, vodja tiste druge frakcije, tudi sam ni nikoli premogel dovolj pameti, da bobu reče bob, ampak je vse do nedavnega sral o neki "levici" in "desnici" in celo, ko je končno izrekel sintagmo "levi fašizem" , tudi takrat ni zmogel čistega odkritega pogovora z nacijo.

Kajti, kučanistična tolpa ni leva, na eni strani, na drugi pa je tudi pridevnik levi v sintamgi "levi fašizem" povsem redunndanten, saj je vsak fašizem že od pamtiveka levi.

Tu v Janševi sintagmi pa le služi kučanistom, saj aludira, da je fašizem praviloma desni, kar seveda ni res, temveč ima ta status le v Sloveniji, koder ume pere komunistični agitprop in to že 70 let, pa ej eto desnici v maniri redherringa uvalil stigmo fašizma, a originalni fašizem se ve kje je zrasel in kdo mu je bil oče. Ve se tudi s kom v ligi je bila KPS in KPJ pred WW2.

Levi je bil tovariš Mussolini, katerega oče je bil kovač in ultraški goreči militantno nastrojen socialist, kakor je tudi Benito sam bil ultratalibanski socialist, ki je, pregnan od oblasti države Italije, po Južni Tiroliji agitiral svoj naci-socializem, ki mu je končno nekega dne dal pravo ime fašizem. Zakaj danes državni organi ne preženejo Kučana in njegovo tolpo, da agitirajo svoj militantni nacisocializem kje drugje, pa je seveda jasno, saj je država v ujetništvu v fritzlovski kleti v lasti kučanistov.

Kdaj bo Kučan svojemu nacional-socializmu pristal odkrito dati pravo ime - fašizem in ali sploh kdaj bo, najbrž ne bo, hehe, skrtaka tega ne vemo, vemo pa, da bi bilo fino, da se žurnalisti ne gredo to kučanistično igro v prid kučanistov, ter končno pričnejo zadeve imenovati s pravim imenom.

V Sloveniji je na delu in razmahana v polnem zamahu trda reakcionarna konzervativna struja nacionalsocialističnih fašistov-komunistov, ki skušajo odkrito poglobiti nikoli odpravljeni državni kapitalizem fašistične države v rokah in pod komando fašistov-komunistov.

Ta pot vodi naravnost iz EU, iz NATO iz OECD iz vseh klubov in članstev v organizacijah in unijah civiliziranih demokratičnih držav, naravnost v status Venezuele, pa Belorusije, pa Kube, pa na koncu Severne Koreje.

Skratka, bede, v kateri se bo, tako kot do sedaj, lepo in udobno počutila samo komunističnofašistična nomneklaturna kamarilja in njihovi podrepniki, ki bodo znova ovajali vse okrog sebe. Slovenija bo kmalu pekel na zemlji iz katerega bomo eni morali pravočasno oditi, če bomo hoteli sploh fizično preživeti. Kdor bo ostal ujet v tej đamahirji komunistofašističnega zla, bo trpel teror komunističnega enoumja, ekspropriativne zlorabe in reketarjenja do konca svojih dni.

Finance, spoštujte končno svoje bralstvo in državljane države, v kateri izhajate vsaj toliko, da bobu rečete to, kar je - komunist-fašist. Kajti, če se boste tako igrali, boste neposredno krivi za novo ero trdega fašizma in dikature na južni strani Alp, ki vas bo med prvimi stala ukinitve.

Ne bodite med tistimi, ki brezbrižno opazujejo kako fašisti vsako noč odpeljejo v temo novega "nepodobnega" soseda in si naivno domišljajo, da sami nikoli ne bodo prišli na vrsto.

Link

Ni komentarjev: