nedelja, 19. maj 2013

2117885 - kdo in zakaj je najbolj upravičen do kritiziranja Janše

[Dejant65]
Kadarkoli vidim to fotografijo, si mislim, koliko gorja, laži, goljufij, poniževanj...bi bilo ljudem v tej državi prihranjenih, če bi ga takrat namesto na Roško odpeljali v Beograd. Pa zadržali tam vsaj ene 4 leta.

Vedno, ko vidim to rdečkarsko nabijanje o Janši, kot nekakšnem kobajagi strašnemu hrustu, ne vem ali bi jokal, ali bi bruhnil v histeričen posmehovalen smeh, tak, da bi me potem bilo sram lastne motenosti, hehe.

S tem nikakor ne želim trditi, da je Janša angelček, ki nikomur v tej deželi ni storil nič žalega, bognedaj, ma...

...ma vi rdečkarji ste zadnji, ki se bi smeli pritoževati, saj je vse zlo, ki ga je Janša zagrešil bilo tisto zlo, storjeno takrat, ko je v koalicijah in "koalicijah" pajdašil z vašimi svojimi pravovernimi krvavordečimi fašisti komunisti, oz. v dokaz da je državotvoren Slovencelj in demokratičen, ter strpen, hehe, Kučanu lezel frit, tako, da je toleriral in celo odkrito podpiral komunajzerizem v sistemu. Vzakonjen po kučanistih, kardeljijancih in titoistih!

Ali je bilo zlo to, da je Janša leta 1991 bil dovolj nor in z dovolj velikimi kohones, da se JLA postavi po robu in nas reši vun iz sjebanega balkanskega lonca, sjebane ekonomije in vojnega vrtinca, navkljub tovarišu Kučanu, ki je noč pred pričetkom vojne Slovencem grozil s stavkom "Nocoj so vam še dovoljene sanje, oz nocoj še lahko sanjate kukuruz, dragi moji slovenski prašički, jutri bo nov dan, ko vas bo moja JLA pacificirala!"? NE!

Ali mu kot zlo lahko zamerimo to, da je ves čas, pardon, ne vedno, ma ipak večji del časa, hehe, v sporu in nasprotnik Kučanu in njegovi rdeči komunistofašistični tolpi? NE!

Kaj potem Janši smemo zameriti in kako izgleda njegovo zlo primerjano s kučanovskim? No, pa poglejmo:

1. Kučanisti so uvedli brutalne drakonske 50% davke in neokapičene prispevke, torej rekete, na prihodke iz dela, torej na prihodke večine Slovencev, ki pač žalibog večinoma živijo od lastnega dela. Janša je davke za mišji kurac omilil, tudi precej je omilil birokratsko brutalnost teroristilnih komunajzer dacarjev. Komunjare davke zdaj znova vračajo na enako brutalno drakonsko raven in jih celo še dodatno višajo. Je bivši član kučanovske kompartijske tolpe in sedanji nazisocialist Janša slabši od nekdanjih nazisocialistov komunisto-fašistvo in sedanjih komunistov in sedanjih nacisoclialistov rdečih talibanov? NE!

2. Ali Janši smemo zameriti, da je patološko presežno nemoderno iracionalno zagovedano obremenjen z naci sentimentom, ki terja uporabo bold teksta v njegovi politični tituli - nacisocialist, ...
...mu gre zameriti, da je šel po fašistično lomastiti po legitimnih in davno z zakoni te države in tmeljem njim zaseženih kontribucij pridobljenih pravicah upokojencev, zgolj zato, ker oni njemu niso všeč? DA! Ali je pri tem to njegovo zlo slabše od onega, ki ga že 22@45™ prav na področju pokojnin izvaja komunistofašistična tolpa in to proti svem državljanom? NE!

3. Ali Janši moramo zameriti, da je njegova SDS nečastno in podmuklo oportunistično dala ultrakomunističnofašistični predlog, pa skupaj s komunistofašistično tolpo vzakonila najbolj antinarodni lopovski pokojninski režim v vsej zgodovini Slovencev?

Skratka prejšnji lopovski komunistični ekspropriativno-nasilnouravnilovksi režim je Janša v pajdašiji s krvavordečimi lopovi poslej vzakonil v še bolj komunistično-lopovski reketarsko-ekspropriativni formi. Janša je največje zlo, največji rop Slovencev, največjo vnesrečenje Slovencev povzročil, ko je oz kadar je pajdašil s Kučanom. Je kriv? DA!! Je bolj kriv od kučanovske tolpe? NE!

Skratka, ja, Janšo lahko obsojamo mi liberali, zato, ker se je pridružil komunistofašistom in vnesrečil celotno slovensko ljudstvo in vse slovenske državljane in to generacije in generacije v bodočnosti in te danes takisto, ma vi kučanovski navijaški drukerji ste lahko kar tiho, saj je vse to zlo vzakonjeno po vaši meri in ideji, razen, če ste se ovedli, da je vse to proti vam, oz, če ne mislite hkrati, ko obsojate Janšo, še bolj obsojati tudi Kučana in njegove tolpe, alenčice, zokije, pingvine pingvine, rdeče tjakune, rdeče lopove iz JS, itd.

Največji bedniki ste mi tisti, ki kar neki nabijate brez uporabe lastnih umov, pač kar vam nabija komunistični agitprop, to vi gagate naprej.

Evo še enkrat povzetka: Janša je vse svoje antinarodno oz antidržavljansko zlo storil, ko je ravnal enako in ali celo skupaj s kučanovskimi tolpami oz, ko je opustil dejanja demontaže komunističnega zla iz zakonov. Amen!

Tudi eventuelno mu dokazano krajo povezano z orožjem in javnimi posli, recimo Patrio, bo, nič drugega kot dokaz, da si je Janšek domišljal, da če kradejo Kučan in njegova tolpa, lahko krade tudi on, kobajagi, ima človek nobel alibi, češ, kako naj drugače premaga komunistično tolpo, če si tudi on ne zrihta črne fonde na njihov način in na naš račun.

E vidiš, mi, ljudje doisledno in brezkompromisno zavezani svobodi, ki se brez težav poseremo na Janšev in Kučanov kobajagi državotvorni naci-sentiment, torej mi, katerih sentiment je liberalen oz svobodnjaški, torej antifašistični torej antikomunistični, torej strogo legalističniin prodržavljanski, mi bomo rezonirali tako:

Ne, Janšek, mamu ti jebem, če si kradel od ljudstva, si lopov in zločinec in ti pri tem za alibi ne more služiti niti sicer plemeniti cilj zrušenja komunistične tolpe.

Da si pa blefer, se vidi ne le iz tega, da si kradel narodu za te črne fonde tvoje SDS, temveč, da te nič ne motijo komunistične antinarodne ureditve in režimi, saj jih, ne le puščaš opotunistično v sistemu nedotaknjene, ker se ti lušta močna nazi-država, ko ji vladaš, temveč celo greš nečastno koalirati in pajdašiti s kučanovsko tolpo in predlagati in sprejemati še bolj komunističnofašistične ureditve.

Sikter, pizdek! Kajti, ne, vsake vrste oblast, ki zamenja komunistično, ni dobra, dobra je samo prava in dosledna antikomunistična oblast, nova oblast, ki eliminira lopovski-reketarski komunajzerizem iz sistema in vzakoni normalno Slovenijo, ki je taka kot Švedska, Nemčija, Avstrija, Švica, USA, UK ipd.

Vi navijački, pa znate samo nabijati o Janši, ker je fašistično komunistično sprenevedavo lindasindrmsko drhal nepovabil na proslavo osamosvojitve, proti kateri so, roko na srce strastno bili, kar je eno redkih dejanj Janševe čiste moralne drže in ker vas je poimenoval za rdeče zombije in leve fašiste, kar je prav tako z Lune jasno s prostimi okami razvidna resnica.

Ne vidite pa, da je vse zlo, ki vas je doletelo, zlo koncipirano in vodeno in povzročeno od Kučana, pri čemer je Janševo zlo včasih koincidiralo oz bilo storjeno skupaj s Kučanom v partitokratski nenačelni pajdašiji. Budale prfuknjene navijaške in nabijaške!

Slovenija se mora losati obeh in takega Janše in Kučana. In seveda vseh janš in kučanov v Sloveniji! Vseh zokijev in alenčic in lukšičašenkov in turkašenkov!

Ma, najprej in predvsem se mora losati Kučana, oz kučana™, oz. "kučana" in njegovih alenčic šiviljic, pa lukšičašenkov, turkašenkov, pa zokijev primitivcev in vseh 30 tisoč komunističnih plenilskih rdečetajkunskih razbojnikov tovariša Murglbabe.

Nad vsem in pred vsem pa se mora Slovenija losati lopovskega roparskega komunističnega režima, ki je vgrajen v vse pore in vse zakone te družbe.

Osebe gor ali dol, te in takšni zakoni in prakse komunistov nacisocialistov, so tisto, kar Slovence uničuje, a vemo dobro, da, žalibog, dokler so kučanisti in ćarđ, oz. v bližini vzvodov odločanja in oblasti, ne bo možno spremeniti zakone in s tem vnormaliti Slovenijo, da iz nje končno po 70-letih komunističnega divjanja nastane normalna demokratična republika, ki ni v ujetništvu pri komunistih v njihovi fritzlovski kleti.

Zato tvojemu nabijanju nasproti postavim jaz tako tezo: Škoda, da leta 1991 niso med komunjarami prevladali ultratalibanski jožesmoleti, ki so arogantno in brezobrazno terjali "vodilno vlogo Partije", da sprovocirajo čaušeskizacijo Slovenije, pa da tudi pri nas narod koga iz vrst komunajzer tolpe fenta in koga fpržuni in po češko koga uvrsti na seznam prejemnikov rumenih in rdečih kartonov, ter jih za nekaj časa ali za vedno pošljejo v slačilnico.

Škoda, da so zmagali zahrbtni in zvijačni Kučan in kučanisti, pa so s svojo strupeno sluzjo zaslepili ljudstvo, da je bilo nasedlo in postalo žrtev sindroma kuhane žabe, kajti danes ne bi bilo arogantnega Kučana, ki gaga iz kote Sljašćićarna™, in njegove teroristične, prevratniške, državne udare uprizarjajoče rdečetalibanske tolpe, ki bi brezobrazno rožljali oz narodu grozili s t.i. "demokratčnim" socializmom.

In, kar je veliko bolj pomembno, ne bi bilo komunajzer zakonov in država ne bi bila izropana in devastirana po komunističnih krdečetalibanskih lopovsko-plenilskih kobilicah. In Slovenija bi namesto 1% imela vsaj 45% srednjega razreda po kriterijh kupne moči EU trga, tako je pa večina ljudstva uravnanega v enaki bedi. Po meri in podobi komunistične lopovske sodrge!

Link

Ni komentarjev: